- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.