- 27 Nisan 2016
- 160
- 70
- 13
- 29
- Konu Sahibi Yakubum-----
-
benm ablam 4 kiloydu oğlu doğurdu normalle hiçbişi olmadı 2-3 dikişi oldu sadece doktora kesin söle yapıcam diyeArkadaşlar , ben 32 haftalık hamileyim . İlk bebeğim , iri olduğunu söyledi doktor , böyle giderse sezeryan olurmuşum , ben normal istiyorum bebeğimin kilo almasını nasıl önlerim
İri olunca bebek illaki sezeryana mı alıyorlar ?iri bebek olması ya da olmaması senin elinde olan bir şey değil. bebeğinin gelişimi güzel giderken kilo almasın diye gelişimini geriletme.. benimde oğlum iriydi.. evet sezaryen oldum. ama tutupta bebeğim irileşmesin diye bir şey yapmadım. her şey normal olur bebek zayıf olur son an bir şey olur sezaryen olursun.. yani bebeğin hayırlısıyla doğsun canım.. önemli olan sağlıkla doğması
Yaparsın tabikide istediğin kadar zayıf ol onla alakası yokYapa bilirmiyim bilmiyorum , zayıf bir bünyeye sahibim
İri olunca bebek illaki sezeryana mı alıyorlar ?
başka doktora git iri falan değil normalde 3-3.5 olmalı ablam 4 kilo doğurdu ne alaka canım ne güzel sağlıklı bebeğin keşke benmkide öle olsa4 kiloyu bulurmuş
bu çocuğa nasıl iri diyor peki doktor gayet normal başka doktora danış bence canımBana yememe dikkat etmemi söyledi , ben 32 haftalık hamilryim 2 buçkk kilo bebeğim
Bana yememe dikkat etmemi söyledi , ben 32 haftalık hamilryim 2 buçkk kilo bebeğim
Demi öyle diyolar ama bilmiyorum , korkuyorum sezeryandanBebegi iri olanlar normal doguramiyormu yaaben daha kolay diye biliyorum sonucta eti fazlaysa bebisin daha rahat cikarmis yoksa benmi yanlis biliurum
Öyle yapmam gerekir belki ama , sezeryan olursam herşey daha kötü olur diye korkuyorumDktrun ne derse onu yap bacım nrmal dgurcam dıye dıretme ya nlcak sezeryan oluversın kendı kendıne bıseyler yapmaya kalkma Allah muhafaza bebegıne bısı falan olur
Öyle yapmam gerekir belki ama , sezeryan olursam herşey daha kötü olur diye korkuyorum
Demi öyle diyolar ama bilmiyorum , korkuyorum sezeryandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?