- 18 Kasım 2020
- 20.936
- 50.347
- 548
Adet olana kadar umut var canımBatım 4 kasım dayanamadım gittim obülasyon testide yaptım kaset testte koca bir negatifdün erken gebelik yaptım oda megatifti bende elendim şimdiden arkadaşlar diğer aya inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olana kadar umut var canımBatım 4 kasım dayanamadım gittim obülasyon testide yaptım kaset testte koca bir negatifdün erken gebelik yaptım oda megatifti bende elendim şimdiden arkadaşlar diğer aya inşallah
İnşallahAdet olana kadar umut var canım
Daha henüz açmamışlar sanırım herkesin adeti gelmedi diyeHayırlısı olsun. Olmazsa bı sonraki süreci hangi konu altinda bekliyoruz. Siteye yeni kaydoldum. Burayı bile zor buldum![]()
Ben de 35 im. İlk denemede tutar mı bilemedim.Ben bu ay denedim yine ama içimden bir ses yine olmayacak diyor , 24 gün döngü aralığım , 29 yaşta kolay hamile kalmıştım ama yaşla mı alakası var acaba şu an 34 üm . Nisanda bir düşüğüm oldu ,
Bu arada geçmiş olsun. Düşüğün sebebi neydi söylediler mi ?Ben bu ay denedim yine ama içimden bir ses yine olmayacak diyor , 24 gün döngü aralığım , 29 yaşta kolay hamile kalmıştım ama yaşla mı alakası var acaba şu an 34 üm . Nisanda bir düşüğüm oldu ,
3. Denemem diyebilirimBen de 35 im. İlk denemede tutar mı bilemedim.
8. Haftada kalbi durmuşBu arada geçmiş olsun. Düşüğün sebebi neydi söylediler mi ?
Insan negatif gorse gizli de olsa icinde bir umut saklıyor gercektenBen test yaptım hepsi negatif ama içinden bi ses hala var diyor ve ilk denemem araftayım gerçektenadet gününü beklemek artık son çare
Bende sabah yapım negatif artımed vardı en son 2 3 yil once almistim duruyordu hiçbir belirtim de yok göğsüler ve sıcak basamasi dışındaBat geçsin öyle vermeyi düşünüyorum şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Çok geçmiş olsun tekrar. O zaman ilk denemeye pek de umutlu olmamam lazım. Yaş faktörü malum...3. Denemem diyebilirim
8. Haftada kalbi durmuş
Pkos teşhisi konuldu mu sana canımBenim de adet döngüm uzun. 33-35-40 normalde bazen 45 i bile bulmuştu.
idrarda gebelik için hangi gün test yapmalıyım ?
Evet maalesefInsan negatif gorse gizli de olsa icinde bir umut saklıyor gercekten![]()
Onun son kullanma tarihi geçmiştir ki bence yeni test al yap bende elimde predicter erly var bir tane bugün bat 2 gün geçsin o zaman onu yapacağımBende sabah yapım negatif artımed vardı en son 2 3 yil once almistim duruyordu hiçbir belirtim de yok göğsüler ve sıcak basamasi dışında
Onun son kullanma tarihi geçmiştir ki bence yeni test al yap bende elimde predicter erly var bir tane bugün bat 2 gün geçsin o zaman onu yapacağım
Son adet tarihinin ilk gününü baz alıp say 32. gün bat ıh olacakBişi dicem benim regl günlerim hep 32-35 bandında ben ovülasyon ile takip ettim pik günüm 20 siydi şimdi ben ne zaman adet olucam pik günü ve çatlamadan mı hesap edicem çatlama günüm tahminen 22 olması lazım silikdiçünkü ben o yüzden mi yaptığımda testler negatif çıkıyor
Çatlama gununden sonra 12 gun saymalısın en az benımde 24 çatladı takıpteyım erken daha senındeBişi dicem benim regl günlerim hep 32-35 bandında ben ovülasyon ile takip ettim pik günüm 20 siydi şimdi ben ne zaman adet olucam pik günü ve çatlamadan mı hesap edicem çatlama günüm tahminen 22 olması lazım silikdiçünkü ben o yüzden mi yaptığımda testler negatif çıkıyor
Çatlamadan sonrakı en az 12. Gunden ıtıbaren baz alın en ıyısı 14. Gun bekleyebileneBişi dicem benim regl günlerim hep 32-35 bandında ben ovülasyon ile takip ettim pik günüm 20 siydi şimdi ben ne zaman adet olucam pik günü ve çatlamadan mı hesap edicem çatlama günüm tahminen 22 olması lazım silikdiçünkü ben o yüzden mi yaptığımda testler negatif çıkıyor
Ama o degsıebılıyor gec yumurtalama vs genelde benım bıldıgım catlamadan sonra saymak daha garantı benım son adetım 25 eylul ama bu ay yumurtam 24 ekımde catladı yanı bat tarıhımde anca catladı dahaSon adet tarihinin ilk gününü baz alıp say 32. gün bat ıh olacak