BAŞARMAYA BU KADAR YAKLAŞMIŞKEN, ÇOK MU ZOR SİZCE 😔

Nasibinde varsa olur hiç kaygılanma. Torpilsiz girende var torpille girende var ama nasibinde varsa kimse önüne geçemez. Üç arkadaşım girdi mülakata ve kazandılar birisi hiç bi soruyu bilemediği halde girdi torpilide yoktu. Orada büyük oranla oturma kalkma konuşma diksiyon duruş gibi şeyleri analiz ederler. Ama şu da var. Eğer olmazsada üzülme daha güzel bi kapın vardır diye düşün.
Umut ektiniz yüreğime şu an. Umarım bende öyle olurum 🥰
 
Ben başka bir bakanlığın sınavına girmiştim. Ben de sizin gibi çok özenliydim, diğerleri de paspal paspal girmişti. Alınacaklarına ihtimal bile vermezdim ama onlar kazandı. Demek istediğim şu; kendini olmayacakmış gibi hazırla. İş ilanlarına başvurmaya devam et. Sonucunu da merakla bekleyeceğim.
Üzüldüm sizin adınıza. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sonucum açıklanınca konu güncellemesi yaparım
 
Yazdıklarınız bana da ümit oldu. Ben de boşanma aşamasındayım kpss çalışmaya çalışıyorum ama hep ümitsizliğe kapılıyorm olmucak diye inşallah atandı haberinizide burdan verirsiniz. Sınavdan kaç almıştınız beni biraz yönlendirseniz sürecinizle alakalı
Tabi . Özelden yazın isterseniz. Burada arkadaşları sıkmayalım
 
İki şeyi çok doğru yazmışsıniz başarı en güzel intikamdir ve bir gün herşey çok güzel olacak inşallah o gün bugündür herşey gönlünüzce olsun işiniz olsun ayakta dimdik güçlü bir kadın olun hayatta siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'a emanet edin o en iyisini biliyor hakkımızda bazen hayır görünende şer şer görünenden hayır vardır hakkınızda hayırlısı olsun
 
Ben başka bir bakanlığın sınavına girmiştim. Ben de sizin gibi çok özenliydim, diğerleri de paspal paspal girmişti. Alınacaklarına ihtimal bile vermezdim ama onlar kazandı. Demek istediğim şu; kendini olmayacakmış gibi hazırla. İş ilanlarına başvurmaya devam et. Sonucunu da merakla bekleyeceğim.
O paspal gelenlerin hepsi torpilli,formaliteden girenler aslında... Mülakatlarda inanılmaz torpil dönüyor maalesef. 10 kadro varsa bunların aşağı yukarı 5 i bellidir.
 
Bakın ne diycem size? Hikayemiz çok benziyor bizim.Başka bir bakanlığın mülakatına girmiştim ben. 4 ay sonucunda kazanamadığımı öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı,hastalandım üzüntüden,10 gün yataktan çıkamadım ağlamaktan. Çünkü eşim de maalesef senden bişiy olmaz demişti bana bi keresinde ve çok zoruma gitmişti.( Sonra çok pişman oldu ama) 11 sene ev hanımıydım,işe yaramaz hissediyordum,psikloljik baskı bi yandan... Sözleşmeli kadro gelmedi diye hasta olan bana, Allah 5 ay sonra kadrolu memurluk nasip etti. Hem de kendi branşımdan... Şerdeki hayrı bilemiyoruz işte. Demem o ki; olmasa da üzülmeyin,Allah çok güzel kapılar açıyor gerçekten emek verene,isteyene... Siz sadece vazgeçmeyin. İnşallah hayırlsıyla atanır,kanatlanırsınız. Sevgiler.
 
Torpilsiz atanmak mümkün tatlı canını sıkma lütfen 🌸 inşallah olacak gibi öyle hissettik hepimiz. Hayırlısıyla atanıp mutlu olmanı diliyorum.
 
Koluna çok geçmiş olsun.
Allah'ım gönlüne göre versin, güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
Dualarımdasın.
 
Çok iyi yazmışsınız, tebrik ederim ben de cuma günü mülakata gireceğim :110: inşAllah ikimizde atanırız :KK200: yaşadığınız şeylere çok üzüldüm ama benim içinden sizin atanmış olduğunuz geçiyor, Allah hayırlısını versin:KK200:
 
X