Baskasinin yatagini kullanmak

minikaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
36
11
38
Arkadasimin ilk evliligi karsi tarafin ikinci olcak.nisanlisinin kurulu bi duzeni var.yatak odasinida degistirmeyi gerek gormuyomus esya sonucta onemli olan dusunceler demis.ben bunu dinende dogru bulmuyorum.sizce boyle bisey dogru olurmu.

Arkadasimin ilk evliligi karsi tarafin ikinci olcak.nisanlisinin kurulu bi duzeni var.yatak odasinida degistirmeyi gerek gormuyomus esya sonucta onemli olan dusunceler demis.ben bunu dinende dogru bulmuyorum.sizce boyle bisey dogru olurmu.
dinle ne alakası var bu durumun ?
aynı yatakta iki eşi ile birden mi yatacak adam .
Neticede eşya .
Eskidir filan ayrı yenisini istersiniz .
bana çok lüzumsuz geliyor

Önemli olan düşünce düşünceyi degistirememiş işte
Kesinlikle değiştirmeli diye düşünüyorum

Dinle alakali bir konu oldugunu dusunmuyorum
Esya neticede eskiyse degisir benim mantigima gore
Durduk yere baskasi yatti diye degistirmem

papaz aynı yatakta iki kere yatmaz desen anlarımda şu dini kafanıza göre yorumlamalarınıza hastayım..bende istemem eski karısıyla yattığı yatakta yenisiyle yatsın ama bunu düzgünce açıklayın.birde ikinci evliliğini yaşayan adamlarda heyecan meyecan beklemeyin hayaller kurmayın yeni yatak istiyorsa yeni evlenecek bir adamla evlensin.

Dini yönle bir alakası yok.Eğer maddi imkanı el veriyorsa degistirsinler.

Din ile alakasi oldugunu düsünmüyorum.

Diger esyalar kalabilir bekli maddi durumlari yoksa ama en azindan yatak degismeli!
Ki ben diger esyalarinda degismesinden yanayim

böyle bir duruma dini karıştırmak saçma olmuş.. ama hijyenik açıdan bence kullanılmaması gerekiyor.. oda takımı belki kullanılabilir ama yatak bence değiştirilmeli..
bir de burda bir arkadaşının derdi ile ilgili soru soranlara da ayrı bi ilginçlikle bakıorm.. size ne acaba diyesim var..

Ortamın enerjisi eşyalara siniyor. Bu nedenle yeni bir başlangıç için imkanlar ölçüsünde yenilenmek iyidir. En azından yatak değişmeli.

X