Bana yardım edin!!

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
29
Arkadaşlar , ben 32 haftalık hamileyim . İlk bebeğim , iri olduğunu söyledi doktor , böyle giderse sezeryan olurmuşum , ben normal istiyorum bebeğimin kilo almasını nasıl önlerim

iri bebek olması ya da olmaması senin elinde olan bir şey değil. bebeğinin gelişimi güzel giderken kilo almasın diye gelişimini geriletme.. benimde oğlum iriydi.. evet sezaryen oldum. ama tutupta bebeğim irileşmesin diye bir şey yapmadım. her şey normal olur bebek zayıf olur son an bir şey olur sezaryen olursun.. yani bebeğin hayırlısıyla doğsun canım.. önemli olan sağlıkla doğması

Arkadaşlar , ben 32 haftalık hamileyim . İlk bebeğim , iri olduğunu söyledi doktor , böyle giderse sezeryan olurmuşum , ben normal istiyorum bebeğimin kilo almasını nasıl önlerim
benm ablam 4 kiloydu oğlu doğurdu normalle hiçbişi olmadı 2-3 dikişi oldu sadece doktora kesin söle yapıcam diye

İri olunca bebek illaki sezeryana mı alıyorlar ?

İri olunca bebek illaki sezeryana mı alıyorlar ?

kesin değil tabii ki.. o annenin kilo durumuna da bağlı.. usg de son kontroldeki kilosuna da bağlı.. ben 118 ile doğuma gittim.. doğal olarak çok kiloluydum.. oğlum son usg de 4200 gr çıkmıştı kafa çeperimiz 37 cm. doktorum parçalanacağımı söyledi. ki bende sancı yoktu. taş gibi oldu karnım onun dışında bir şey olmadı. kafa çeperi büyük olduğu için parçalanmamam için sezaryen önerdi. 3850 gr doğdu. 52 cm di. yani o birazda sadece iriliğiyle alakalı değil.. senin kilo alımınla kafa çeperi ile de alakalı.. ablam 4300 gr ve normal doğum yaptı.. herkesin bünyesi bir değil

Bana yememe dikkat etmemi söyledi , ben 32 haftalık hamilryim 2 buçkk kilo bebeğim

Bana yememe dikkat etmemi söyledi , ben 32 haftalık hamilryim 2 buçkk kilo bebeğim

Dktrun ne derse onu yap bacım nrmal dgurcam dıye dıretme ya nlcak sezeryan oluversın kendı kendıne bıseyler yapmaya kalkma Allah muhafaza bebegıne bısı falan olur

Bebegi iri olanlar normal doguramiyormu yaa ben daha kolay diye biliyorum sonucta eti fazlaysa bebisin daha rahat cikarmis yoksa benmi yanlis biliurum

Dktrun ne derse onu yap bacım nrmal dgurcam dıye dıretme ya nlcak sezeryan oluversın kendı kendıne bıseyler yapmaya kalkma Allah muhafaza bebegıne bısı falan olur
Öyle yapmam gerekir belki ama , sezeryan olursam herşey daha kötü olur diye korkuyorum

şahsi düşüncem, ne şartlar el vermiyorsa normal diye tutturun, ne de sezeryan diye. Bi kaç doktora danışın madem.Ama iriyse normal önermiyorlarsa doktordan daha mı iyi bileceğiz durumu biz? Can taşıyoruz ve can veriyoruz bir masuma, Allah korusun.

Bana doktorum 4kiloyu gecerse normal deneriz ama zorlamayiz. Sıkıntiya sokmamak icin demisti. 3.5 kilo dogdu oglum. Senin 8 haftan var. Pek sanmiyorum 4kiloyu gececegini.

Geçmez inşallah , normal doğum hem kilo vrrme bakımından daha kolaymış , sezeryanın sonrası hep acıymış ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…