barışmalı mıyım ne desem ? ne yapsam

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.:KK50::KK14:

sakın! adam her türlü gerçek yüzünü göstermiş. sana saygısızlık yapmış, vurmaya kalkmış (evlenirsin vurmaya kalkmaz direk vurur çünkü o potansiyele sahip ) bunları da geçtim babana saygısızlık yapmış, bir de hep benim dediğim olacak havasında.. üstelik sen başka bi ülkeye gelin gideceksin onların emirleriyle bi hayat sürdürceksin.. seni bişey yerine koymuyo,ayrıldıktan sonra hemen takılmış onla bunla ve sen hala napsam diyosun bunca olana rağmen.. ne güzel kurtulmuşsun hiç bulaşma.. :KK14:

e zaten eskidende pek bi mutlu cift degilmissiniz, simdi neye gore donmek istiyorsun anlattigin eski nisanlinin saygisiz dedigini yaptirmasi ve siddet. kurtulmussunuz iste sukredin.

Bu konuyu açmaya bile gerek yok
Cevabı zaten biliyorsun

Eskisi gibi olurmuyum dedigine gore niyetlisin sanirim biraz sicak bakiyosun ama pisman olursun bi mesaja bakmamali senin icin ne yapti acaba ne yapacak bekle bi nisani bile bi mesajla kurtaracagini anlarsa adam hayatini yakar bence seven adam kimseyle olmayarak sevdigini ispat ederdi zaten

sadece onun gibi düşünen birileri olduğunu görmek için konuyu açmış. yoksa belli ki kalbi ağır basmış ki beyni de son bir hamle konuyu açtırmış.

adamı nereden tutsan elinde kalıyor.. barışma.

Eskisi gibi olurmuyum dedigine gore niyetlisin sanirim biraz sicak bakiyosun ama pisman olursun bi mesaja bakmamali senin icin ne yapti acaba ne yapacak bekle bi nisani bile bi mesajla kurtaracagini anlarsa adam hayatini yakar bence seven adam kimseyle olmayarak sevdigini ispat ederdi zaten

en çokta o yıkmıştı beni hemen başka arayışlarıa girmesi telefonla bitmesin demesi ama gerçekte hiç çaba harcamaması neymiş gurur varmış. Haklısınız

Adam sevgiliyken gerçek yüzünü göstermedi diye kendin diyorsun nişanlılıkta göstermiş eee nişanlılıkta bunun için değil midir zaten? Ama bu soruyu düşünüp burda sorduğuna göre biz ne desek boş. Almışsın eline bir bidon benzini bakalım

Kaç, bunu düşünmen bile mantıklı değil.
Kimseyi bulamayınca sana geri gelmiş. Hem saygısızlık ve şiddet var.
Nereden baksan elde kalıyor bu ilişki.

saygısızlık şiddette hep kendine göre o haklı hep düğün stresi ona göre. Birde benim sinir ettiğim için o öyle oluyrmuş yoksa pırlanta gıbıymiş kendisi

Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.:KK50::KK14:
he koş barış, degisti zaten mukemmel bi adam oldu o cok farkli simdi, eskisinden de iyi olursunuz artik akli basina gelmistir..
şaka mi yapiyorsun? :KK57:

saygısızlık şiddette hep kendine göre o haklı hep düğün stresi ona göre. Birde benim sinir ettiğim için o öyle oluyrmuş yoksa pırlanta gıbıymiş kendisi

Eee bu düğün stresi sana stres olmuyor mu?
Sen de onu mu dövüyordun. Ne duymak istiyorsun bilmiyorum ama adama geri dönmek hayatının hatası olur.

yok ben anlıyorum ki bazı kadınların emin olması için karşıdakinin ağzını burnunu dağıtması gerekiyor.
heee barış da öğren güzelim, boyun kaç santimmiş.

dugun stresi de gecimsizlerin/cirkeflerin kendine buldugu bahane.. evet, insan yogun oluyo, her seyi yetistirme telasinda oluyo da, kalkip vurmak rencide etmek olay cikarmak o stresten degil de kisilikten.. 'dugun stresi, o da kendince hakli' deyip ortmeyin hatalari.. ne demek ya?
hani diyolar ya, 'aslinda nisanliyken belli oldu da, ben gormedim'.. laf! aslinda ayan beyan ortada, herkes de goruyo ama kaynagini tespit edemiyo, ayriliktan korktugu icin basitlestiriyo meseleyi.. yapmayin ne olur..

X