Elinde fazla test varsa yapabilirsin aslında şimdi bede akşam yaptım testiAyy bende görüyoruminşallah vardır canim benim böyle pozitifleri görünce içim hoş oluyor ben hiç test yapmadım aylardır hemde geçen yıllardan evde birkac tane olacak markalarını da bilmiyorum inşallah yarın sabah yapacagim varsada çıkar mı bilmiyorum. Belirtilerin VS nasıl peki?
Evet zaten çok benzer diyorlar hayırlısıyla ne zaman kan vereceksin peki?Aynı adet belirtilerim cnm 1 haftadır bel ve kasık ağrısı iki gecedirde bacak ağrısı başka bir belirtim yok ama onlar ader zamanıda olan belirtilerim o yüzden bilmiyorum ikinci çizgi burdakinden bir tık daha belirgin
Hiç hevesim yok canim inan yarın yaparım bu akşam da rahat uyumak istiyorum çıkmazsa üzülürüm yastığa gömülüp ağlamak istemiyorum artık..Elinde fazla test varsa yapabilirsin aslında şimdi bede akşam yaptım testi
Var bence hemen kan testi yapın belirtileriniz kaç gün önceden başladı pekiHayırlı haberler canım İnşallah benimde bat yarın dün akşam yaptım test çok silik çıktı ama emin olamadım yalancı çizgilerde çok çıkıyor
Bat geçsin öyle vermeyi düşünüyorum şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktıEvet zaten çok benzer diyorlar hayırlısıyla ne zaman kan vereceksin peki?
bende de birkaç gün önden gelen kahverengi akinti yok, göğüsler de yeni şişmeye hasssaslasmaya başladı hiç regl agrim yok günde bir iki kez bel ağrısı vuruyor sonra bitiyor
Bat geçsin öyle veririm ama şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı cnmVar bence hemen kan testi yapın belirtileriniz kaç gün önceden başladı peki
Bat zaten yarin reglin gelmez umarım pazartesi yine yaparsın geç dollenmdir belkiBat geçsin öyle vermeyi düşünüyorum şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
24 ekim tarıhınde çatlama iğnesi yapan varmı kızlar belırtılerınız neler
Evde bırden fazla testın varsa aslında yapmak ıyı yarın 11. Gunun oluyor sanırım ben bugun ılacın etkısı car mı dıye yaptım pozıtof cıktı 2 gun arayla tekrarlıycam yuksek ıhtımal ışac etkısı devam edıyor vucutta kımının 7. 8. Gun kımının 11 12. Gun atılıyormus en azıdnan takıp edersinBenim de 21 ekimde ovitrelle yapıldı. Çatlatma iğnesinin belirtilerini yaşadım. Şimdi de göğüs hassasiyeti var alt karında adet olucak gibi bir his ve arada kuyruk sokumu ağrısı oluyo hafif. Henüz erken test yapmadım zaman da geçmiyo
24 ekim gece 00.00 da yaptım ben 7.gun oluyorBenim de 21 ekimde ovitrelle yapıldı. Çatlatma iğnesinin belirtilerini yaşadım. Şimdi de göğüs hassasiyeti var alt karında adet olucak gibi bir his ve arada kuyruk sokumu ağrısı oluyo hafif. Henüz erken test yapmadım zaman da geçmiyo
Benim sizinle aynı6 KasımOvulasyon testleri ile 21 ve 22 Ekim pik 23 Ekim çatlama gördüm beklemedeyim
YaaaBenim sizinle aynıumutla bekliyorum
Canım bir tane erken gebelik 2 tane diğerinden var da negatif olursa etkilenmekten korkuyorum. Hcg varsa hala vücudum da pozitif çıkar ümitlenirim sonra negatife döner korkusu da var. Bilemedim.Evde bırden fazla testın varsa aslında yapmak ıyı yarın 11. Gunun oluyor sanırım ben bugun ılacın etkısı car mı dıye yaptım pozıtof cıktı 2 gun arayla tekrarlıycam yuksek ıhtımal ışac etkısı devam edıyor vucutta kımının 7. 8. Gun kımının 11 12. Gun atılıyormus en azıdnan takıp edersin
Sanki çok silik gördüm gibi buraya atarken kalieteside düşüyor sabah tekrarla bakalım çıkacak mı yine hangi marka testSizce var mı bat 5 kasım
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım haber ver bizedeBen 13-17 arası atındım. 22 sinde ovitrelleyi attım. 24 de çatlama oldu. 26-4 Kasım arası duphaston kullanıyorum. 4 kasıma kadar adet olmazsam test yapacağım pozitif olursa duphaston a devam edeceğim.
Ben test yaptım duramadım sabah maalesef negatif kaset testtiPazartesi yapmam lazım aabah dişçiye gideceğim yapınca atarım
Hayırlısı olsun. Olmazsa bı sonraki süreci hangi konu altinda bekliyoruz. Siteye yeni kaydoldum. Burayı bile zor buldumBatım 4 kasım dayanamadım gittim obülasyon testide yaptım kaset testte koca bir negatifdün erken gebelik yaptım oda megatifti bende elendim şimdiden arkadaşlar diğer aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?