bana koz olarak kullanıyor...

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
küçük bir ilçede yaşıyorum ve 3 arkadaşsız..
birbirimize uzak oturuyoruz...haftada 1-2 kez buluşuyoruz ve benim hiç komşum yok,
arkadaşımla geçenlerde bozuştuk,benim bir kızım var onunda oğlu kızımdan büyük ve sürekli kızımı dövmeye çalışıyor kaç kez uyardımsa da çocuğa tın demiyor... annesine şikayet ediyorum arkadaşım da pek sahip çıkmıyor zaten samimiyetin dozu arttıkça insanlarda bir rahatlama oluyor ki sormayın...
hem kızımla ilgilenip hem onun oğlundan kızımı kaçırmaya çalışıyordum kaşla göz arasında kızımın saçlarına bi dolandı çocuk parmaklarını zor açtım asla bırakmıyor annesi de alamadı saçını elinden ama annesi bağırmıyor kızmıyor gayet sakin kızım çığlık atınca dayanamadım bağırdım çocuğa yeter beee yettin sen dedim...
arkadaşım bana küstü alındı ve kendini haklı görüyor böyle şeyler olurmuş çocuklar arasında benim kızım 6,5 aylık onun ki 2 yaşında ve kızımı resmen bağırttı...
daha öncede farkkettim ve o çocuk gelince kızımı hep kolladım ama bu kez böyle kaptı bebeğimin saçını.. etrafımda pervane oluyor çocuk kızımı dövmek için
hem arkadaşım oğluna sahip çıkmıyor hemde bana tirip atıyor...
yalnızım diye yakınmıştım onu koz olarak kullanıyor bana galiba peşinden koşmamı felan istiyor...
peşinden filan koşmak gibi bir niyetim yok zaten o arkadaşımı gözden çıkardım hem onun çocuğuna bakıyorum hem kendi çocuğuma...
ama bundan sonraki tavrım nasıl olmalı???
açık açık konuşmalımıyım? yoksa hiç oralı olmamalımıyım???

Bence siz yinede oturup konuşun bu koz olarak kullanma konusunu da uygun bi şekilde söyleyin tepkisine göre arksdasliginizin devam edip etmeyecegine karar verirsiniz

neden kendi tavrınızı kendi kişiliğinize göre koymuyorsunuz

öyle yapacak olsaydım onunla bir daha asla konuşmazdım...
ben daha normal olanı yapmayı yeğliyorum bu nedenle soruyorum...
kaldı ki o arkadaşımla bir daha aynı ortama en azından sık sık gelmeyeceğim oğlu saldırgan olduğu için değil karakteri ve onun doğurduğu sebepler için

Bence siz yinede oturup konuşun bu koz olarak kullanma konusunu da uygun bi şekilde söyleyin tepkisine göre arksdasliginizin devam edip etmeyecegine karar verirsiniz

teşekkür ederim
bu sorunu konuşmak arkadaşımın daha fazla önemli hissetmesine neden olmaz mı?
aslında güzel günler yaşadık sadece samimiyet attıkça arkadaşta bir rahatlama tabiri caizse laubali olma durumu oluştu.
bende kesskin bıçak gibiyimdir huyum öyle,,gerçi artık onunla huzur bulamam galiba

Kizinizin canini yakmis bende bagirirdim haklisin o konuda ama bunlar cocuk yinede konusun derim cocuk yuzunden bozusmayin. Cocuklar bugun kavga eder iki saat sonra barisir olan buyuklere olur. Cok gordum cocuklar yuzunden bozusan aile.

aynı durumda olsam kesinlikle bende aynı şekilde kızardım ve hatta bağırırdım.
kaldı ki o erkek çocuğu benim oğlum olsaydı önce ben kızardım oğluma yapma diye.
eğer bu arkadaşın bunu oğluna yapmıyorsa tabiki senin yapman gerekirdi.
eğer şuan konuşmayan o ise kesinlikle sallama derim. olur da bir şekilde size döner ve ararsa siz de açıkça söyleyin. görüşmek güzelde çocuklar çok kavga ediyor. sahip çıkabileceksek görüşelim derdim ben olsam

İki taraf da kendince haklı.
Yapacağınız herhangi bir konuşma bir yere varmaz.
Konuşmazsanız bir daha, muhtemelen neden diye sormaz, tahmin eder nedenini.
Kasmayın bence.

Bence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.

Kizinizin canini yakmis bende bagirirdim haklisin o konuda ama bunlar cocuk yinede konusun derim cocuk yuzunden bozusmayin. Cocuklar bugun kavga eder iki saat sonra barisir olan buyuklere olur. Cok gordum cocuklar yuzunden bozusan aile.

teşekkürler yorumunuz için
tekrar bir araya geldiğimizde huzur bulamam gibi geliyor...
kızımı bir daha dövse o çocuk kendimi suçlarım ben arkadaş kaybetmeyeceğim derken bebeğim dayak yiyor diye..
en iyisi tatlı tatlı arayı açmam galiba direk küsmeyeyim daha nazik olur

aynı durumda olsam kesinlikle bende aynı şekilde kızardım ve hatta bağırırdım.
kaldı ki o erkek çocuğu benim oğlum olsaydı önce ben kızardım oğluma yapma diye.
eğer bu arkadaşın bunu oğluna yapmıyorsa tabiki senin yapman gerekirdi.
eğer şuan konuşmayan o ise kesinlikle sallama derim. olur da bir şekilde size döner ve ararsa siz de açıkça söyleyin. görüşmek güzelde çocuklar çok kavga ediyor. sahip çıkabileceksek görüşelim derdim ben olsam

teşekkür ederim
oğlunu biraz biraz bakıyor sonra salıveriyor bende mücadele veriyorum kornumak için oda benim gayretimi görüp ses etmiyor rahatına bakıyor
tamamen aynı fikirdeyim...
görüşmemek en iyisi galiba

İki taraf da kendince haklı.
Yapacağınız herhangi bir konuşma bir yere varmaz.
Konuşmazsanız bir daha, muhtemelen neden diye sormaz, tahmin eder nedenini.
Kasmayın bence.

teşekkür ederim
yalnız yanılıyorsunuz arkadaşımda benimle aynı gayreti sarfetse ne benim bebeğim dayak yer nede onunki bu kadar fıldır fıldır dolanır ortalıkta o nedenle arkadaşım haklı değil...

Bence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.

teşekkür ederim...
ama 2 yaşında bir çocuğa patlatamazdım...

haklısın kim olsa bağırır.alınan arkadaşının çocuğuda dayak yeseydi oda patlama noktasına gelirdi bağırırdı.iyi yapmışsın oda çocuğuna sahip çıksaydı.

Tamam çocuğa vursun bağırsın demiyoruz ama en azından başka canı yakmasını önlesin.
Arkadaşınız da biraz sorumluluk alsaydı bir zahmet.
bu durum çok kez tekrarlamış sanırım keşke araya mesafe koysaydınız çocuğunuz açısından.
sürekli tetikte olacağınıza görüşmeyin daha iyi, hayırlı sorumlu arkadaşlıklar diliyorum umarım kafanıza göre bir arkadaş bulursunuz en azından içiniz rahattır artık

haklısın kim olsa bağırır.alınan arkadaşının çocuğuda dayak yeseydi oda patlama noktasına gelirdi bağırırdı.iyi yapmışsın oda çocuğuna sahip çıksaydı.

zaten çocuğu uyarsamda kar etmiyor çocuk beni kale almıyor ki..
çok çaresiz kaldım anneside oralı olmuyor dur yapma etme demek nereye kadar???
annesinin müdahalesi şarttı o durumda

Tamam çocuğa vursun bağırsın demiyoruz ama en azından başka canı yakmasını önlesin.
Arkadaşınız da biraz sorumluluk alsaydı bir zahmet.
bu durum çok kez tekrarlamış sanırım keşke araya mesafe koysaydınız çocuğunuz açısından.
sürekli tetikte olacağınıza görüşmeyin daha iyi, hayırlı sorumlu arkadaşlıklar diliyorum umarım kafanıza göre bir arkadaş bulursunuz en azından içiniz rahattır artık

elbette...aynı fikirdeyim...
ben arkadaşlarımla görüşeceğim diye kızımının dayak yemesine göz yumamam..
hatta tamamen arkadaşımı gözden çıktım oda sosyal medyadan laf çaka dursun sanki çocuk var karşımda hayret birşey yaa

İfrit oluyorum sorumsuz, umursamaz annelere. Kendi çocuğu dayak yese böyle rahat mı olacaktı?
Bence hiç konuşmayın o arayıp konuşursa açık açık çocuklarımızı karşılıklı sakınacaksak görüşelim dersin.

X