basina boyle bir durum gelen varmi?

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
Merhaba arklar.ben ikinci bebegime hamileyim.suan 8 haftalik.gecen hafta doktor kontrolune gittim doktor kesenin oldugunu ama icinde bebek olmadigini soyledi.15gun bekleyelim dedi.ya cok kucuk oldugu icin gorunmuyor yadagelismemis aliriz dedi.basina boyle bisey gelen varmi aranizda

8 haftalik bebeğin görünmesi lazım artık aslında. Yine de beklemekte fayda var tabi. Alttan ultrasonla da baktı mi doktorunuz? Umarim korktugunuz gibi değildir ve bebeğinizi kucağıniza alırsınız.

İş arkadaşımın başına geldi.. moralini bozmayayım ama bebek yokmuş onda :KK43: Sen biraz daha bekle en iyisini doktorun bilir.

8 haftalik bebeğin görünmesi lazım artık aslında. Yine de beklemekte fayda var tabi. Alttan ultrasonla da baktı mi doktorunuz? Umarim korktugunuz gibi değildir ve bebeğinizi kucağıniza alırsınız.
insallak arkadasim.beklemek cok zor.bakmadi alttan ultrasonla

Dış gebelik olabilir. Allah hayirlisinı versin inşallah kucağınıza almak nasip olur

Kuzenim yaşadı aynı durumu doktor bebek yok dedi kuzenim inanmadi başka doktora gitti o da görünmüyor dedi. En son gittiği doktor bebek gelişmemiş dedi düşük oldu tutunamadı bebek. Başka bir doktora gitmek en iyisi bence

Ben olsam iki uc gun arayla bikac doktora randevu alirdim tabikide ortada bisey yoksa alinip aklim kalcagina gt canim bencede aetik doktorlara guvenc yok hergun nler goruyoruz habrrlerde sennkide yanlis teshis olmasin onlar olaya is gozuyle bakiyo konusnak kolay ortada bi can bi bebek var goreniyolar
Pzt icin baska bi doktordan randevu aldim.ins duruyordur bebegim

Benim kuzenime oyle oldu. 3. ayda anca gorduler bebegi. Gec gelismis. Ama hamileligi ilerledikce arayi kapatti hatta diger bebeklere gore gelisimi onde seyrediyor. Sakin moralinizi bozmayin.

X