Bana bi akıl lazım :/

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
merhaba kızlar,
önceki konularımda evlenip şehir değiştirdiğimi yeni hayatıma ayak uyduramadığımı bahsetmiştim.
Bu zorluklar içerisinde en iyi olan şey eşimle aramızın iyi olmasıydı. Bir şekilde en nihayetinde hepsine okeydim.

Fakat son haftalar bayrama yakın eşim tuhaflaştı, mesafeli ve eleştirel bir adam olup çıktı. Somurtkan ve çok çabuk kızan bir tip olmaya başladı. Fakrettim ki sürekli yanında bir şeylerden çekinir oldum. Zaten cinsel anlamda da hiç talepkar bir adam olmadı genelde. Çocuk isteyen bir çift olarak o kadar az çalışıyoruz ki :) keşke çocuğu gerçekten leylekler getirseydi...

Bayramda ailemin yanına geldik ben kaldım o geri döndü. Fakat çok ilgisiz ve soğuk. Dayanamadım yazdım bir şeyler neden böylesin diye. Tek sana değilim genel olarak böyleyim diyor. Sebebi yok diyor. Fakat bilemiyorum kestiremiyorum gerçekten sebebi yok mu var da bana mı söylemiyor?
Bana hep sebebi varda bana söylemiyormuş gibi geliyor vesvese yapıp duruyorum. Olmadık şeyler aklımdan geçiyor.

Üç senelik evliyiz, çocuk bir türlü olmadı, ben porblemlerimle başedemedim sürekli depresiftim ama hep ona güvendim çünkü o sağlam duruyordu. Artık öyle değil ama.. Bilmiyorum bu bir süreç mi?

Yoksa evliliğim çatırdıyor da haberim mi yok? Eşimi seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama bu aksilikler ve soğuk davranışları hep kurcalıyor beni.

Bana bir akıl verin, nasıl davranayım? Kendi haline mi bırakayım, zamana mı bırakayım? Ne edeyim?:KK43:

sen hep depresifmişsin o güçlü durmaya çalışmış. şimdi sıra onda. onunda inişleri çıkışları olacaktır mutlaka. sen üstüne alınma ve yanında olduğunu belli et yeter. inşallah en kısa zamanda hayırlı çocuklarınız olur ..

sen hep depresifmişsin o güçlü durmaya çalışmış. şimdi sıra onda. onunda inişleri çıkışları olacaktır mutlaka. sen üstüne alınma ve yanında olduğunu belli et yeter. inşallah en kısa zamanda hayırlı çocuklarınız olur ..

yanındayım mesajı vermeye çalışıyorum ama bir yandan da içim içimi kemiriyo.
İnşallah ya :/ ben böyle depresif o böyle kendini salarsa çocuk nasıl olucak hiç bir fikrim yok

Oda depresyona girmiş olabilir. Hep kadınlara olacak değil ya. Erkekler çözüm odaklı Yaşamaz. Düz mantık. On parmakla on marifet leri yoktur. Sakız çiğneyen yuruyemezler. Yani baş edemediği bir sorunu olabilir. Çocuk ondan dolayi olmuyorsa eksik hissediyordur. Yatakta ona cesaret ver. Iyi olduğunu sözlerinle de destekle. Söylemekten cekiniyordur yada gerçekten bir sorun yoktur. Yaşam sevincini kaybetmiştir. Dedem 20 yıl neredeyse yataktan hiç kalkmadi. Hastayım dedi yattı takı ölene kadar. Adamın aslında sağlık sorunu çok yoktu. Ilaclari reddetti. Sonra tüm hormonları çalışmadı. Yemekleri ogutemedi ve sonunda gitti. Şimdi diyorum ki adamın yaşam sevinci kaybolmuş. Yani yaşamak istememis. Onu yaşama bağlayın. Bilmesenizde derdini destek olun.

Oda depresyona girmiş olabilir. Hep kadınlara olacak değil ya. Erkekler çözüm odaklı Yaşamaz. Düz mantık. On parmakla on marifet leri yoktur. Sakız çiğneyen yuruyemezler. Yani baş edemediği bir sorunu olabilir. Çocuk ondan dolayi olmuyorsa eksik hissediyordur. Yatakta ona cesaret ver. Iyi olduğunu sözlerinle de destekle. Söylemekten cekiniyordur yada gerçekten bir sorun yoktur. Yaşam sevincini kaybetmiştir. Dedem 20 yıl neredeyse yataktan hiç kalkmadi. Hastayım dedi yattı takı ölene kadar. Adamın aslında sağlık sorunu çok yoktu. Ilaclari reddetti. Sonra tüm hormonları çalışmadı. Yemekleri ogutemedi ve sonunda gitti. Şimdi diyorum ki adamın yaşam sevinci kaybolmuş. Yani yaşamak istememis. Onu yaşama bağlayın. Bilmesenizde derdini destek olun.

Çok aktif sosyal bir hayatı var, pek öyle depresyona girecek türden değildi. Bir anda böyle soğumalar olunca ister istemez anlam veremedim bir şey arıyorum. Ama belkide gerçekten sadece depresyondur haklısınız. Destek olmaya çalışıyorum ama çok soğuk olduğu için bir şey yapamıyorum :/

Çok aktif sosyal bir hayatı var, pek öyle depresyona girecek türden değildi. Bir anda böyle soğumalar olunca ister istemez anlam veremedim bir şey arıyorum. Ama belkide gerçekten sadece depresyondur haklısınız. Destek olmaya çalışıyorum ama çok soğuk olduğu için bir şey yapamıyorum :/
Sosyal hayatın aktif olması depresyonu kesinlikle engellemiyor. Hatta depresyonu gölgeleyip fark edilmesini zorlaştırabiliyor. Böyle bir durum varsa işiniz zor.

Soğuk davranan adama yapacak çok şey var. Ama burada anlatamıyorum.

Sosyal hayatın aktif olması depresyonu kesinlikle engellemiyor. Hatta depresyonu gölgeleyip fark edilmesini zorlaştırabiliyor. Böyle bir durum varsa işiniz zor.
nasıl anlaşılır peki bilgin varmı acaba :/

nasıl anlaşılır peki bilgin varmı acaba :/
Uzman varsa daha sağlıklı bilgi verebilir aslında ama ben kendi gözlemlerimi söyleyeyim. Aşırı yorgunluk, her şeye karşı ilgisizlik, boş vermişlik, uyku bozukluğu, odaklanamama, hayata karşı motivasyonunu kaybetme, iştahsızlık ya da aşırı yemek yeme, cinsel isteksizlik, ani öfke nöbetleri, hızlı duygu değişiklikleri ...

bazen olur hepimize böyle şeyler..mutsuz oluruz üzgün oluruz...
geçici bir durum bence fazla üstüne gitme..ama yanında olduğunuda hissettir..

geçmiş olsun burcu ne eşinizin? parasal yönden belkı ıyı durumda degılsınızdır ondan dolayı uzgundur adam olabilir dönemsel hep mutlu olucak degıl ya sıradanlık da onu mutsuz yapabilir.
monotonlasmıssa hayatı sıradan olmustur belkı.

yanındayım mesajı vermeye çalışıyorum ama bir yandan da içim içimi kemiriyo.
İnşallah ya :/ ben böyle depresif o böyle kendini salarsa çocuk nasıl olucak hiç bir fikrim yok
depresif halinden çıkıp senin onu canlandırma zamanın artık
eşler böyle zamanlar için:)
sen kötüyken o sana destek olmuş madem sen de bu sefer onun için mutlu olmalısın destek olmalısın eski neşesini geri getirmek için biraz yardım etsen eminim çok farkedecek:)