- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
Merhaba arkadaşlar :)) tatilde ulaştığım 72 rakamını görünceboyozlara,böreklere,tatlılara,mantılara vs vs vs. dur demem gerektigini anlamış bulunuyorum
Platesi ve leslieyi de bir hayli ihmal ettim.
3gün leslie 3 gün veya 2 gün plates yapmayı ,kalan 1-2 günde de vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. Bu da pazar günu olur.ilerleyen zamanlarda yürume bandını ve trambolini de sporuma eklemeyi planlıyorum.
Beslenme şekli olarak ayça kayanın beslenme şeklenme uygulamayı düşünüyorum. Veya kb diyetini.Arada birkaç gunluk şok diyet,örneğin patates diyeti,uygulamayı;arada detoks çayları içmeyi planlıyorum. Aklima gelenler bunlar.sizlerden de destek bekliyorum
5 Ağustos 1.gün
sabah:
Tartılmadan önce 2 dilim peynirli börek yemiştim.
Limonlu yeşil çay
Peynir-2 zeytin-domates-salatalık
Öğlen
henüz yemek adina bir şey yemedim.
Buyük bir şeftalinin yarısını yoğurda doğradım.yedim.karnım kazınmıyor değil
akşam
Taze fasulye -yoğurt
Spor
3 mil leslie yaptım.yaklaşık 43 dk.
aylleen derindenizlerden diyetteyimben ecrin87 su an aklıma sizler geldiniz.kızlar hepinizin desteğini bekliyorum.
Platesi ve leslieyi de bir hayli ihmal ettim.
3gün leslie 3 gün veya 2 gün plates yapmayı ,kalan 1-2 günde de vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. Bu da pazar günu olur.ilerleyen zamanlarda yürume bandını ve trambolini de sporuma eklemeyi planlıyorum.
Beslenme şekli olarak ayça kayanın beslenme şeklenme uygulamayı düşünüyorum. Veya kb diyetini.Arada birkaç gunluk şok diyet,örneğin patates diyeti,uygulamayı;arada detoks çayları içmeyi planlıyorum. Aklima gelenler bunlar.sizlerden de destek bekliyorum
5 Ağustos 1.gün
sabah:
Tartılmadan önce 2 dilim peynirli börek yemiştim.
Limonlu yeşil çay
Peynir-2 zeytin-domates-salatalık
Öğlen
henüz yemek adina bir şey yemedim.
Buyük bir şeftalinin yarısını yoğurda doğradım.yedim.karnım kazınmıyor değil
akşam
Taze fasulye -yoğurt
Spor
3 mil leslie yaptım.yaklaşık 43 dk.
aylleen derindenizlerden diyetteyimben ecrin87 su an aklıma sizler geldiniz.kızlar hepinizin desteğini bekliyorum.