bana da el atın yardıma ıhtıyacım var...

bademmelek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
695
755
34
arkadaşlar merhaba;

ben bu ara cok karıstım ne yapayım bana akıl verın lutfen...

gecen gun evde oturuyoruz esım ve kızımla cok sakınız hersey yolunda çat bı telefon geldı esımın kardesı abi eşimi bıcakladılar durumu agır bı anda ne oldu bıttı anlamadık 10 saatlik mesafedeler uzak şehirlerimiz ne yapacağımızı bılmedık esımın aılesıne haber verdık gıdelım dedıler ama gıtmemız gereken bı ısımız var sorumlulugumuz var sonradan durumu ogrendık kı uyanmıs kendıne gelmiş kayınvalideme soyledık sen gıt otobusle bızım kucuk cocugumuz var ısımız var bızde hafta sonu gelelım dedık bı sekılde gonlunu ettık onu gonderdık fakat ben çalısıyorum kendı aılemde kalıyorum mecburen cocuguma annem bakıyor burda bı sıkıntı yok ama kayınpederım var onada esım bakıyor her gun gel gıt onun yemegı var dıger ısler var ben kendı evıme bıle kac gun oldu ugrayamadım esım gıt gel oynuyor evler arasında perısan oldu.hastalık bu bılıyorum ama bu durumda bana agır gelıyor kendıme yetemıyorum cocuguma yetemıyorum esımle ayrı yerlerde kalıyoruz kayınperderım yuzunden yanlız kalamıyor rahatsızlıgı sebep bıde gorumcemın tarafı var tabı adam esı yuzunden bıcaklanmış kıskançlık meselesı orda da durumlar karısık kayınvalıdem gelır mı gelmez mı bunda sonra ne olur kestıremıyorum karısık anlattım kusura bakmayın cunku kafamda delı sorular var ne yapacam artık nasıl bı yasantım olacak duzelır mı duzelmez mı bılmıyorum bu arada annemde yakında oturmuyor uzagız her gun ıse gıt eve gıt anneme gıt yapamam o yuzden annemde kalıyorum ama esım malesef her gun gıt gel perısan oldu...

valla karışık olmuş
çok geçmiş olsun öncelikle
ben anlamadım şimdi siz annenizde kalmak zorundasınız
eşiniz babasına gel git yapıyor annesi yokken doğru mu anladım..
annesi yokksense bu kaza bıçaklanma olayı idare edebilirsiniz biraz

hayatım nasıl olacak diyorsanız süreklilik durumunu mu düşünüyorsunuz daha hiçbişey belli değilken
orayı anlamadım
adam bir düzelsin de sonraki aşamaları sonra düşünürsünüz..

eşinizi tabikide babasına bakmak durumunda aynı şey sizin başınıza gelse sizde kosarsiniz yardımına simdiden paniğe gerek yok daha yeni olmus olaylar

siz bi ailesiniz ve zor zamanlarda birbirinize destek olmalısınız..
neden bu kadar abarttınız anlayamadım.

bir çok bişeyler yazdım hiçbirini cevaplamamışsınız
ne demek istediğinizi anlayamadım hala
canım benım kızıma kayınvalidem bakıyordu oda kızının yanına gıttı bız burda kızım kayınpederım kocam kaldık calıstıgım ıcın cocuga annem bakıyor ama oda uzak bıze ben her sabah getır gotur yapamam mecbur kalıyorum yanı kayınpederımde hasta yanlız kalamaz ama oda çalısıyor aksam yemek ıhtıyacı oluyor esım gıdıyor sonra yanımıza gelıyor kızımız ıcın(babaya dusku) sonra gerı gıdıyor babasının yanına yanı bız aılecek dagıldık.görumcem tarafı da esı halen hastanede yogun bakımda ve annesını gondermıyor doğal olarak bızde bu durumu ne kadar ıdare edebılırız bılmıyorum maddı acıdan olsun dıger acılardan olsun .dedım ya evham yapım belkı gecıcı bı duurum ben mı abartıyorum cok takıyorum bılemedım...

canım benım kızıma kayınvalidem bakıyordu oda kızının yanına gıttı bız burda kızım kayınpederım kocam kaldık calıstıgım ıcın cocuga annem bakıyor ama oda uzak bıze ben her sabah getır gotur yapamam mecbur kalıyorum yanı kayınpederımde hasta yanlız kalamaz ama oda çalısıyor aksam yemek ıhtıyacı oluyor esım gıdıyor sonra yanımıza gelıyor kızımız ıcın(babaya dusku) sonra gerı gıdıyor babasının yanına yanı bız aılecek dagıldık.görumcem tarafı da esı halen hastanede yogun bakımda ve annesını gondermıyor doğal olarak bızde bu durumu ne kadar ıdare edebılırız bılmıyorum maddı acıdan olsun dıger acılardan olsun .dedım ya evham yapım belkı gecıcı bı duurum ben mı abartıyorum cok takıyorum bılemedım...
çocuğunuz küçük olduğu için tahammülünüz azalmış
hastalık bu kimse istemez böyle olmasını..
sakın eşinize yansıtmayın çok üzülür..
siz elinizden geleni yapın ve bir müddet idare edin..

ne kadar süredir kayınvalıdenız kızının yanında acaba?

epılepsı hastası yanı sara nobetı gelebılır o yuzden elımızden geldıgı kadar yanlız bırakmamaya ozen gosterıyoruz esım bu sebeple yanlız bırakmıyor daha once nobet gecırınce kendıne cok zarar vermıs cunku. yemek de bız gonderıyoruz veya esım halledıyor cunku dıger gun ıse gıdıyor gıderken yemek goturuyor yanında:KK61:

X