- Konu Sahibi sekerportakalii
Kızlar bu aralar kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Sebebi yok gibi,sürekli ağlayasım,sürekli bağırasım var. Bu durumdan öyle rahatsız olmaya başladım ki. Dizide bile ufacık duygusal sahnede bir bakıyorum yanaklarimdan göz yaşları akıp gidiyor. Kendimi onların yerine koyuyorum,böyle tuhaf bir şey. Önceden aglamazdim her şeyi içime atardım. simdi öyle kolay aglayabiliyorum ki. Her şeyden sıkıldım sevgilimle bile aynı muhabbetler,onu cok seviyorum o da beni cok seviyor eminim. Ama nedense biraz farklılık olsun istiyorum. Hani ne bileyim değişik bir şeyler. Sorunum bu mu onu bile bilmiyorum. Kafam öyle karışık ki. Bazende acaba ben olsem ne olur diye dusunuyorum. Yatmadan kafamda canlanan şey bunlar. Cok sacma farkındayım. Rabbime bin şükür elim ayağım düzgün,sağlığım kötü durumda değil o kadar , o kadar şükrediyorum ki bu yüzden ama bu ufacık şeyi bile sorun yapıyorum ya. Sanarsiniz benden dertlisi yok. Ben tatil günlerinde kreşlere gidiyorum çocukları öyle seviyorum ki,onlarla rahatlayabiliyorum onlara hediyeler alıyorum harcliklarimi harcamiyorum çikolata şeker alıyorum kendi ellerimle yediriyorum. onlar öyle masumlar ki, bir de kendime bakıyorum niye böyle oldum zaman neden beni bu hale getirdi hani benim masumlugum diyorum. Ben giderken arkamdan agliyorlar sonra eve geliyorum buna da ayrı bir üzülüyorum. sadece buraya içimi dökmek istedim. Belki bir şeyler dersiniz.. yardım edersiniz.. Gözlerinize saglik,okuduğunuz için bir de benim için yazarsaniz öyle mutlu olurum ki. Tüm güzellikler sizinle olsun..