Bana yardim edermisiniz ?

toanyonenolza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
35
13
24
Öncelikle Merhaba .. cok heyecanliyim cünkü ilk defa birsey yasicagim ve ben yeniyim . Yazimda hatalar olabilir cünkü Türkcem yazi olarak iyi degil Avusutryada yasiyorum ..nazil yardim ediceklerini bilmeyen varsa bile okudugunuz icin TESEKÜLER :) ...

Burda okuduguma göre .. baya kötü seyler gelmis insanlarin basina Sidet, Yanlis evlilik secimi veya Ask Problemleri .. benim sorunum ise Saglik .. hatirlarsam 13 yasinda basladi suan 15 yasindayim ve hala devam sürüyor .. hayatim resmen hic birsey yapamadan geciipp öylece gidiyor .. o_Oo_Osöyle bakiyorumda etrafima insanlar hayatini yasiyor gülüyor egleniyor agliyor .. normal bi hayat isde .. ama BEN üzgün ve mutsuzum .. Su son 3 yildir ÖLÜ gibi yasar oldum .. mesela -- Hic disari cikmamaya basladim , arkadaslarimla gezmek bile istemiorum .. nede ailemle .sadece Okula gidp geliyorum o da Ölü gibi okulda saten arkadasim yok .. ( sadece okulda degil HIC arkadasim kalmasi ) nedenii ise kendimi kappatigim icin .. Kizlar Makyay yapiyorlar .. güzel kiyafetler giyorlar .. her gün saclarini güzel sekil yapip okula gelirken benim tek yaptigim sacimi hemen öyle baglayip gitmek .. ve sadece siyah kiyafetler .. normal bir pantolon ve tshirt onun üstünede siyah kazak .. hem güzel giyinsem nolucak .?? sacimi yapsam nolucak .. degisen birsey yoook yine cirkinim yine cirkinim degisdirmes ki hicbirsey .. cok ugradim .. KADER DEGIL BU DEGISDIRICEM dedim ama olmadi .. olmama nedeni HIC UGRASMADIGIM icin .. AMA COKDA ISTIYORUM ..o_Oo_O Nedeni bir Erkek , ne arkadaslar ne de baska birsey NEDENI BENIM ICIN .. SAGLIK iicin ama lütfen .. Kendine güven veya istersen gibi yorumlar yapmayin .. Istiyorum ve Güveniorum Güclüyüde ama NEYI BEKLIYORUM .. ??? Degismek istiyorum .. ZAYIFLAMAK ISTIYORUM .... - 100 Kilolu Kiz :KK43::KK43::KK43:

Neyi bekliyorsun hakkaten? Sağlıklı , dozunda yiyerek ve spor yaparak başlamalısın.

100 Kilo olsam ben de giyindiğime, saçıma başıma çok özenesim gelmez. Bir 10 kilo fazlam var; hiç yeni bişey alasım bile yok...

15 yaşında 100 kiloysan bu sadece senin değil ailenin de kabahati. Eğer özel bir sağlık sorunun olduğu için kilo alıyorsan önce buna yönelik tedaviye başla, bunun yanında rejim ve spor yap. Henüz gelişme çağındasın kendine yazık etme.

Neyi bekliyorsun hakkaten? Sağlıklı , dozunda yiyerek ve spor yaparak başlamalısın.

100 Kilo olsam ben de giyindiğime, saçıma başıma çok özenesim gelmez. Bir 10 kilo fazlam var; hiç yeni bişey alasım bile yok...
Haklisin .. Bende bilmiorum .. Kendimi iyi tanirim Bir seye karar verinc kesinlikle yapma huyum vardir .. ama diyete gelince tik .yok .. basaramicagim saten olmicak gibi seyler diorum ve sasiriorum ben böyle seyler demem noldu diye .. kilom yüzünden yüzüme yüzüme yedim laflari .. arkamdanda degil .. karsima gecip kendi aralarinda konusuyorlar bana bakarak .. sinifdaki kizlar . ee hepsii incecik . oda degil sinifta ..dalga gecilen 1-2 cocuk daha var onlara da yardim etmek istiyorum ama okadar güc bulamiyorum bazencok kizamda . annem bile bay yardim ederim . sana dedi ama yook ama cok istiyorummm :KK43:

15 yaşında 100 kiloysan bu sadece senin değil ailenin de kabahati. Eğer özel bir sağlık sorunun olduğu için kilo alıyorsan önce buna yönelik tedaviye başla, bunun yanında rejim ve spor yap. Henüz gelişme çağındasın kendine yazık etme.
.. sorun bende .. Annem ve Aile üyelerimde bana söylemekden tüy bitiyo agizlarinda .. hele annem biile diyoo .. Kilo kader degildir .. . biraz dikkat edersen degisirsin .. ben sana yardim ederimm . Hatta spor salonuna gitsemi dediginde Ben de senle gelirim istersen dedi.. ama vaz gectim herkesin icinde utanirim bu kiloyla

.. sorun bende .. Annem ve Aile üyelerimde bana söylemekden tüy bitiyo agizlarinda .. hele annem biile diyoo .. Kilo kader degildir .. . biraz dikkat edersen degisirsin .. ben sana yardim ederimm . Hatta spor salonuna gitsemi dediginde Ben de senle gelirim istersen dedi.. ama vaz gectim herkesin icinde utanirim bu kiloyla
Canım kimseyi umursama, başla sporuna. Emin ol insanlar evlerine gidince seni düşünmüyorlar. Yediklerine de sınır koy. Abur cubur, ekmek makarna, şekerli şeyler yeme. Görürsün zayıfladıkça daha çok hırslanacaksın zaten.
Olmadı bir diyetisyenden yardım al. Biraz azim ve kararlılık , hepsi bu.

Bu hissettiklerine ergenlik cagi denir canim. Bahs ettiklerinin aynisini tipi tip ben de hissettim ve dusundum. Bana da hep amaaan ergenlik derdiler ama o zamanlar kulak asmadim. Benimkisi baska dedim ama geri baktigimda ergenlik idi. Aslinda cevabini kendin verdin. Neyi bekliyorsun? Oldugun gibi guzelsin. Bu guzelligi de icinden gidikla iste. Neyini begenmiyorsan onunla basla. Kendini guzel hisseden insan yasamaktan daha cok sevinc alir. Ve adim gibi eminim sandigindan cok daha guzelsin :*

Kendi bedenine saygi duymali iyi davranmalisin.
Sana kilo vermek icin bir neden mi lazim? O neden sen kendin ol. Kendine bedenine iyilik yap saglikli yasa. Karsiligini alacaksin emin ol. Gittikce kendini daha iyi hissedeceksin..

Şuanki yaşında ne yapacaksan yaparsın, o odadan çık ve önüne bak. 18 yaşına geldiğinde çok pişman olursun.
Yüz,koş,yürü,diyetisyene git.

olmama nedeni HIC UGRASMADIGIM icin

canım sen şu cümlende biraz belirtmişsin bu ruh halini. Kendinle uğraş mesela aynada saçlarını şekle sok değişik makyajlar dene kısa etek giy bak dolabındaki giysileri dene dene çıkar kombinler ya begenmediklerini at dolaptan ya da "su kota şu renk bir gömlek ne güzel olur " de liste yap küçük bir alışverişe çık aksesuarlar ve saç kesimi bile tek başına acayip değişim sağlıyor kendinle uğraş yani evde otururken falan spora vaktin yoksa eve bir spor aleti al onunla oyalan başlamak bitirmenin yarısıdır bir yerden başla değişimleri ve çevreden tepkileri görnce sende daha çok motive olucaksın ben denedim kendimden biliyorum

dertte sende dermanda, sorunu cozumu belli,herseyin farkinda akli basinda bi kiza benziyorsun, bi yerden baslamazsan 15 degil tum hayatin ayni rutine baglanir

Sitzin yorumlarinizla kendimi daha iyi hissetim birden .. düsündügüm gibi .. bir kac kisi tarafindan kötülesdirmek yerine bi kac kisi tarafindan motive edilirsem hirs gelir dedim .. ben sanirim baslicagim .. ama bu sefer degisik olucak tabi kendime güvenicem ve yapicam insallah ... Tesekürler hepinize

X