banada bir akil verin lutfen

newyorktasonbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
183
0
46
Diğer
merhaba

o kadar yorgun ve gucsuzum ki icimde buyute buyute yoruldum
esim insanlara yaranmayi cok seviyor ama ben bundan rahatsizim
ornegin eve misafir davet ediyoruz gidiyor adamlari evinden alip tekrar giderlerken yine birakiyor
bende diyorum yapma boyle cunku kullanildigini hissediyorum bize gelince arabalari yok baska biryere giderken araba buluyorlar
komsudan arkadastan aliyorlar pekala bize gelirkende alabilirler demi ama
bu cok sinirime dokunuyor bugun gibi bircok sey
bugun kavga ettik bagirdik cagirdik sen enayisin elin enayiligini yap dedim oda bana bagirdi karisma ben boyleyim degismiyecegim git ne yapiyorsan yap babana mi annane mi gidersin nereye gidersen git dedi telefonunuda atti firtlatti tel kirildi
cok uzgunum bazen gitmek istiyorum

Şimdi siz de sinirlisiniz; ilk önce sakinleşmeye bakın.Keşke o lafları etmeden, sakince konuşsaymışınız. İster istemez tartışmalar karşılıklı bağırmaya başlanınca bu seviyelere gelebiliyor. Teli kırdı demişsiniz. Gerek yokmuş hiç. Eşiniz demek ki bunu yaranma olarak görmüyor belki nezaket olarak görüyor. O diğer insanların kötü düşüncesi, eşinizi kullanmaya çalışmaları falan.. Eşiniz eninde sonunda bunu anlayacaktır, siz bağırmadan,sinirlenmeden olayları görmesini hızlandırın, kolaylaştırın. Çünkü çoğu erkek söylenen doğruyu yapmak yerine kendi yanlışını devam ettirmeyi seçiyor.

iyi de bu incelik nereye kadar bence hep kendisinden odun veriyor herseferinde adamlarin arabasi yok diye bizmi birakmak almak zorundayiz onlari.adamlarda oyle rahatlarki sinirlenmemek mumkun degil insan utanir ya herseferinde biz geliriz gideriz demiyorlar.hayret yani.salaklik benim kocamda.

yani ben tam anlatamadim sanirim o sadece bir ornekti
birtane daha anlatim
gecenlerde eve yeni beyaz esya aldik firinimizi degistirdik bozulmustu gittik yenisini aldik benim biriktirdigim parayla parasini benden istiyor tabiki evliyiz kimde varsa verir ben verdim
herneyse eve sonradan gonderiyorlar 3 gun sonra geldi firini getiren kisilere bahsis veriyor ne gerek var o onlarin isi degilmi ki madem o kadar bonkor zenginde neden ben veriyorum firinin parasini kendi odeseydi ya iste bu tarz seyler beni sinir ediyor gereklimiydi bahsis vermek .

bence cok büyütüyorsunuz siz brz sakinleşin eşinizin her yaptıgını eleştirir gibisiniz..versin adam bahşiş ne olacak ben verdiiniz 2 örnekte de enayilik göremedim kusura bakmayın

o onun yapısı değiştiremezsiniz,bazı davranışlar vardır değişmez buda onun gibi,sizde eşiniz gibi olamazsınız mesela bu konuda..benim eşimde öyle ama bu huyunu değiştirme taraftarı değilim.bence iyi yönünden bakın sevilen bi eşiniz var

sizce surekli boyle eli acik olmasi normalmi yani?insanlara surekli yaranmaya calismak normalmi?valla arkadaslarim dostlarim beni paramla seveceklerine asosyal olurum daha iyi bana diyor etrafimda insan birakmicaksin iyi ama etrafindaki insanlarda hep onu kullaniyor gostermeye valisiyorum anlamiyorrrrrrrrrrrrr

kuafore bahsis
pizzaciya bahsis
ev sahibine bahsis
iyide nereye kadar kendisinede soyluyorum diyor adettir olurmu vermeden bal gibide olur
enayi iste

ben birsey istesem bin tane laf banada laf soylememeli o zaman

yani ben tam anlatamadim sanirim o sadece bir ornekti
birtane daha anlatim
gecenlerde eve yeni beyaz esya aldik firinimizi degistirdik bozulmustu gittik yenisini aldik benim biriktirdigim parayla parasini benden istiyor tabiki evliyiz kimde varsa verir ben verdim
herneyse eve sonradan gonderiyorlar 3 gun sonra geldi firini getiren kisilere bahsis veriyor ne gerek var o onlarin isi degilmi ki madem o kadar bonkor zenginde neden ben veriyorum firinin parasini kendi odeseydi ya iste bu tarz seyler beni sinir ediyor gereklimiydi bahsis vermek .

arkadaşım niye bu kadar kendini yiyosun, rahat ol biraz,
benim eşimde öyle bonkördür, benimde çok birikimlerimi harcadı ama ben naptım günlük ihtiyaçların dışında, hergünharaç keser gibi bir miktar aldım ondan, biriktirdim tekrar..bu benim çözümüm, sende böyle olaylar karşısında pratik çözümler üretebilirsin..kendini yiyip bitireceğine, sinir harbine gireceğine SAKİNCE basit çözümler üret, üretki bi daha yapmaya cesaret edemesin, o bu defa düşünsün, acaba tekrar yaparsam yine aynı duruma düşermiyim, diye..

Bahşişsizde olmaz ama arkadaşım, illa vermek gerek ;)

Eşiniz enayi değil, eli bol, gönlü zengin.
Bu aslında güzel bir huy ama kendini herkese kullandırtmadığı sürece.

ben simdi kirada oturuyorum ev almak istiyoruz onun icinde para lazim degilmi az az olsa biriktirelim diyorum
diyorki verdigim bahsislerden birikmez iyi ama el nasil tutumli nasil biriktiriyor
hic dusunmuyor hic kendi kafasina gidiyor

sizce surekli boyle eli acik olmasi normalmi yani?insanlara surekli yaranmaya calismak normalmi?valla arkadaslarim dostlarim beni paramla seveceklerine asosyal olurum daha iyi bana diyor etrafimda insan birakmicaksin iyi ama etrafindaki insanlarda hep onu kullaniyor gostermeye valisiyorum anlamiyorrrrrrrrrrrrr[/
çevresinin eşinizi parası için sevdiğini nerden biliyosunuzki,kimse kimseyi beni evimden alıp evime bırakıyo diye sevmez,arkadaşlarınızda eminim bu sebeple gelmiyolardır evinize,,eşinizi bu konuda değiştiremezsiniz sadece ondan gizli aileniz için birikim yapabilirsiniz,,ben böyle yaparak kendimi rahatlatıyorum açıkçası

ondan gizli biriktiremem banka hesabimiz bile ortak keske oyle yapmasaydim basta

tamam sigarasi disari hayati vs.. bir aliskanligi yok ama bu eli bollugu beni deli ediyor keske cimri bir kocam olsaydi
salakligima doymim bunun gibi birini aldim

kusura bakmayın ama yazdıklarınız çok üzücü :(
gelenler sizin misafiriniz bırakınca ne oluyor anlamadım
bunun adı enayilik mi yani.
eşiniz size kızmakta haklı enayi kelimesi eşinize karşı hiç hoş olmamış bence
aranızda saygı kalmaz bir süre sonra
o da size daha ağır laflar söyleyebilir ki zaten söylemiş
bu kadar parayı önemsemeyin
ne güzel insanlar alınteri dökmüş eşinizin de gönlünden kopmuş vermiş belki dua etmişlerdir size

ondan gizli biriktiremem banka hesabimiz bile ortak keske oyle yapmasaydim basta

tamam sigarasi disari hayati vs.. bir aliskanligi yok ama bu eli bollugu beni deli ediyor keske cimri bir kocam olsaydi
salakligima doymim bunun gibi birini aldim

boşayın madem kendinizi bu kdr salak hissetceğinize !!!!bi balkona cıkıp hava alın bence

Son düzenleme:
Esiniz iyi yürekli , ince bir insan ve herkes onu sevsin saysin istiyor. Yanliz etraftakiler odun :1:. Bir kere yaptigin bir inceligi suistimal edenler var.her zaman istiyorlar yapmassan kötü duruma düsüyorsun.. En kötüsü ise kullanildigini hissetmek. O kisiler ise kendini pasa saniyor belli bir süreden sonra .Esinin yasayip görmesi lazim.O zaman kafa dank ediyor :28:. Ona bu

tarz seyleri anlatmakla bir yere varamazsin. Baskasina bahsis ise belirli yerlerde normal.. Örnegin restaurantlarda yanliz ev saibine bahsis nedir ?

Back
X