- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Herkese iyi aksamlar. Canimi sıkan bir durum var ve kimseyle paylasamadigim icin sizlerden fikir almak istiyorum. Bir adam var bundan 5 yil once bana bekar oldugunu soyleyerek mesaj atmisti beni cok begendigini soylemisti facebooktan. bende kendisini tanimadigim icin beni rahatsiz etmemesini rica ettim kendisi Istanbul da bu arada. Ne yaptiysam pesimi birakmadi her sekilde ulasti bana bir yerlerden. Gayet yakisikli zengin bir muteahhit kendisi. Nereden biliyorsun diyeceksiniz arastirdim ve bana soyledigi hersey dogru. Zamanla mesajlarina karsilik verdim sohbet muhabbet derken Istanbul a ablamin yanina gittigimde gorusme karari aldik. Ablam Istanbul universitesinde ogrenciydi. Bende farkli bir sehirde. Ablam bahanesiyle gittim yanina. Cok heyecanliydim. Tarih 27.11.2010.. otogardan beni aldi hangi akla hizmetse cahil cesaretiyle bindim arabasina. Asiri lux bir araba ve yakisikli kariyerli bir adam beni hayranlikla izleyen gozler.... yasim 20 tabi. Neyse beni cok guzel bogaz manzarali bir restorana goturdu sende cok farkli bisey var kendimi senden alamiyorum diyor bir yandan bu durum cok hosuma gidiyor bir yandan icimde bi sıkınti.. bayaa sohbet ettik istanbulun en iyi universitelerinden birinden mezun olduktan sonraki yukselis hikayesini falan dinledm gunun sonunda ablamin evine birakmak icin beni yola cikti dudaklarimdan opmek istedi musade etmedim her zaman maddi manevi yanindaym diyerek gitti yillar sonra bundan 1 ay once bana mesaj atmis telefonumdan hala unutmadim seni diye.. facebooktan arastirdim ki evli ve 6 yaslarinda bir kizi var ne utanmaz birisin ustelik bana yalan soyledin dedim evliymissin dedim onda ayri yasiyorduk esimi sevmiyorum hersey kizim icin falan ne olursa olsun evli birisin lutfen git dedi yazma dedim. Bu arada esininde facebookunu gordum istanbulda dogmus buyumus ve cok elit bir yasam tarzi olan insanlar bildiginiz unlulerin yasadigi villalarda ve istanbulun cok zengin bir semtinde oturuyorlar. Ustelik adam benden 10 yas buyuk. Seninle son bir kez bulusmadan pesini birakmam diyor. Ben ise orta duzeyde yasayan biriyim kendisi istese cok daha guzel kizlara takilabilir ama neden ben ustelik kendisini esine ulasmam konusunda tehdit etmeme ragmen pesimi birakmiyor. psikolojisi mi bozuk bilmiyorum. Bana istedigin kadar para gonderirim sana buraya gel ev acayim falan diyor ne yapacagimi sasirdim yemin ettim esine ulasacagim diye seni istiyorum elimde degil diyor ne yapayim bilmiyorum cok kotu hissediyorum kendimi eside gayet zarif bir kadin gorseniz yasam tarzlarini benden cok cok farkli ne istiyor benden bilmiyorum lutfen yardimci olun