baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.685
Merhaba arkadaşlar :)) tatilde ulaştığım 72 rakamını görünceboyozlara,böreklere,tatlılara,mantılara vs vs vs. dur demem gerektigini anlamış bulunuyorum :KK58:
Platesi ve leslieyi de bir hayli ihmal ettim.:kk77:
3gün leslie 3 gün veya 2 gün plates yapmayı ,kalan 1-2 günde de vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. Bu da pazar günu olur.ilerleyen zamanlarda yürume bandını ve trambolini de sporuma eklemeyi planlıyorum.
Beslenme şekli olarak ayça kayanın beslenme şeklenme uygulamayı düşünüyorum. Veya kb diyetini.Arada birkaç gunluk şok diyet,örneğin patates diyeti,uygulamayı;arada detoks çayları içmeyi planlıyorum. :oops:Aklima gelenler bunlar.sizlerden de destek bekliyorum :KK45::KK200:

5 Ağustos 1.gün
sabah:
Tartılmadan önce 2 dilim peynirli börek yemiştim.
Limonlu yeşil çay
Peynir-2 zeytin-domates-salatalık
Öğlen
henüz yemek adina bir şey yemedim.
Buyük bir şeftalinin yarısını yoğurda doğradım.yedim.karnım kazınmıyor değil:oops:
akşam
Taze fasulye -yoğurt

Spor
3 mil leslie yaptım.yaklaşık 43 dk.

aylleen aylleen derindenizlerden derindenizlerden diyetteyimben diyetteyimben ecrin87 ecrin87 su an aklıma sizler geldiniz.kızlar hepinizin desteğini bekliyorum. En Büyük KK:KK19::KK68::KK9:

Akşam
O kadar acıkmışım ki iki tabak taze fasulye yedim az ekmekle.tabi bünye yemeye alışık olunca:KK23:
Bir kase yoğurt
Yeşil çay hazırlıcam şimdi kendime:))

bilmiyorum ya kısa boyluların vücudu ne kadar da uğraşsa güzel olmuyo gibime geliyo.. boyum kısa :KK43: ama inşallah dediğin gibi olur
Ayy saçmalama:KK20:
Önce popoyu küçült sonra da ince topuklu veya normal topuklu ayakkabılar al,giy.gör bak nasıl yakısacak:KK53:
Her daim ufak tefek kızlar makbuldür.önemli olan ne giyeceğini bilmen.hatta araştır neti şimdi .ünlülerin çoğu kısa boylu.bak bakalım giyim tarzlarına:KK19:

Ayy saçmalama:KK20:
Önce popoyu küçült sonra da ince topuklu veya normal topuklu ayakkabılar al,giy.gör bak nasıl yakısacak:KK53:
Her daim ufak tefek kızlar makbuldür.önemli olan ne giyeceğini bilmen.hatta araştır neti şimdi .ünlülerin çoğu kısa boylu.bak bakalım giyim tarzlarına:KK19:
haklısın ama topuklu giymeye çok alışık değilim daha doğrusu çok yüksek topuk giyemiyorum :KK43: sanırım antrenman yapmam lazım :KK70:

Bugün diyetimin ilk günü biliyorsunuz ki.dolayısiyla ilk gunler kacamak yapabilirim.çunkü az yemeye henüz alısik degilim.o yüzden Peynir - domates -salatalık yedim biraz:KK22: off napim yaa midem kazindı:KK47:

Bugün diyetimin ilk günü biliyorsunuz ki.dolayısiyla ilk gunler kacamak yapabilirim.çunkü az yemeye henüz alısik degilim.o yüzden Peynir - domates -salatalık yedim biraz:KK22: off napim yaa midem kazindı:KK47:
Akşamları peynir cısss. :KK20:

*Beyinde acıkma ve susama merkezleri çok yakın ve gelen sinyaller çoğunlukla karıştırılıyor acıkmak olarak, oysaki suya ihtiyaç duyuyor bedenimiz.

Acıktıkça geceleri su, Tarçınlı yeşilçay(kilo vermeye yardım eder) vb. bitki çayları içelim, içirelim. :KK50:

Akşam
O kadar acıkmışım ki iki tabak taze fasulye yedim az ekmekle.tabi bünye yemeye alışık olunca:KK23:
Bir kase yoğurt
Yeşil çay hazırlıcam şimdi kendime:))
Akşam karbonhidrat alma. Taze fasulye doyana kadar ye sorun değil(kuru bakliyatları ise gündüz ye). Akşam protein ve sebze ağırlıklı beslen kilo verme sürecinde. Salata olsun her öğününde bol yeşilli. Gündüz öğünlerine çiğ yağlı tohumları da ekle. Badem 1. sırayı çeker....:kk77:

Akşamları peynir cısss. :KK20:

*Beyinde acıkma ve susama merkezleri çok yakın ve gelen sinyaller çoğunlukla karıştırılıyor acıkmak olarak, oysaki suya ihtiyaç duyuyor bedenimiz.

Acıktıkça geceleri su, Tarçınlı yeşilçay(kilo vermeye yardım eder) vb. bitki çayları içelim, içirelim. :KK50:
Yaaaa:KK57:ben de acıkınca sürekli peynir yerim. Hatta kb diyeti yaparken sınırsizdı peynir diyebilirim. Cok yiyordum.tabi o diyetin sistemi farklıydı.acıkınca su içmek ,bitkiçayı içmek sanki midemi daha çok kazındırıyor.ama bunda ısrarci olmam lazım :/ badem yoksa mesela evde beyaz veya sarı leblebi de olabilir de mi patroncumo_O

Akşam karbonhidrat alma. Taze fasulye doyana kadar ye sorun değil(kuru bakliyatları ise gündüz ye). Akşam protein ve sebze ağırlıklı beslen kilo verme sürecinde. Salata olsun her öğününde bol yeşilli. Gündüz öğünlerine çiğ yağlı tohumları da ekle. Badem 1. sırayı çeker....:kk77:
Sebze yemede sıkıntı yok biliyorum onu.yalnız kuru baklagil yapıldıgı akşam illaki yeniyor.5 kaşıktan fazla yemiyeyim bari.zaten 5 kaşıktan fazla da yemem.o_O

Selam kızlar!!! :))
Sabah 2 haşlanmış yumurta
domates peynir 2 zeytin
yeşilçay ve iki parmak kalınlığında orta parmak uzunluğunda peynirli börek yedim.dunden kalmaydı.börek yediğim için bugün ekmek yemicem ve dengelicem.
daha spor yapmaya fırsatım olmadı.
patates diyetini araşťirıcam.belki ona dönerim bugün. :KK16:

X