Bana bir akıl verin

user77777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2025
30
16
3
24
Merhabalar hepinize, sırf bu konu için sizden görüs almak için buraya üye oldum. 4 yıllık bir ilişkim var üniversiteyi ona yakın bir yerde okuduğum için 3 yıl hep birlikteydik son bir yıldır uzak mesafe ilişkisine dönüştü. Ben çok gelişmiş sanayi şehrinde tüm imkanları olan gerek sosyal gerek özel sektör iş açısından türkiyenin en gelişmiş bir şehrindeyim. O ise memleketim olan karadenizin hiç gelişmemiş bir şehrinde. Bana hep ileride oraya gelicem diyordu bazen benimle inatlaşıp illa orda mı oturmak zorundayız ordakiler milyoner mi tarzında saçma sapan konusuyordu. Ben geçen hafta ondan artık netlik istedim ben senin oturduğun yere gelemem orda ne yapıcam dedim çünkü orda oturan akrabalarım iş yok sosyal aktivite yok diye her gittiğimde ağlıyolar kendi gittiğimde de şahit oluyorum buna. Kendisi suan asgari ücretli bir ise girdi birikim yapabileceği bir iş değil ben de evlenince zaten burada oturacağız diye evlilikten 1-2 sene önce gelsin hem alışsın hem de bir fabrikaya girer mesai yapar kiraya çıkar dolgun bir maaşı olur üniversite mezunu olucak okuduğu bölüm özel sektörde avantajlı diye buraya gelmesini istedim bana hep 1-2 aya gelirim iş bul gelicem diye geçiştirdi beni. Geçen hafta netlik istediğimde “sen bana dayattığın için gelmezsen ayrılırım dediğin için gelirim yoksa ben gelmek istemiyorum” dedi “ben bu kadar kısa sürede gelemem” dedi. “Bana niye bütün sorumluluğu yüklüyosun sen de bir şeyler yap o zaman sen de işe gir çalış evlenince ne işe yaricaksın” gibi laflar etti ki ben kpssye çalışan aynı zamanda da garsonluk yapan bir kızım ve hiçbir zaman ona ben evde oturucam çalışmicam demedim ben her zaman çalışırım dedim ki öyle de diyebilirdim. Ailem istemezse napıcam dedi ve bunu diyen daha askerliğini bile yapmamıs 25 yaşında cocuk. Ben oraya gelicem elimde avucumda yok köpek gibi bir de mesaili bir işte mi çalışıcam diyor bana. E sen ne bekliyosun pardon paşa çocuğu musun dedim ben de. Artık yanımda olsun bir şeyler netleşsin istedim ama kendini zora sokamadığı hayatında hiç yokluk görmediği sadece evde yan gelip yattığı için rahatından ödün vermemek için göze alamadığı için gelmek istemiyor. Ben de gelmiyosan ben yokum dedim o da öyleyse diyecek bir şeyim yok diyip 4 yılı harcadı. Siz neler düşünüyosunuz lütfen biraz yorumlayın sizce ben hatalı mıyım geleceğimi düşünmekle?

𝐁𝐢𝐫 𝐨̈𝐦𝐮̈𝐫 𝐡𝐚𝐫𝐜𝐚𝐦𝐚𝐤𝐭𝐚𝐧𝐬𝐚 𝟒 𝐲𝛊𝐥𝛊 𝐡𝐚𝐫𝐜𝐚𝐦𝐚𝐬𝛊 𝐜̧𝐨𝐤 𝐢𝐲𝐢 𝐨𝐥𝐦𝐮𝐬̧.𝐀𝐤𝐥𝛊𝐧 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐚 𝐛𝐢𝐫 𝐝𝐚𝐡𝐚 𝐦𝐮𝐡𝐚𝐭𝐚𝐩 𝐨𝐥𝐦𝐚𝐳𝐬𝛊𝐧.

Eğer barisip devam edecek olursan;

evlendikten sonra kullanmaya başlayacağın sinir haplarini, terapist randevularini, sürekli sifirlanacak hesap cuzdanlarini, ana evine yapışık bu asalak için kaynana temelli tüm sorunların muhtemel çözüm önerilerini ve uzuntuden hızla kaybedecegin gencligin acılarını silmek için estetikcini ve cekismeli dava avukatini hazırlamaya başla şimdiden.

Ya da aklini kullan kurtul bu asalaktan.

Ayrılın gelişmeyen köyünde kalmaya devam etsin. Aşk adı altında standartını düşürmenize gerek yok

Ayrılın gelişmeyen köyünde kalmaya devam etsin. Aşk adı altında standartınızı düşürmenize gerek yok

Aklin varsa ayrilirsin konu sahibi. 4 yili harcadi fln drama queenlik yapma zaten ogrenci cocukmussun. Artik yetiskin olma zamani senin bu adamla mutlu olma şansın sıfır.

Gelse bile evlendıkten sonra mutlu olamazsınız iki lafından biri her yorulduğunda gitmek olacak ilk seneler sessizce dursa bile çocuktan sonra gidelim die tutturacak

Ayrıca ailesinden korkan birisi olması bile yeterli sebeb ayrılık ıcın .

Kendi refahım standardım düşecekse niye evleneyim. Aşk belli yıl sürüyor. O da bana göre hormonlarla ilgili şehvet arzu duyma vs. Aşk bitince gerçekler yüzüne şak diye vurur. İş imkanı olmayan gelişmemiş şehirde işin ne. Çok aşıksa o gelsin söz verdiği gibi.
4 yıl yanmasın derken bir ömür pişman olmak var.

Ayrılın gelişmeyen köyünde kalmaya devam etsin. Aşk adı altında standartını düşürmenize gerek yok
Kesinlikle çok haklısınız. Sadece 4 yıl işte hemen silip atamıyorum ama o kadar iyi yazmışsınız ki gerçekten aşk adı altında standartımı düşürmeme gerek yok bu cümleyi hep kullanıcam sanırım tesekkür ederim

Evet ben de öyle düsünüyorum çok aşık madem gelsin benle aile kurmak isteyen beni bırak kendi vizyonunu potansiyelini düşünen biri zaten buraya gelirdi ahh ah işte

Kesinlikle ya ailesini karşısına alıp bana biraz destek olun ben kendi geleceğim için gidiyorum bile diyemiyor.

Eminim çok çok daha iyilerine layıksın. Işığını söndürmesine izin verme

Aklin varsa ayrilirsin konu sahibi. 4 yili harcadi fln drama queenlik yapma zaten ogrenci cocukmussun. Artik yetiskin olma zamani senin bu adamla mutlu olma şansın sıfır.
Bu sene bitirdim okulu öğrencilik de bitti artık dediğin gibi abla çok haklısın ama napim iste insan üzülüyor yine de ilk defa asık oldum hayatımda

Arkana bile bakma

24 yasındayım artık ocakta 25 oluyorum ben de yetiskin bir birey oldum evet cok haklısınız keske çabalasaydı biraz olsun
Erkekler daha geç olgunlaşıyor şuan hala ailem diyebiliyorsa kendısınınde bi birey olduğunun ve hayatı paylaşacağı kişiyle kararlar alabılecegının farkındalıgına varamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…