bana yardim edermisiniz

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
Herkese iyi aksamlar. Canimi sıkan bir durum var ve kimseyle paylasamadigim icin sizlerden fikir almak istiyorum. Bir adam var bundan 5 yil once bana bekar oldugunu soyleyerek mesaj atmisti beni cok begendigini soylemisti facebooktan. bende kendisini tanimadigim icin beni rahatsiz etmemesini rica ettim kendisi Istanbul da bu arada. Ne yaptiysam pesimi birakmadi her sekilde ulasti bana bir yerlerden. Gayet yakisikli zengin bir muteahhit kendisi. Nereden biliyorsun diyeceksiniz arastirdim ve bana soyledigi hersey dogru. Zamanla mesajlarina karsilik verdim sohbet muhabbet derken Istanbul a ablamin yanina gittigimde gorusme karari aldik. Ablam Istanbul universitesinde ogrenciydi. Bende farkli bir sehirde. Ablam bahanesiyle gittim yanina. Cok heyecanliydim. Tarih 27.11.2010.. otogardan beni aldi hangi akla hizmetse cahil cesaretiyle bindim arabasina. Asiri lux bir araba ve yakisikli kariyerli bir adam beni hayranlikla izleyen gozler.... yasim 20 tabi. Neyse beni cok guzel bogaz manzarali bir restorana goturdu sende cok farkli bisey var kendimi senden alamiyorum diyor bir yandan bu durum cok hosuma gidiyor bir yandan icimde bi sıkınti.. bayaa sohbet ettik istanbulun en iyi universitelerinden birinden mezun olduktan sonraki yukselis hikayesini falan dinledm gunun sonunda ablamin evine birakmak icin beni yola cikti dudaklarimdan opmek istedi musade etmedim her zaman maddi manevi yanindaym diyerek gitti yillar sonra bundan 1 ay once bana mesaj atmis telefonumdan hala unutmadim seni diye.. facebooktan arastirdim ki evli ve 6 yaslarinda bir kizi var ne utanmaz birisin ustelik bana yalan soyledin dedim evliymissin dedim onda ayri yasiyorduk esimi sevmiyorum hersey kizim icin falan ne olursa olsun evli birisin lutfen git dedi yazma dedim. Bu arada esininde facebookunu gordum istanbulda dogmus buyumus ve cok elit bir yasam tarzi olan insanlar bildiginiz unlulerin yasadigi villalarda ve istanbulun cok zengin bir semtinde oturuyorlar. Ustelik adam benden 10 yas buyuk. Seninle son bir kez bulusmadan pesini birakmam diyor. Ben ise orta duzeyde yasayan biriyim kendisi istese cok daha guzel kizlara takilabilir ama neden ben ustelik kendisini esine ulasmam konusunda tehdit etmeme ragmen pesimi birakmiyor. psikolojisi mi bozuk bilmiyorum. Bana istedigin kadar para gonderirim sana buraya gel ev acayim falan diyor ne yapacagimi sasirdim yemin ettim esine ulasacagim diye seni istiyorum elimde degil diyor ne yapayim bilmiyorum cok kotu hissediyorum kendimi eside gayet zarif bir kadin gorseniz yasam tarzlarini benden cok cok farkli ne istiyor benden bilmiyorum lutfen yardimci olun

Tehditle kalma bu serefsizin esine ulaş bence kocasının ne mal olduğunu öğrensin.
Demek sana ev acacakmis vay anasını sayın seyirciler :KK53:

Daha yakın zamanda bir konunu okumuştum. Yüksek kariyeri olan biri vardı yine adam arkadaş kalalım dediğinde geri döndürmeye çalışmıştın.
Şimdide "elit" müteahhit evli üstelik.
Lütfen yanlış anlama maddiyat elbette önemli hepimiz için. Yalan söylemeye gerek yok bende maddiyata az çok önem veririm. Ama sanırım siz biraz statü atlamak istiyorsunuz. Bu kötü bir şey değil herkes iyi bir evlilik yapmak ister. Ama bence sadece kariyerli yada zengin yada elit olarak bakmayın kriterlerinize.
Gönlünüze uygun birini bulamama nedeninizi naçizane aradığınız asıl özelliğin maddiyat olduğunu düşündüm bu konuyu da okuyunca.
Zengin ama karaktersiz yada kariyerli ama karaktersiz çok. Bunun yerine değer verecek kıymet bilecek, size uygun birini ararsanız o zaman bu sorunlar kalkacak bence daha mutlu olacaksınız böyle gereksiz, karısına ihanet eden paragöz adamlardan kurtulacaksınız.

Daha yakın zamanda bir konunu okumuştum. Yüksek kariyeri olan biri vardı yine adam arkadaş kalalım dediğinde geri döndürmeye çalışmıştın.
Şimdide "elit" müteahhit evli üstelik.
Lütfen yanlış anlama maddiyat elbette önemli hepimiz için. Yalan söylemeye gerek yok bende maddiyata az çok önem veririm. Ama sanırım siz biraz statü atlamak istiyorsunuz. Bu kötü bir şey değil herkes iyi bir evlilik yapmak ister. Ama bence sadece kariyerli yada zengin yada elit olarak bakmayın kriterlerinize.
Gönlünüze uygun birini bulamama nedeninizi naçizane aradığınız asıl özelliğin maddiyat olduğunu düşündüm bu konuyu da okuyunca.
Zengin ama karaktersiz yada kariyerli ama karaktersiz çok. Bunun yerine değer verecek kıymet bilecek, size uygun birini ararsanız o zaman bu sorunlar kalkacak bence daha mutlu olacaksınız böyle gereksiz, karısına ihanet eden paragöz adamlardan kurtulacaksınız.

Yorumunuz icin tesekkur ederim ama sanirim yanlis anlasildim ben evet kriterlerine gore aciklamalarda bulundum buradaki konularimda ama inanin sohret duskunu biri olmadim hicbirzaman

O mesajlarin ekran goruntusunu alip adamin karisina at. Kesinlikle at. PISLIK herif.. Haaa mesajlari adamin karisina atmadan once de ailenle paylas. Onlar da bilsin..

Senden ne istediği çokta önemli değil bence bu durumda. Adam evli ve çocuğu var. Aldatmaya meyilli erkeklerin bir numaralı yalanıdır ayılmak üzere oldukları.

Mesajları eşiyle paylaşma konusunda tehdit ettiysen ve aldırmıyorsa hala o zaman başka bir yolun yok. Gönder mesajları bırak o uğraşsın sonrasıyla. Yine rahatsız etmeye devam ederse de hiç cevap yazmadan savcılığa şikayette bulun bence.

konunun%90 ı maddiyatla ilgili :KK59::KK59: konuşmaları kaydet ve rahatsız etmeye dvm edersen eşine atıcam de sen kötü kadın durumuna düşersin muhattap olma

X