• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Onun son kullanma tarihi geçmiştir ki bence yeni test al yap bende elimde predicter erly var bir tane bugün bat 2 gün geçsin o zaman onu yapacağım
Yaa evet kullandıktan sonra hatırladım eski olduğunu dört yıl boyunca hiç gebelik olmayinca son iki yıldır test yapmıyordum bile neyse beklerim pazartesiye kadar varsa benimdir zatenn yoksa da baş göz üstüne

Bende sabah yaptım arkadaşım yap dedi daha erken amam
18991.webp

Eklentiler

• fef5c3db-f7c0-4edf-ad86-9667cbf1b6f8-1_all_5333.webp
    fef5c3db-f7c0-4edf-ad86-9667cbf1b6f8-1_all_5333.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 19015.webp
    19015.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 18992.webp
    18992.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 34
Benim de erken gebelik negatif henüz erken ama çıkar sanmıştım. Değişir mi acaba 6 kasım adet günüm.

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız sadece 2 tane yapabildim uygulama 31 Ekim gösteriyordu yine de emin olmak istedim 31 Ekim akşamı yani dün akşam koyu olan test yeni çatladığını düşünerek bu sabah 8 de ilişki yaşadık 26 Ekim 27 Ekim sabahı ve 29 Ekim akşamı da ilişkim oldu. Sizce yumurta dün akşam mı çatlamış silik olan 1 saat önce yaptığım test yeni 1 Kasım saat 13.00 da

Eklentiler​

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız sadece 2 tane yapabildim uygulama 31 Ekim gösteriyordu yine de emin olmak istedim 31 Ekim akşamı yani dün akşam koyu olan test yeni çatladığını düşünerek bu sabah 8 de ilişki yaşadık 26 Ekim 27 Ekim sabahı ve 29 Ekim akşamı da ilişkim oldu. Sizce yumurta dün akşam mı çatlamış silik olan 1 saat önce yaptığım test yeni 1 Kasım saat 13.00 da

Eklentiler​

Dün yumurtlama olmuş çatlamış silikleştiğine göre

Ama o degsıebılıyor gec yumurtalama vs genelde benım bıldıgım catlamadan sonra saymak daha garantı benım son adetım 25 eylul ama bu ay yumurtam 24 ekımde catladı yanı bat tarıhımde anca catladı daha
Şimdi 22 çatlama benim o zaman ne zaman yani

Pkos teşhisi konuldu mu sana canım
Evet ama yumurtalıklarımda kist kalmadı artık son 3-4 yıldır yok. Sadece adet döngüm uzun onu da inositol folik asit kullanıyorum 2 aydır döngüm kısaldı normale döndü.
Geçen ay 32 günde bu ay 34. Günde oldum bu sabah

Merhaba kizlar, benim 18 kle 20 arası çatlamam oldu değerlendirdim reglim 2 uygulamaya göre 2 gun gecikti. Regl belirtileri yok sadece sag kasigima agri giriyor ve bugun yine yumurtlama akintim var. Evi yeni taşıdım evi duzenlemem lazim sizce test yapsam cikar mi? İşleri ona gore yapacağım. Umudum yok 1 bucuk senedir olmuyor da ne bilim...

Ama o degsıebılıyor gec yumurtalama vs genelde benım bıldıgım catlamadan sonra saymak daha garantı benım son adetım 25 eylul ama bu ay yumurtam 24 ekımde catladı yanı bat tarıhımde anca catladı daha
Yumurtlamayı sormadı canım adet tarihini sordu döngü aralığı kaçsa bat öyle hesaplanır benimde mesela 25 günde bir yumurtlama tabiki dönem döne değişir ama ortalama adet tarihi döngüne bağlı

Yumurta kalitesi için
Pekmez omega 3 ve multivitamin kullan
Süt ve süt ürünlerini bir süre bırakırsan daha da kisalacak ve yumurtaların daha kaliteli hale gelecektir. D vitaminine de baktır canım
Evet ama yumurtalıklarımda kist kalmadı artık son 3-4 yıldır yok. Sadece adet döngüm uzun onu da inositol folik asit kullanıyorum 2 aydır döngüm kısaldı normale döndü.
Geçen ay 32 günde bu ay 34. Günde oldum bu sabah

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım haber ver bizede
Daha önce de yukarıda dedim herhalde hamile kalırsam sadece burada değil sokak sokak gezip bağıracağım o kadar içimde birikmiş var 🥹 sizinde tedavi sürecinizin ilerleyişini paylaşın belki farklı bir şey öğrenirim Rabbim çok bekleyen hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah

24 ekim gece 00.00 da yaptım ben 7.gun oluyor
Bu kadar erken de demek negatifi gösteriyor ben daha önce 25 Ağustos iğne 5 eylülde kanda 1.27 çıkmıştı 11 günde silinmişti test var ama yapmaya korkuyorum hala kasıklarımda sanki yumurtalıklarım yerinde taş var gibi doluluk hissi var ama duphaston etkisi olabilirmiş

Kızlar benim sat 2 Ekim yumurtlama 22’si çatlama oldu dün beklenen regli tarihimdi regl olmadım dün test yapmıştım negatifti bugün yapmadım tekrardan o yüzden göğüs hassasiyetim yok normalde regliden bir hafta önce başlar ilk kez geçen ay bir hafta gecikmem olmuştu sanırım bu ay da gecikmem olacak göğüs hassasiyeti olmayıp pozitif gören var mı

Back
X