- 16 Ekim 2014
- 212
- 51
- 35
- Konu Sahibi adyesmerim
arkadaşlar 21 haftalık gebeyim baş ağrılarım hiç geçmio... bunun için bişe yapan var mı aranızda...parol da fayda etmio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minoset deneyebilirsin ılık duş alıp serin ve karanlık odada uyumaya calış bnde de migren var ancak byle geçiyorarkadaşlar 21 haftalık gebeyim baş ağrılarım hiç geçmio... bunun için bişe yapan var mı aranızda...parol da fayda etmio
minosetle parol eşdeğer ya canım işe yaramıo onlar...Rabbim tez zamanda kurtarmayı nsip etsin cümlemizeminoset deneyebilirsin ılık duş alıp serin ve karanlık odada uyumaya calış bnde de migren var ancak byle geçiyor
Amin cnm bana parol fayda etmiyor oyuzden minoseti önerdim.minosetle parol eşdeğer ya canım işe yaramıo onlar...Rabbim tez zamanda kurtarmayı nsip etsin cümlemize
valla ne yapcaz bilmiorum... hakkımızda hayırlısıAmin cnm bana parol fayda etmiyor oyuzden minoseti önerdim.
ben folık asit içmiorum daha canımBen daha 9 haftalık hamileyim 1 hafta boyunca aşırı baş agrısı cektim parolda fayda etmiyordu evet.. Folik asitin markasını degiştirdim ve aynı gün baş agrısından kurtuldum folibiol mu ne iciyordum bana baş agrısı yapan o ilac oldu belki bnmle aynı durumda olan anne adayları varsa bi degistirmeyi dener bosa agrı cekmezsiniz
baş örtüsünün üzerine şakakların üzerine gelecek şekilde limon dilimleri koyup alnını sarmak veyanane yağıyla şakakları ve alnı ovmak baş ağrısına iyi gelir. bir de ağrı kesici alıdıktan sonra uyumak da başağrısını geçiriyor. hamileyken baş ağrısı kötü oluyor bir parol, minoset içebiliyorsun onlar da ağrıyı kesmiyor.benim de bu hafta başladı şiddetli baş agrısı olduğunda mide bulantısı ve kusmada oluyor.. ne ılık duş ne agrı kesici fayda ediyor
Merhaba ben de 14. haftadayım. benim de son haftalarda korkunç baş ağrılarım başladı. bir kaç gün önce ağrının boynumda, ense kökünden başladığını farkettim. iki gündür bengay sürüp sıcak havluyla sarıp yatıştırdım :)
umarım bengay ın yan etkisi yoktur...