bana da yardım eder misiniz

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
32
Merhaba arkadaşlar benimde bir derdim var sizden değişik fikirler almak istiyorum öncelikle mobilden girdiğim için hatalı yazılar olabilir kusura bakmayın lütfen.

Arkadaşlar benim bir arkadaşım var kendisini bir kaç aydır tanıyorum ve bu bir kaç ayda samimi bir arkadaşlık kurduk, Hani beraber gezeriz oturup dertlerimiz anlatırız çok iyi anlaşıyoruz hatta bir çok ilki berbeyaptıkık çok eğlenceli ve kaliteli vakit geçiriyoruz beraber beni çok sahiplenip koruyor inanın istediğim her şeyi yapıyor. Örneğin geç saatte onun yanına gitmişsem neden bu saatte çıktın sen bir bayansin saat geç falan diye uyarıyor bu tabi ki daha önce görmediğim bir şey olduğu için hoşuma gidiyor ya da bir yerim açıksa hemen düzeltir kapatır. Bunlar en basit örnekler hatta açık açık anlatamayacağım ama ben dün bundan bir şey istedim inanın aynı şeyi biri benden istese yapar mıydım bilmiyorum işini tehlikeye atacak bir şey olmasına rağmen ben iyi olayım diye yaptı. Değerli birisin falan diyor ama mesele şu ki bu kişinin eski nişanlısı trafik kazasında ölmüş yıllardır kimseyi hayatına almıyor hatta ilk tanıştığımızda ben onu evli sanıyordum bana öyle demişti. Sonra samimi olunca gerçeği itiraf etti bu gerçeği de sadece ailesi ve yakın çevresi biliyor başka kimse bilmiyor. Ben onun evli olmadığına yüzde yüz eminim çünkü eskiden aynı yerde çalıştığım bir insan. Neyse bu hala nişanlısını unutmadı içinde çok büyük bir acı var hala facebook ta kızın resimleri var onu seviyor hala farkındayım bende bu insanı beğeniyorum bazen ben buna her şey geçecek dediğimde bazı yaralar geçmez diyor. Mesela bu kız vefat ettikten sonra bu çocuk hiç telefon bile kullanmamış, ona sadece iş yerinde facebook tan ulaşabiliyorduk hatta bir gün onu daha tam tanımıyorken ona bir işim düştü acil ulaşmam gerekti amirime sormuştum amirim de x e ulaşamazsın o telefon kullanmaz yıllardır bekle işe gelsin şirketten Ulaş demişti. Kime zarf attıysam hayatta ulaşamazsin diyor ama bu çocuk ben sana ulaşmak istiyorum dedim diye telefon kullanmaya başladı...
Böyle güzel ince hareketleri var. Ama bu ölen kız meselesi çok büyük bir duvar unutsun istemem saygı duysun ama o var diye de kimseyi hayatında istemiyor dün bunu açık açık söyledi ben sana çok değer veriyorum çok iyi birisin bak hep yanında olacağıma da söz veriyorum ama benim hayatımda bir kişi var o hep kalacak dedi bu kız için şimdi arkadaşlar inanın ki ben onun hayatında olayım olmayayım bu acısı geçsin istiyorum bunu gerçekten çok istiyorum bu psikoloji den çıksın istiyorum inanın gerçekten benimle olmasa da olur yeter ki kurtulsun bu durumda bana önerileriniz nedir bir psikolog dan destek mı almalıyız böyle bir şey yaşayan başka kimse var mı en iyi ne yapabiliriz

incir reçeli ni izledin mi canım ? sonra ikinciside çekilmişti....ilk filim acısıyla yaşamaya mahkum ,unutmayan adamı göstermişti... ikincisi ise , unutmadan saygı duyarak ta tekrar sevebilirim , i
bence bir psikiyastrist te danısın, konunu okuyunca , incir reçeli aklıma geldi, yanlış anlama canım...

incir reçeli ni izledin mi canım ? sonra ikinciside çekilmişti....ilk filim acısıyla yaşamaya mahkum ,unutmayan adamı göstermişti... ikincisi ise , unutmadan saygı duyarak ta tekrar sevebilirim , i
bence bir psikiyastrist te danısın, konunu okuyunca , incir reçeli aklıma geldi, yanlış anlama canım...
İzlemedim çok duydum bu filmi ikincisi olduğunu ilk kez duydum ama izleyeceğim yani sence umut var mı

İzlemedim çok duydum bu filmi ikincisi olduğunu ilk kez duydum ama izleyeceğim yani sence umut var mı
ne zaman vefat etmiş o bayan,yıllardır yazmışsın , hani acısı anıları hala taze mi?
seninle iletişim kurmak için yıllardır taşımadıgı tlf tekrar kullanmaya başlaması çok güzel bir gelişme , belki oda tekrar başlamak istıyor bazı şeylere ama hala kafası karışık gibi hissettim..
insanız, kayıplarımızı , yeni başlangıçlar yaparak unutmuş gibi hissedebiliriz baştan...oyüzden dr. yardımı almak onların bakış açısıyla olayı değerlendirmek daha doğru geldi bana....
bu arada , konun , bu forumda okuduğum en, yoruma değer konu , umarım yorumlarda yapıcı yönünden yazılır

ne zaman vefat etmiş o bayan,yıllardır yazmışsın , hani acısı anıları hala taze mi?
seninle iletişim kurmak için yıllardır taşımadıgı tlf tekrar kullanmaya başlaması çok güzel bir gelişme , belki oda tekrar başlamak istıyor bazı şeylere ama hala kafası karışık gibi hissettim..
insanız, kayıplarımızı , yeni başlangıçlar yaparak unutmuş gibi hissedebiliriz baştan...oyüzden dr. yardımı almak onların bakış açısıyla olayı değerlendirmek daha doğru geldi bana....
bu arada , konun , bu forumda okuduğum en, yoruma değer konu , umarım yorumlarda yapıcı yönünden yazılır
inan ki ne zaman vefat etti bilmiyorum bu konuları elimden geldiğince sormamaya çalışıyorum hep yıllar önce diye geçiyor hani şuan nereden tutsam bir yıldanfazla herkes yıllardır diye bahsediyor her şeyden mesela amirim bile yıllardır ulaşamaz kimse ona falan gibi konuşmuştu . Açıkçası cesaret edemedim kaç yıl önce oldu demeye. Anılar şu bu taze değil acı taze çünkü ben bir gün alkolün verdiği cesaretle üzülüyor musun şu an benim yanımda olduğun için hani seni yukardan izliyor gibi kızıyor gibi geliyor mu demiştim hayır ben üzgün değilim sadece içimden atamıyorum şu an da huzurluyum hiç kötü hissetmiyorum dedi bana ve o gün beni bir sebepten kucağında taşımak zorunda kaldı baya uzun bir mesafede bende en son kimi taşıdın diye sormuş bulundum o da, ''onu taşıdım ama emin ol bu kadar fazla değil bir kat yukarı taşımıştım'' dedi. Anıları çok taze olan biri onunla yaptıklarının benzerini benimle yapmaz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Canım benim çok hassas konu ne yorum yapacagımı bilemedim.Ama acısının asla geçmeyecegine içinde hep bir yerlerde kalacagına inanıyorum.Sen onun eski aşkına oldugu kadar acısınada saygı duymayı ögrenmelisin.Saygını düşünmeni çok beğendim.Sakın dokunma bence.Sadece yanında ol o kadar.
Belki bir gün birlikte olursanız acısını birazcık olsun uyusturursun sadece.Ama sadece uyusturmak bu.Tamamen kaybolmayacaktır.

Canım benim çok hassas konu ne yorum yapacagımı bilemedim.Ama acısının asla geçmeyecegine içinde hep bir yerlerde kalacagına inanıyorum.Sen onun eski aşkına oldugu kadar acısınada saygı duymayı ögrenmelisin.Saygını düşünmeni çok beğendim.Sakın dokunma bence.Sadece yanında ol o kadar.
Belki bir gün birlikte olursanız acısını birazcık olsun uyusturursun sadece.Ama sadece uyusturmak bu.Tamamen kaybolmayacaktır.
Teşekkür ederim yorumunuz için ben zaten unutsun demem o zaman ben rahat etmem benim istediğim yeni bir hayata başlamayı öğrensin :KK43:

inan ki ne zaman vefat etti bilmiyorum bu konuları elimden geldiğince sormamaya çalışıyorum hep yıllar önce diye geçiyor hani şuan nereden tutsam bir yıldanfazla herkes yıllardır diye bahsediyor her şeyden mesela amirim bile yıllardır ulaşamaz kimse ona falan gibi konuşmuştu . Açıkçası cesaret edemedim kaç yıl önce oldu demeye. Anılar şu bu taze değil acı taze çünkü ben bir gün alkolün verdiği cesaretle üzülüyor musun şu an benim yanımda olduğun için hani seni yukardan izliyor gibi kızıyor gibi geliyor mu demiştim hayır ben üzgün değilim sadece içimden atamıyorum şu an da huzurluyum hiç kötü hissetmiyorum dedi bana ve o gün beni bir sebepten kucağında taşımak zorunda kaldı baya uzun bir mesafede bende en son kimi taşıdın diye sormuş bulundum o da, ''onu taşıdım ama emin ol bu kadar fazla değil bir kat yukarı taşımıştım'' dedi. Anıları çok taze olan biri onunla yaptıklarının benzerini benimle yapmaz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için
tabii canım sorulmaz böyle şeyler,oda sana karşı boş değil demekki

KAYIPSEHIIR KAYIPSEHIIR çok güzel örnek vermiş. Benimde konuyu okuduktan sonra aklıma o gelmişti direkt :)
Önce sen tek başına 2 seriyi de izle sonra birlikte izlemeyi tavsiye et.

Eski nişanlısının acısını nasıl dindirebilirsiniz açıkçası biz buna yeterli cevabı veremeyiz.
İnsanın kalbinde ki acıları kimse dindiremez zaten sadece hafifletebilir.

Seninle birlikte o telefonu kullanıyorsa iyileşmek istiyor demektir. Sabır gerektiren bir durum bence. Daha çok sabırlı olarak onun sana yakınlaşmasını bekleyebilirsin. Ayrıca profesyonel yardım almak bi yerde daha çok rahatlatır sizi. Bunu kendisine nasıl söylersin bilmiyorum :) Belki kabul etmeyebilir.

Ayrıca bir film bir kitap bir insanın hayatını değiştirmek hususunda bazen çok işe yarar. Biraz daha araştır ona iyi gelecek belki daha iyi bir film bulabilirsin. Ben inanıyorum yani bazı filmlerin insan üzerindeki etkisine. Sizde inanıyorsanız başabilirsiniz.
Hoppa

KAYIPSEHIIR KAYIPSEHIIR çok güzel örnek vermiş. Benimde konuyu okuduktan sonra aklıma o gelmişti direkt :)
Önce sen tek başına 2 seriyi de izle sonra birlikte izlemeyi tavsiye et.

Eski nişanlısının acısını nasıl dindirebilirsiniz açıkçası biz buna yeterli cevabı veremeyiz.
İnsanın kalbinde ki acıları kimse dindiremez zaten sadece hafifletebilir.

Seninle birlikte o telefonu kullanıyorsa iyileşmek istiyor demektir. Sabır gerektiren bir durum bence. Daha çok sabırlı olarak onun sana yakınlaşmasını bekleyebilirsin. Ayrıca profesyonel yardım almak bi yerde daha çok rahatlatır sizi. Bunu kendisine nasıl söylersin bilmiyorum :) Belki kabul etmeyebilir.

Ayrıca bir film bir kitap bir insanın hayatını değiştirmek hususunda bazen çok işe yarar. Biraz daha araştır ona iyi gelecek belki daha iyi bir film bulabilirsin. Ben inanıyorum yani bazı filmlerin insan üzerindeki etkisine. Sizde inanıyorsanız başabilirsiniz.
Hoppa
teşekkür ederim evet bende film ve kitapların insanlar üzerindeki etkisine inanırım bunu deneyeceğim emin olun profesyonel destek konusuna gelince ben şunu yapacağız dedikten sonra onun hayır diyeceğini düşünmüyorum ama bunu onu kırmadan nasıl söylerim onu düşünüyorum

teşekkür ederim evet bende film ve kitapların insanlar üzerindeki etkisine inanırım bunu deneyeceğim emin olun profesyonel destek konusuna gelince ben şunu yapacağız dedikten sonra onun hayır diyeceğini düşünmüyorum ama bunu onu kırmadan nasıl söylerim onu düşünüyorum

Siz böyle düşünüyorsanız onun için gerçekten değerli olduğunuza inanmışsınız demek :)
O hep içimde kalacak demiş ya, sizde deyin ki onun hep içinde olması hayatına yeni birini almana engel mi? Bu sorunuza karşı olabilir gibi bir cevap alırsanız yaşadıklarının psikolojik olarak kendisini çok etkilediğini ve yardım alırsa daha çok rahatlayacağını ona anlatın.

Siz böyle düşünüyorsanız onun için gerçekten değerli olduğunuza inanmışsınız demek :)
O hep içimde kalacak demiş ya, sizde deyin ki onun hep içinde olması hayatına yeni birini almana engel mi? Bu sorunuza karşı olabilir gibi bir cevap alırsanız yaşadıklarının psikolojik olarak kendisini çok etkilediğini ve yardım alırsa daha çok rahatlayacağını ona anlatın.
İşte engelengel diyor canım daha dün hayatımda tek bir kişi var dedi bana o kız için

Cok guzel bir erkegin s3vdigine bagli olmasi ama birsey beni korkuttu ve patalojik oldugunu dusundurdu.
Tanistigi ilk insanlara evli oldugunu soylemesi
hani olur ya cocuklarin hayali arkadasi vardir. Belli bir yere kadar normaldir de sonrasi tedavi gerektirir. Sanki bu da oyle birsey. Bu ben evliyim demesi cok normal degil. Sanki onunla yasiyormus gibi. E boyle olunca da haliyle sen ona yardim edemezsin. Ancak psikolog ya da psikiyatrist olman lazim.
tavsiyem kendini kaptirmadan asik olmadan arkadas olarak yaninda olup yavas yavas birseyleri yoluna koyarsa ancak. Ama kendini kaptirirsan cok yipranirsin haberin ola.

Cok guzel bir erkegin s3vdigine bagli olmasi ama birsey beni korkuttu ve patalojik oldugunu dusundurdu.
Tanistigi ilk insanlara evli oldugunu soylemesi
hani olur ya cocuklarin hayali arkadasi vardir. Belli bir yere kadar normaldir de sonrasi tedavi gerektirir. Sanki bu da oyle birsey. Bu ben evliyim demesi cok normal degil. Sanki onunla yasiyormus gibi. E boyle olunca da haliyle sen ona yardim edemezsin. Ancak psikolog ya da psikiyatrist olman lazim.
tavsiyem kendini kaptirmadan asik olmadan arkadas olarak yaninda olup yavas yavas birseyleri yoluna koyarsa ancak. Ama kendini kaptirirsan cok yipranirsin haberin ola.
bunun nedenini bende sordum o da bana kimse bana yaklaşmasın diye böyle bir şey diyorum dedi ki mesleği gereği onu haklı buldum ben o tür bir hayalin içinde olmadığına eminim onu kısa sürede tanıyacak kadar bir samimiyet kurduğuma inanıyorum

Bu arada empati kur. Biri sana seni psikolga goturmeyi teklif etse boyle bir durumda ne yapardin.
Ben direk bana s3vdigim kisiyi unutturmaya calisiyor diye dusunup tepki gosterird8m. Cunku halimden rahatsiz olsam zaten kendim giderim psikologa.
Onun icin teklif etmeyin derim. Hele gidip onceden gorusup ayarlamak filan yanlis olur. En fazla konusmanizin arasinda ona acin cok buyuk gercekten saygi duyuyorum, hic psikologa gittin mi yada gitmeyi dusunurmusun. Altindan nasil kalkiyorsun gibi sorularla once gorusunu ogrenirdim

X