basına gelen varmı yardım lutfen

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
merhaba arkadaslar pztsi yedigim bisey dokundugu icin kusma sikayetiyle doktora gittim onun oncesi gayet ben ve bebegim iyiydik acildeki doktor yatis verdi beni dogumhaneye cikarip gunum gelmedigi halde suni sanci verdiler tabi öncesinde rahim agzi acilsin diye asagidan ilac koydular iki gundur 2 cm acilmayla bejledim hic bir dogum belirtim olmadi ve azarlayip kizmalari cabasi bugun imzami atip ciktim evr geldim tabi beni korkutarak gonderdiler bisey olursa karismayiz diye cok kkorkyrm simdi ama bebegimi hissediyorum cok caresizim ne yapayim

e size eve git demedilerse neden çıktınız ? korkulacak bir şey var ki öyle demişler . durduk yerde sizi korkutma gibi bi zevkleri yoktur. gidin hastaneye .

merhaba arkadaslar pztsi yedigim bisey dokundugu icin kusma sikayetiyle doktora gittim onun oncesi gayet ben ve bebegim iyiydik acildeki doktor yatis verdi beni dogumhaneye cikarip gunum gelmedigi halde suni sanci verdiler tabi öncesinde rahim agzi acilsin diye asagidan ilac koydular iki gundur 2 cm acilmayla bejledim hic bir dogum belirtim olmadi ve azarlayip kizmalari cabasi bugun imzami atip ciktim evr geldim tabi beni korkutarak gonderdiler bisey olursa karismayiz diye cok kkorkyrm simdi ama bebegimi hissediyorum cok caresizim ne yapayim

Kaç aylık hamile sin
ya bebeğine bişi olursa sen ne bilcen hastaneden cikmamaliydin bence

Yedigimiz sey dokundu derken zehirlenme gibi mi?Suni sanci ile dogumu baslatma sebebleri bebegin zarar gormemesi mi?

keşke benide çıkarsalardı bağırtıra bağırtıra zorla doğum yaptırdılar belkide çıksaydım iki gün sonra suyum gelecek kendiliğinden kolayca doğuracaktım.suyun gelmediyse sıkıntı yok gibi yinede hareketlerini dinle bebeğin bişi olursa gidersin

Bence de başka bir hastaneye gidin. Bu arada gününüzü doldurdunuz mu? Kaç haftalık sınız?

Başka bi doktora hastaneye gidin arkadaşım burdan diyecek başka ne olabilir ki. Allah muhafaza..

gittiğiniz hastane devlet hastanesi mi?
oralarda çok azarlanma oluyor derler
gününüzün üstü neden döndünüz ki eve keşke başka hastaneye gitseydiniz
yanlış yapmışsınmız

keşke benide çıkarsalardı bağırtıra bağırtıra zorla doğum yaptırdılar belkide çıksaydım iki gün sonra suyum gelecek kendiliğinden kolayca doğuracaktım.suyun gelmediyse sıkıntı yok gibi yinede hareketlerini dinle bebeğin bişi olursa gidersin
bu kusma zehirlenme şikayeti ama.. suyu gelene kadar bebege birşey olursa ya?
yanlış yönlendirmeyin sizinki normal şartlarda olmuş.

bir kere istifradan sonra krndime gelmistim sadece tedbir amacli gitmistim sadece nst de kalp atislari bazen kotu cikiyordu oda sekerli serumla duzeliyordu ac kalmstm kac gundur onun disinda bende anormal bir durum yoktu yani hareketleri cok aktif bebegimin

beni bu kusma olayı şüphelendirdi.sana acildeki doktor bakmış.kendi doktorun değil.bu zamana kadar kontrollerin için hangi doktora gittin.evde öyle oturup kendi kendine teşhis koymaya çalışacağına kendi doktoruna gitsene , en azından bir ara sor

güvendiğiniz bir doktora gidip anlatın tüm yaşadıklarınızı bir de o baksın. doğum o kadar doğal bir süreçki doktorların buna müdehale edip kadınları zorla doğurtması bana çok ters geliyor. ben doğum kesisine bile karşıyımki bu çok...

X