Başka ülkeden yeni bir ilişki...

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
Bildiğiniz üzere söz attım ve kendime yeni bir sayfa açtım..
Okulda kampüste bir Azerbaycanlıyla tanıştım.(tesadüf oldu ama Azerbaycan'a aşığım). Bakü'de yaşıyormuş ama buraya okumaya gelmiş, ilerde de burada yaşamak istiyor. 22 yaşında Her neyse biz konuşuyoruz, okulda hep yanımda. Sürekli konuşuyoruz sürekli arıyor. :nazar:Sorunuma geliyim; instagramda birbirimizi takipteyiz. Bir baktım bunun resmini benim ta liseden arkadaşım beğenmiş. Benim surat aynen bu:KK57: zaten bunu takip eden 120 kişi baktım 5 6 tanesi benim arkadaşlar biri de dayımın oğlu:KK57:karsilikli takipteler. Okuldan arkadaşlarim olsa tanıyodur diyecem ama yok.Ki Türkiyeden kimseyi takip etmezdi benden başka. Hemen aradım bağırdım cagirdim engelliyeceksin onları diye. Yeminler ediyo ki rastgele yaptım diye.Bir yandan da tırım tırım tırsıyorum bişey der onlara diye. Bana "sen paranoyak olmuşsun korkuyo musun anlamadım ki" dedi. :KK61: Dediğimi yaptı, bana çok kırıldığını ve üzüldüğünü de ekledi.Çok iyi derecede Rusça bilmesinden bile rahatsızım. Neden rusca öğrendin, ruslarla konuşuyo musun diye defalarca sordum. Sen de arapca biliyosun sen konusuyo musun onlarla bu ne saçma soru diyor. Ben paranoyak mıyım sizce kızlar? Pazar Baküye dönecek gönlünü alsam mı bilemedim ki. Doğumgunumde de gelecek buraya. Ya da sizce kim haklı :KK42:

EDİT: Bana"çocukluğunda ne yaşadın sen yaralısın biliyorum cok tepkilisin herşeye" dedi.. Anlatmadım, ama anlıyor her şeyi. Avrupayı gezmiş, Rusyayi gezmiş bana anlatıyor. O anlattıkça benim içime bişey akıyo. Rusca bilmesine de ayni sebeptensanırım. Kıskançlık gibi. ama neyi kiskandigimi da bilmiyorum

Son düzenleme:
Evde yaşadığın sıkıntıyı dışarıdan tanıştığın insanlarla bastırmaya çalışıyorsun, kendini de başkalarını da yorma, öncelikle kendinle barışmalısın, konularına hiç yazmadım ama içine kapanık fakat bastırılmış bir asilik var sende, tahammül sınırları içersinde başkalarından hıncını çıkarıyor gibisin, önce bir dur nefes al, sor kendine bu çocuğa gerçekten ilgin var mı. Daha yaşın kaç 18 mi? Nedir bu hız biraz yavaşla. Bir abla olarak söylüyorum bunları sana yanlış anlama beni.

canım bu davranışlarla çocuğun kaçması an meselesi, öfke kontrolünü sağlayamıyorsun, destek alman senin için faydalı olur hem bugünün hem de geleceğin için.

Anlamadım ki, kuzeninizi takip etse ne olacak? Dayınızın oğluymuş zaten, yani asılıyor filan olamaz ki?

Evde yaşadığın sıkıntıyı dışarıdan tanıştığın insanlarla bastırmaya çalışıyorsun, kendini de başkalarını da yorma, öncelikle kendinle barışmalısın, konularına hiç yazmadım ama içine kapanık fakat bastırılmış bir asilik var sende, tahammül sınırları içersinde başkalarından hıncını çıkarıyor gibisin, önce bir dur nefes al, sor kendine bu çocuğa gerçekten ilgin var mı. Daha yaşın kaç 18 mi? Nedir bu hız biraz yavaşla. Bir abla olarak söylüyorum bunları sana yanlış anlama beni.
1 ay sonra 19um. Sözlümü zerre kadar sevmedim, bundan çok hoşlanıyorum görmem bile kalp atışlarımı degistiriyor.
Evet asiyim, ama bastirilmis ezilme duygum var. Ama sadece 5 6 Türkü takip edip bunlarin da benim tanidiklarim olmasi tesadüf mü?

Hemen engelleyeceksin dedin ve kuzu kuzu kabul mü etti?
Ben olsam senin gibi birini çekemezdim.
Tuhaf olan sensin. Biraz da özgüven eksikliği var herhalde.
Ayrıca azerilerin çoğu rusça bilir zaten.
Senin onu engelle bunu engelle demek haddin değil bence. Bunu kabul eden erkeğin de kişiliğinde problem vardır herhalde.

Ama akrabalarimi takip etmesi tuhaf değil mi?
Bence bu adamin niyeti iyi değil. Sizin aranizda da ciddi bir şey olduğunu sanmiyorum. Tepkin fazla olmuş. Birde bildiği dile takman var ki o konuya hiç değinmeyeceğim.

Bu instagram facebook falan daha kaç ilişkinin katili olacak. En iyisi şöyle teknolojiden uzak survivor gibi bir ortamda ilişki yaşamak :)

Hemen engelleyeceksin dedin ve kuzu kuzu kabul mü etti?
Ben olsam senin gibi birini çekemezdim.
Tuhaf olan sensin. Biraz da özgüven eksikliği var herhalde.
Ayrıca azerilerin çoğu rusça bilir zaten.
Senin onu engelle bunu engelle demek haddin değil bence. Bunu kabul eden erkeğin de kişiliğinde problem vardır herhalde.
Defalarca sordu, neden engelleyim ne sorun var diye. Çok rahatsiz olduğumu görünce engelledi. Valla çekiyoruz birbirimizi

Bu instagram facebook falan daha kaç ilişkinin katili olacak. En iyisi şöyle teknolojiden uzak survivor gibi bir ortamda ilişki yaşamak :)
Zaman geçsin de sosyal medya kullanmamizi ben de istemiyorum. Durumunu kaç kız begenmis diye didik didik inceliyorum. Garibim o da artik benimkilere bakiyo

X