- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- Konu Sahibi SmthngSmthng
merhaba kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var. geçen ay 21'inde adet oldum. genellikle 28-29 günde 1 adet oluyorum. yaklaşık 6 aydır hep takip ediyorum en fazla 30 günde gelmişti. bu ay 28 güne göre hesaplarsak gecikmemin 6. günündeyim. hesaplamalarıma göre (ovulasyon testi kullanmadım) yumurtlama günlerime de denk getirdik. bu ay değişik olarak yumurtlama günüm ve şüpheli ilişkimden sonra kasık ağrısı yaşamaya başladım ancak o da yaklaşık bat1 de geçti gibi şimdi ara ara sancılanmam oluyor ama sancı da değilde sızı gibi. göğüs ağrılarım devam ediyor. ve en değişik belirti bana göre baş dönmem. aniden yer ayaklarımın altından kesiliyo sanki. neyse sadede gelecek olursak, yaptığım idrar testleri bat1'e kadar hep beyazdı sadece 1 tanesinde silik çizgi çıktı onda da ertesi gün kan verdim acilde negatif çıktı değerine de bakmadım telefonla 5'in altımı dedim evet dediler kapattım. şu an hala adetim başlamadı ama söylediğim belirtiler aynen devam ediyor ve mide bulantılarım var ara ara gelip giden. şimdi sizden şunun için fikir istiyorum. adetim hala gelmedi eğer ki kafamdaki soru geç döllenme gibi bi durum varsa ne zaman gitmeliyim doktora? kadın doğuma gitmek istiyorum bu sefer acilde gidip sadece kan testi baktırmak istemiyorum çünkü adet gecikmesi gebelik kaynaklı değilse doktora görünmek iyi olacaktır ama ya gebelikse? geç döllenmeyse ne zaman belli olur? yaşayan tecrübe eden, duymuş görmüş olan varsa fikrisinizi söyler misiniz? bi yanım dur bekle 10 gün geçsin öyle git diyor bi yanım da çıkmıştır git doktora diyor! ne dersiniz??