BASKICI erkek

Huzurlu--

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
26
3
arkadaşlar düşüncelerinizi merak ediyorum sevgilim var 5 Yıldırlı çıkıyoruz bana baskı yapıyor ben sade giyinen makyaj yapan birisiyim asla abartmam pantalon giyinirim mesela tayt sevmem dekolte giyinmem makyaj da rimel çok hafif ruj severim far olarak doğal tonlar severim elbise etek Şort giyinmiyorum sevgilim istemiyor zaten bi giyinsem elbise o da bazen ama istemediği için giyinmiyorum son zamanlarda pantalonlarıma laf etmeye başladı geniş paça da var dar paça hatta boru paça da ama aşırı dar değil hepsi normal ama Israrla daha geniş giyinmemi istiyor artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum makyaj da sadece rimel kullanıyorum sevgilimi de seviyorum ama çok Değişti artık üzülüyorum hayat nasıl olacak okuyorum ilerde il hayatına geçsem nasıl olacak bilmiyorum

asla tavız verme,tavız tavızı getırır canım.bugun kıyafetı Sınırlar ılerde her konuda sınır koyar.kac yıllık sevgılın olursa olsun tavız olmamalı.kocan degıl kı sadece sevgılı.kocanda olsa bı kere tavız verdıysen arkası gelır.

Haklısın ama beni din ile sıkıştırıyor bu defa haram günah deyip zorluyor gerçekten daraldım aşırı derecede keşke beni biraz anlasa eskiden böyle hiç değildi ama çok Değişti beni üzdüğünü bile bile yapıyor bi mekanda sıcak diye ben hırkanı giydim Polo t skirt vardı üstümde ban tavır yaptı dikkat çekermiş

biliyorum karşı çıkmak çok zor ama eşin değil ailen değil 5 yıldır evlenseymiş çok söz geçirmek istiyorsa.taviz verme emin ol bu yüzden ayrılsan bile arkandan koşar bırakmaz seni.kendine güven ödün verme derim ben.

Benimki de azıcık böyle, ama bir tuhaf.
Geçen beraber aldığımız pant. giydim haliyle biraz bol.
Unutmuş beraber aldığımızı ne kadar bol bu ya dedi :KK57:
Beraber aldık ondandır dedim. Hıı doğru belli baya dedi güldü :KK57:
Napmaya çalışıyor bilemedim o günden sonra karışma diye çemkiriyorum birşey demiyor gibi :KK14:

Canım sen onun dediklerine uydukça o daha çok baskı yapacaktır ki öylede olmuş galiba. Bence daha fazla taviz vermemelisin

Haklısın ama beni din ile sıkıştırıyor bu defa haram günah deyip zorluyor gerçekten daraldım aşırı derecede keşke beni biraz anlasa eskiden böyle hiç değildi ama çok Değişti beni üzdüğünü bile bile yapıyor bi mekanda sıcak diye ben hırkanı giydim Polo t skirt vardı üstümde ban tavır yaptı dikkat çekermiş
Sevgiline sor bakalım dinde zorlama olur muymuş?

Sevdiğini söylüyorsun ama adam seni olmadığın biri haline getirmeye çalışıyor nasıl olacak bu iş? Taviz verme. Dünyada tek erkek o değil, daha uygun biri lazım sana.

Dinle giriyosa konuya bunun sonu carsafla fln biter. Burda herkesin ne diyecegini cok iyi biliyosun aslinda 5 degil 15 yillik iliskide olsa sen ayri o ayri bi birey. Herkes dini yasama yasamama konusunda hur.

Ne olursa olsun, kim olursa olsun birilerinin sizin hayatınızda söz sahibi olmasına izin vermeyin. Birey olduğunuzun kendi kararlarınızı verebileceginizin kimseye hesap vermek zorunda olmadığınızın farkına varın. Ve asla bir erkeği hayatınızın merkezine koymayın. Yarın öbür gün o adam gittiğinde sudan çıkmış balığa dönersiniz.

Bir insan sizin hayatınıza mudahale etmeye başladıysa o insandan uzaklaşın. hele ki giyim kusama karisiyorsa kaçın. Çünkü kötü niyetli, kötü zihniyetlidir...

Din konusunda da BASKICI zaten namaz kılmam konusunda BASKICI ama ben istemiyorum bunun Yüzünden çok tartıştık şimdilik sesi çıkmıyor Kıyafet konusunda da aşırı baskı kızlar inanın yoruluyorum bıkıyorum güzellikle de söylüyorum bende bu durumun bu noktaya gelmesine inanamıyorum

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK15::KK15::KK14::KK14::KK14:Herkese şüpheli BAKIYOR eskiden böyle de değildi düğünlere gidemiyorum yahu:cry:

Din konusunda da BASKICI zaten namaz kılmam konusunda BASKICI ama ben istemiyorum bunun Yüzünden çok tartıştık şimdilik sesi çıkmıyor Kıyafet konusunda da aşırı baskı kızlar inanın yoruluyorum bıkıyorum güzellikle de söylüyorum bende bu durumun bu noktaya gelmesine inanamıyorum
Evlenince eve kilitler bu seni bak buraya yazıyorum. Insanin içinden gelmezse yaptığı hiçbir ibadette Hayır yoktur önce onu öğrensin. Sen zorla yapsan ne yapmasan ne. En azindan iki yuzlu olmazsin.Birde din dersi vermeye kalkıyor. Arkana bakmadan kaç.

isin içiine hharam günah soktuysa kaç kurtul. kafayı siyirmis milletin oorasiyla burasiyla demektir.. kimse kimsenin dini duygularını somurerek baskı yapmamalıdır yapamaz. kendi dini yönlerden dörtddörtlük mu. hic sanmıyorum. ssözüm ona evlenmedensevgili olmak da ggünah diyorlar neden buna uymuyor isine gelmiyor olabilir mi. dini kendine gore yontanlar yüzünden bu hallerdeyiz zaten.

isin içiine hharam günah soktuysa kaç kurtul. kafayı siyirmis milletin oorasiyla burasiyla demektir.. kimse kimsenin dini duygularını somurerek baskı yapmamalıdır yapamaz. kendi dini yönlerden dörtddörtlük mu. hic sanmıyorum. ssözüm ona evlenmedensevgili olmak da ggünah diyorlar neden buna uymuyor isine gelmiyor olabilir mi. dini kendine gore yontanlar yüzünden bu hallerdeyiz zaten.
Arkadasa katılıyorum ve izniyle birsey daha eklemek istiyorum.Gercekten öyle biri olsa zaten (dört dörtlük)bunları dile getirmezdi. Baskının da dogru olmadığını akıl ederdi.

bu kdar hayatina mudahale etmesine izin verme.sen kendi kararlarini verebilen bi bireysin.seni seviyosa boyle kbul etmk zorunda ki seni bazi seyleri kullanarak avcunun icine almaya calisiyo .ayrilirsin veya devm edersin bilemem ama bu adamla gelecek dusunurken bda dusun suan sana bunlari yapan imzayi atinca onune kisitlama listesi koyar

yaşım 24 soran arkadaşlar için, aslında çok seviyorum arkadaşlar yani o olmazsa hayat gerçekten zorlaşıyor ama bu yaptıkları katlanılmaz halde dedikleriniz gerçekten beni bira Aklımı Başıma getirmeye Başlıyor biraz zaman alacak ama inşallah eskisi gibi olur

X