Yazık sana!! yazdıklarını alkışlıyorum.. Benim evim yok, cebimde bazen hiç para olmaz, yıllardır annem çekti, çeker ki ben çekmek olarak görmem, 10 kardeş büyüdük.. Bazen yemeğimiz olmadı ama biz 1 tane zeytini paylaşmaktan onur duyuyorduk..Çünkü annem babam birbirine saygılıydı, dualarımız vardı, sevgimiz, saygımız vardı..Rabbime bin şükür ki böyle oldu, yoksa senin gibi kocalarımızın kıymetini bilmezdik.. Nişanlım zengin, ama bana alma dışardakilere ver diyorum, kimsesizlere ver diyorum, benim karnım doyuyor çok şükür.. O böylece beni daha da çok seviyor..Daha da çok yapıyor.. Ben parayla, evle hiçbir zaman mutluluğu kıyaslamadım çok şükür.. Ailem hep insanların yardımına koştu ve koşar da, bi sıkıntımız olduğunda koştuğumuz insanlar bize koşmadı..Ama yılmadık elhamdulillah.. Şimdi sonuç ne mi? Allah bize lütuf etti.. İnsanlar bizi parmakla gösteriyor.. E..'nin kızları, evlatları diyorlar.. Çok şükür Rabbime ki evimiz olmadı, belki olsaydı biz de çok şaşardık.. Senin için sadece üzülüyorum, bak ben kirada çoook mutluyum ama sen düzenli maaşı olan, arabası olan bir adamla çoook mutsuzsun... Bence tek sorun sensin..Rabbim yardımcın olsun...!!