bastan sona celiskilerle dolu erkek

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
36
Konuyu arkdasim Adina aciyorum oncellikle kizlar

KEndisinin 8aydir görüştüğü biri vardi ilk baslarda cok ilgili alakali herseyi kizin hosuna gidecek sekilde anlattip kendisini ole taniti

Son haftalarda cocuk uzaklasti bundan uc bes gun yazmamalr yazinca bisey yok gibi cnmlar cicimler

Arkdasta bu sekilde devam edemeyecegini devam edip etmemek istedigini sordu cocuga

Cocuk ne cevap Verse begenirsiniz Ben senle diger normal kizarkdaslarimla kokonustugum sklikta Konustum dedi ama hicte ole degildi gunaydin msjlari ilgiler alakalar herkiza hergun ayni seyi yapmis olamaz heralde

Arkdasta peki anlaadim ben bu sekilde devam edemem bana omurluk iliskiden bahsetin.tanisma.asamasindayiz dedin kastin buymus demek dedi

Eet dedim ama baskici taviarin bana gore degil zaten demis
Kizda hicustelemedn tmm sen bilirsin hoscakal demis

Sen bilirsin tavrida sana gore zaten guzel demis
Arkdasta sen benle konustugun sklikta kiz arkdaslarinla konus ben baskici Tavrimla Sana engel olmayayim demis bundan sonra cevap yok cocukta

Arkdasi rehberindende silmemis whasp son.gorulmesine bakabiliyor uzun araliklarla whastpa girip arkdasa baktigini dusunuyoruz

Eger arkdas sormasaydi boyle devam edecekti soruncada resmen kivirdi,kiz icimdekileri diyemedim kandirildigimi düşünüyorum bastan sona dedikleriyle hep celisti diyor
Sizce icindekileri yazsa mi yalanciligini kivirmalarini yoksa sessizmi kalsa kiz hakliyken haksiz duruma düştü bu durumu.sindiremior kendine

Arkdasimin ustelememesi peki sen bilirsin tavri bence onu sinir etmis olmali yalvaracagini dusunuyodu heralde kizin.

Ama iste arkdasta yyaptıklari yanina kar kaldi kendince kendisini hakli görüyor simdi ben.bisey.demeseydm halaa oyalayacakti beni.diyor

Zaten şu anda o da kesinlikle arkadaşının patlamasını bekliyor ama asıl sessiz kalarak intikamını almış olacak. karşı taraf yazdığında da kesinlikle cevap vermesin. görmezden gelerek zaten intikamını kat kat almış olur eğer istediği buysa

Valla Zor bi durum kiz napcagini sasirdi,yazssa bi hangi yüzle yaziyosun dese mi yoksa cevapsiz mi biraksa

Ya da icinde tutacagina hepsini Birbir sayip sana hakkimi helal etmiyorum mu dese sastik kaldik,arkdas cok uzgun sindiremiyor gercekten

Arkadaşların da dediği gibi, daha 'sen bana böyle demiştin, şimdi bu ne demek' tarzxı sorular sorup, içini böyle boşaltacaksa hiç boşaltmasın kalsın içinde. Çünkü bu boşalma adamın egoyla, özgüvenle dolmasından başka bir işe yaramayacak. Adam, arkadaşına 'seninle diğer arkadaşlarım gibi konuştum' demiş, arkadaşının adına yıkıcı tabii ama en azından dürüst davranmış. Yarın öbür gün işler ciddiye bindiğinde de böyle diyebilirdi. Arkadaşın sormuş, adam da ne hissettiyse onu söylemiş. O adama verilecek en güzel cevap, hesap sormak değil, hiç muhatap olmadan, hayatına kaldığı yerden devam etmesi kızın. Yoksa çok üzer kendini, değmez.

hiç üzerinde durmaya gerek yok. saydırdığı zaman karşı taraf havalara girecek %100 ve bu defa arkadaşın daha kötü olacak. ona kendini değersiz hissettirerek havasını indirir yani mesaj yazmayarak ya da iletişime geçmeyerek :KK66:

Haklisniz zaten ,cocuk O kadar cirkef biri ciktiki arkdasim laf yetiremez ona .napip edip onu SakSakinlestirmem lazim,yazipta daha fazla adam yerine Koymasin onu ,ama dua ediyorum insalah yazarda cocuk cevabini Alamaz kudurur

Koşarak uzaklaşsın o arkadaşın. O adamdan ona hayır gelmez. Aynısını yaşadım geçen yıl oradan biliyorum. Böyle dengesiz bir adamla olmaz. Bak şimdi çok şükür beni seven, sayan bi adamla evlenmek üzereyim. Ona beni örnek göster. Hatta eski konularımdan bile bulabilirsin yazmıştım. Ama sakın ha peşine düşmesin. Erkekler bizim kadar ince düşünmezler. Varsa vardır, yoksa yoktur.

Arkdasim sadece yaptigini hazmedemiyor,boyle sessiz kalarak onu hakli Cikardim diyor.
Bi Cift laf Soksaydim da icimde kalmasayddi diyor

Benimde basimdan Gecti Dengesiz Biri.cikti karsima ayni.seyleri.yasadim ama arkdasimin ki agir oldu biraz Ya:KK43:

X