Bana bir akıl verin

Ayrıldım zaten en son bana dediği şey idare edelim haftasonları seni görmeye gelirim ama 2-3 ay gibi kısa bi sürede hemen oraya gelemem dedi ben de madem şimdi gelemiyosun o zaman beni yanında istemeyeni ben hiç istemem dedim bitirdim. Bana 1 yıldıe söylediği şey zaten ben hemen gelemem birikim yapmam lazım öyle gelirim bir senede yapamadı bi türlü birikimi

köpek gibi bir de mesaili bir işte mi çalışıcam lafından sonra bitirmen gerekirdi. Evlenmek yuva kurmak istiyorsa evet köpek gibi çalışması lazım elinde avucunda yoksa. Evlilik oyun işi mi? Geçinmek kolay mı? Yarın birgün çocuğun olursa da böyle mi dicek?

O lafına çıldırdım zaten. Tabiki de çalışıcaksın yeri geldiğinde ne demek sen kimi küçümsüyosun ayıp mı çalışmak? Bir erkek nasıl kurar bu cümleleri ya

O lafına çıldırdım zaten. Tabiki de çalışıcaksın yeri geldiğinde ne demek sen kimi küçümsüyosun ayıp mı çalışmak? Bir erkek nasıl kurar bu cümleleri ya
Çalışmayı yük gören bir erkekle zor bence ama tabi bu sadece bir olay onu sen daha iyi tanırsın ve bu onda huysa tembelse çalışmak yükse onun için bence kçyol yakınken ayrılmak en iyisi

Çalışmayı yük gören bir erkekle zor bence ama tabi bu sadece bir olay onu sen daha iyi tanırsın ve bu onda huysa tembelse çalışmak yükse onun için bence kçyol yakınken ayrılmak en iyisi
Bunun dışında ilişkimiz çok iyiydi beni çok sevdiğine eminim ben de onu çok seviyorum ama uzak mesafe istemiyorum artık bu cümlelerini de duymak beni daha çok bitiriyo

Oraya gelmek, rahatını bozmak istemiyor. Anladığım kadarıyla sen de onun yaşadığı yere gitmek istemiyorsun. Geleceğinize yönelik istek ve beklentileriniz farklı. Şimdi ayrılmazsanız ilerde çok pişman olursun. Sakın 4 yılım heba olur ayrılırsam diye düşünme. Tüm hayatının heba olmasındansa gençliğinden 4 sene gitmesi iyi.

Evet farklı ama imkansız bir durum değildi buraya gelmesi sırf rahatını bozmamak için yoksa kendini düşünse zaten gelirdi, evet dediğiniz gibi haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…