- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.369
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Düşüncelerinizi okurken engeli bastım her yerden engelledim daha dikkatli olacağımBeklerken okusun. Bir zahmet. Bu devirde gencecik insanin hic olmazsa liseyi bitirmis olmasi lazim. Ayip yani
Bitirdim teşekkür ederimHic flortunuz olmadigi icin buyuk ihtimal kendinizde ozguven eksikligi hissediyorsunuz, begenilmiyorum duygusunu yukluyorsunuz.Benim de ilk erkej arkadasim ben 20-21 yaslarimdayken oldu kendisi suanda esim.Bosluktan boyle seylere sariliyorsunuz.Ilk oldugu icin ve daha sonradan karsinizdaki insana daha cok kapilacaginiz icin bence yol yakinken dogru yolu bulun ve bitirin derim
ben kendı kendıme 6 ayda 45 kılo verdımİşte çok haklısınız ama kendi sağlığım için veriyorum ne demiş yıldız tilbe güzel elbiseleri giyinip kuşanacağım onların önünde geçip onlara bakmayacağım
Zorunlu eğitim 12 yıl değil mi zaten?Beklerken okusun. Bir zahmet. Bu devirde gencecik insanin hic olmazsa liseyi bitirmis olmasi lazim. Ayip yani
Hepimizden, seni de arkadaşım gönlünce olsun her şeyKeşke senin gibi bir insandan daha önce fikir alsaydım çok teşekkür ederim ama zararın neresinden dönsem kardır benim için Allah razı olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni
Bilmem ki. Oyle ise nerden firliyor bunca okumamis insan valla anlamiyorum. Nenem dedem yasinda olsalar neyse, gencecik cocuklar ya. Yazik gunah ne diyeyim.Zorunlu eğitim 12 yıl değil mi zaten?
Bildiğim kadarıyla son 8-10 yıldır 12 yıl zorunlu eğitim. 4+4 sistemi geldiğinden beri. Yazık, bence de çok yazık...Bilmem ki. Oyle ise nerden firliyor bunca okumamis insan valla anlamiyorum. Nenem dedem yasinda olsalar neyse, gencecik cocuklar ya. Yazik gunah ne diyeyim.
Benden 5 yaş büyük sanırsam o zaman zorunlu değildi. Ayrıca geçmişinde psikolojik problemleri olduğu için okumadığını söylediBilmem ki. Oyle ise nerden firliyor bunca okumamis insan valla anlamiyorum. Nenem dedem yasinda olsalar neyse, gencecik cocuklar ya. Yazik gunah ne diyeyim.
Uydurmustur. Psikolojik problemleri olanlar icinde bulunduklari durumdan kurtulmak icin daha fazla asilmali okula derse.Benden 5 yaş büyük sanırsam o zaman zorunlu değildi. Ayrıca geçmişinde psikolojik problemleri olduğu için okumadığını söyledi
Engelledim ve ayrıldım çok teşekkür ederimUydurmustur. Psikolojik problemleri olanlar icinde bulunduklari durumdan kurtulmak icin daha fazla asilmali okula derse.
Okumanin zorunluluguna gelirsek,25 yasinda bir genc okumadiysa sorumsuzdur ondan. Dedem yasinda olsa hadi diyecegim bir derece. Gencecik insan. Okumamis ama uni mezunu olacak kizla arkadaslik edecek he,hadi ordan,gitsin dengiyle takilsin
Yoo buluş zaten buyuk ihtimal adam fwrkli seyler istiyor olcak illa yuzunu gor ayril. Uygulamalarin tek amaci var canim oraya normal sevgili bulayim diye giren hic erkek yook emin ol. Hatta islerine bile geliyor cunku duygusal olarak mesala cok naif kizlar da oluyor onlari kandirmakta kolay oluyor. Uzgunum kirmak icin soylemiyorum ama gercek bu.Merhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
20 yasina kadar illa sevgilin mi olmalıydı? Olmaması daha iyi bence sevgilinin o yaşta daha cok küçüksün aklın başında değilMerhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
İnşallah aklım başına yeni yeni geliyor çok teşekkür ederim20 yasina kadar illa sevgilin mi olmalıydı? Olmaması daha iyi bence sevgilinin o yaşta daha cok küçüksün aklın başında değil
Evet yavaş yavaş bunu hissediyordum siz de gerçekleri söyleyerek beni daha iyi bir duruma getirdiniz teşekkür ederimYoo buluş zaten buyuk ihtimal adam fwrkli seyler istiyor olcak illa yuzunu gor ayril. Uygulamalarin tek amaci var canim oraya normal sevgili bulayim diye giren hic erkek yook emin ol. Hatta islerine bile geliyor cunku duygusal olarak mesala cok naif kizlar da oluyor onlari kandirmakta kolay oluyor. Uzgunum kirmak icin soylemiyorum ama gercek bu.
Böyle konular canımı yakıyor!!! Önceden tahsilli insanlara ne gözle bakilirdi şimdi neler duyuyoruz??Konunun neresinden tutsam elimde kaldı.
Üniversite okuyan henüz 20 yaşında bir genç kadın, 3 aydır tanı(ma)dığı sorunlu bir adam, memur koca bulup evlenme hayalleri, memur kocaların kötü olması ama ortaokul mezunu ipsiz sapsız sorunlu adamın iyi olması, ailenin istekleri... bu ne biçim konu?
Çok teşekkür ederim tavsiyenizi dinleyecem Allah yavrunuza bağışlasın sizi dua etmeyi seviyorum
Haklısınız kendimden özür dilerimBöyle konular canımı yakıyor!!! Önceden tahsilli insanlara ne gözle bakilirdi şimdi neler duyuyoruz??
Yok değil aslında çok büyük hayallerim var teşekkür ederimAyrılmalısın.
20 yaşındasın ve geleceğinle ilgili kurup kurabileceğin hayal bu mu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?