- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 34
Ölmüş kızının annesi olarak ananesinin seni sorması bence çok normal sence de değil mi?Ananesi çok fazla soru soruyor bir keresinde söylemişti hep bana seninle ilgili sorular soruyor diye ben o taraftan biraz şüphelendim acaba kardeşin erkek olursa şöyle kız olursa böyle vs mi dediler , çünkü kadın nur ablan seni yıkıyo mu diye bile soruyomuş siz düşünün çocukta evet demiş beni korumuş
Hemen neden doldurulmuş olsun belki bulunduğu ortamda başkaları konuştu etti belki izlediği bir şeyde gördü etti çok art niyetlisiniz ve ben annesi vefat eden bu çocuğun sizle büyücek olmasından dolayı cidden üzülüyorum umarım evlilik olursa inşallah ona anne şevkati gösterebilirsiniz umarım aklı başında bir birey olursun.
Biz bilmezdik o yaşlarda böyle şeyler... Hatta hiç unutmam, eşimin küçük yeğeni de bizim ev tripleks diye içindeki merdiveni görünce "aa siz zengin misiniz" diye çığlık atmıştı... ama bildiğiniz çığlık hakikaten! Yani tamam ev farklı gelmiştir belki ok ama, merdiven=zenginlik bağlantısını nasıl kurdu o dönem hayret ettik, taş çatlasa 4 yaşındaydı. Bu arada o gece de anne babası ile birlikte dönmek istememişti mesela, çok utanmıştık hatta, "ben fakir eve dönmek istemiyorum, cencün evde kalcammm" diye
heralde dizi falan izledim.bu konudaki çocuğunda doldurulduğunu sanmam kendisi ortaya atmıştır daha çocuk bunlar ne dediklerinin farkında olamayabilirler.