Tüp Bebek Merkezleri BAŞKENT UNİ. ANKARA DR.HULİSİ BEYDE TEDAVİ GÖRENLER VE SONUÇ BKLEYENLER BURAYA..:))

Helin1994

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
769
528
46
Selam kızlar...2.tüp bebek denemem..ilki memorıal ankarada idi ama malesef negatif...2.baskentte...bugun transferım oldu..2 tane 3.gun embrıyosu...dualarınızı beklıyorum

selam kızlar....dun transfer oldum yanı 1.gunum..ıyıyım...dsarı çıktım kahvaltıya....bbıraz yurudum...:KK200::KK200::KK200:

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.

bende 2. denememi hulusi hocada yaptırdım malesef negatif ve tedavime yine onda devam etmeyi düşünüyorum biliyorum ki elinden gelen herşeyi yaptı ama takdiri ilahi

bende 2. denememi hulusi hocada yaptırdım malesef negatif ve tedavime yine onda devam etmeyi düşünüyorum biliyorum ki elinden gelen herşeyi yaptı ama takdiri ilahi
Bende 2014 yılının ekim ayından bu yana hulusi hocaya gidiyorum 2 tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlandı. Başka doktor arayışına girdim şimdi. Başka doktor önerisi olan var mı acaba

Ahmet ve mehmet erdem kardeşleride iyi söylüyorlar novaart istersen bi orayı araştır cnm

Bende 9 temmuzda aldım negatif haberini bu sefer çok umutluydum olucak diye düşündüm benim içinde çok yıkım oldu ben biraz dinlenip tekrar başlamyo düşünüyorum istersen bi öngörüşme yap canım

Bende 9 temmuzda aldım negatif haberini bu sefer çok umutluydum olucak diye düşündüm benim içinde çok yıkım oldu ben biraz dinlenip tekrar başlamyo düşünüyorum istersen bi öngörüşme yap canım
Tekrar denemek için karar vermiyorum.Eşim bırakalım çok ilaç kullandın diyor. Bitkisel çarelere yöneldik. arı sütü gojiberi yiyorum birde guliten diyeti yapıyoruz. bakalım inşallah allah herkesin gönlüne göre verir

X