banada bir akil verin lutfen

kusura bakmayın ama yazdıklarınız çok üzücü :(
gelenler sizin misafiriniz bırakınca ne oluyor anlamadım
bunun adı enayilik mi yani.
eşiniz size kızmakta haklı enayi kelimesi eşinize karşı hiç hoş olmamış bence
aranızda saygı kalmaz bir süre sonra
o da size daha ağır laflar söyleyebilir ki zaten söylemiş
bu kadar parayı önemsemeyin
ne güzel insanlar alınteri dökmüş eşinizin de gönlünden kopmuş vermiş belki dua etmişlerdir size

ama birkere degil ki 10 defa gelmislerse 10nunda evlerinden hem alip hem geri goturmustur bu kadar rahat insanlar yani ben utanirim.
bacim artik duayla felan is yurumuyor bu devirde benden sonra evlenenler bile evlerini barklarini yaptilar ben hala kiradayim.

sizce surekli boyle eli acik olmasi normalmi yani?insanlara surekli yaranmaya calismak normalmi?valla arkadaslarim dostlarim beni paramla seveceklerine asosyal olurum daha iyi bana diyor etrafimda insan birakmicaksin iyi ama etrafindaki insanlarda hep onu kullaniyor gostermeye valisiyorum anlamiyorrrrrrrrrrrrr

etrafındaki insanların çokluğu da biraz bonkörlüğündendir ama sen buna çok takılma.elbet bir gün ders alır.
işte huyunu değiştiremezsin.onun yerine arkadaşın dediği gibi her gün o verdiği bahşişleri sen al ondan.madem seviyorsun böyle şeyleri bana da her gün biraz para ver biriktirelim de.

sizce surekli boyle eli acik olmasi normalmi yani?insanlara surekli yaranmaya calismak normalmi?valla arkadaslarim dostlarim beni paramla seveceklerine asosyal olurum daha iyi bana diyor etrafimda insan birakmicaksin iyi ama etrafindaki insanlarda hep onu kullaniyor gostermeye valisiyorum anlamiyorrrrrrrrrrrrr

Eşiniz bunu birilerine yaranmak için yapmıyor bence,
içinden gelerek yapıyor.

Birilerine yaranmak için yapsaydı, adam seçerdi.
Yani herkese yapmazdı :)

etrafındaki insanların çokluğu da biraz bonkörlüğündendir ama sen buna çok takılma.elbet bir gün ders alır.
işte huyunu değiştiremezsin.onun yerine arkadaşın dediği gibi her gün o verdiği bahşişleri sen al ondan.madem seviyorsun böyle şeyleri bana da her gün biraz para ver biriktirelim de.

iste ben ondan para aldigimda surati asiliyor bende bunu sevmiyorum gonulsuz gonulsuz veriyor

bide bu insanlara nedense sadece bize gelirken arabaya ihtiyac duyuyorlar
baska bir arkadasimiza giderken gayet otobuslede gidebiliyorlar
en azindan gelirken otobusle minibusle gelseler yine geri birakalim ama iki tarafli ne ya
bu insanlarada patliyacam artik

ama birkere degil ki 10 defa gelmislerse 10nunda evlerinden hem alip hem geri goturmustur bu kadar rahat insanlar yani ben utanirim.
bacim artik duayla felan is yurumuyor bu devirde benden sonra evlenenler bile evlerini barklarini yaptilar ben hala kiradayim.

duayla iş yürümüyor mu???? ben onu duasız iş olmuyor diye biliyordum..
neyse bence eşinizden bu kadar şikayetçiyseniz cimri koca istiyorsanız boşanıp öylesini bulun!!!

biz de kiradayız ama çok şükür karşılıklı sevgimiz saygımız sonsuz benim için gerisi boşşş...

duayla iş yürümüyor mu???? ben onu duasız iş olmuyor diye biliyordum..
neyse bence eşinizden bu kadar şikayetçiyseniz cimri koca istiyorsanız boşanıp öylesini bulun!!!

biz de kiradayız ama çok şükür karşılıklı sevgimiz saygımız sonsuz benim için gerisi boşşş...

valla ben cok dua ettim ama goruyorum ki hicbi ise yaramiyor pes etttim dua etmekten gerceklere dondum
zaten dusunuyorum herallahin gunu kavgaliyiz
ne guzel sevginiz sayginiz gelecektede umarim karninizi doyurur

Dua ve sabır birbirinden ayrılmaz bir bütündür. dua da devam önemlidir. sabrederek ve dua ederek aşılmayacak şey yoktur. Allah haşa bankamatik mi ki, ihtiyaç zamanında dua et versin dilediğini.... neyse Allah gönlünüze göre bir hayat versin size....

lutfen konuyu saptirmayin ben buraya dinle ilgili bir konumu actim dua isteseydim bana dua etsinler bari derdim oyle birseyde yazmamisim .o zaman dini karistirmayin .

Belkide şu an bulunduğunuz durumdan çok daha kötü bir durumda olup hiç ama hiç istemediğiniz bir hayatı yaşayacaktınız ama ettiğiniz dualar sayesinde bu kadarıyla kurtulmuş oldunuz (bu kadar dediğimde eşinizin eliaçık oluşu yani..yanlış anlamayın, hani siz şikayet ediyorsunuz ya o şikayetiniz bu kadara kadar ilerledi daha fazla eliaçık olmadı duanız sayesinde demek istedim..) belkide sağlık sorunu yaşayacaktınız, dualarınız sayesinde sağlık ve afiyettesiniz ne bilebilirizki? ALLAH her duaya icabet eder, ama tam karşılığı, ama daha hayırlısını bildiği başka birşeyle..mutlaka karşılığını alırsınız dualarınızın..
Dualarınıza devam edin..

ALLAH başka keder vermesin..

eşiniz aynı benim babam.

annem bir ömürdür uğraşıyor ama nafile,babam anneme hak versede bildiğinden şaşmadı.

bence sizde kabullenin ve yıpratmayın kendinizi,eşinizin huyu bu değişmez tam tersine sizin davranışlarınızdan sıkılmaya başlar
sorunun sizde olduğunu fazla abarttığınızı düşünür ve kavgalarınız büyür,el alem için huzurunuzu bozmayın.
eşinizin iyi niyetliliği sadakanız olsun,diğer insanlar eşinizi kullandıklarını sanırlar ama başka bir yerden kaybederler,üzmeyin kendinizi.

adamin biri yatak almis benim enayi cagiriyor
neymis kendi arabasi cok eskiymis yatak ucabilirmis o yuzden bizim arabayla yatak tasicakmis
benim aptal kocamda olur abi ne demek diyerek kostu gerizekali gelde sinir olma

Back
X