• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

devlette mi hsg çektirdin bide acılı bir işlem diyorlar rahim filmi oluyor hsg dediginiz degil mi bide anesteziyle mi oldunuz
Ben Ekim 30 unda hsg çekildim. Çok ağrılı ve kanamalı oldu çekim anında. Bende bir problem vardı bilmiyorum. Şuan bile lekelenme oluyor.

Canım regl olana kadar umut var benimde bat bugün ara ara sancı geliyor gidiyor hakkımızda hayırlııs olsun testlerede pek güvenme
Evet öyle ama yumurtlama günlerim belli.Olsa şimdiye çıkması gerekliydi o yüzden tamamen atıyorum kafamdan birdahaki aya odaklanıyorum.Hala olmadım ağrımda var.oldum sanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum akıntı var adet yok.ama olacağım kesin.

Ben Ekim 30 unda hsg çekildim. Çok ağrılı ve kanamalı oldu çekim anında. Bende bir problem vardı bilmiyorum. Şuan bile lekelenme oluyor.
2 düşük 2 kimyasal geçirdim tekrarlayan düşüklerde rahîm filmi çekiliyormus ama acılı bir işlem olduğu için korkuyorum en iyisi anestezili yaptırıyim benimde bat 4 Kasım inşallah sağlıklı bir gebelik tutarda gerek kalmaz

Merhaba kızlar bende 2 ay önce bebeğin kalp atışının olmaması sebebiyle kürtaj olmuştum ilk adeti gördükten sonra yeniden denemeye başladık bat 5 Kasım inşallah ben de müjdeli haberi veririm buraya

Kızlar iyi aksamlar, biraz da bilgi vererek paylasim mi yapsak ne zamandir olmuyor degerleriniz nasil esinizin degerleri nasil, sebepsiz infertilite olup ne kadar sure sonra hamile kalindi gibi umut verici seyler de okuyabilsem keske :(:)
Benim evliliğimin 4.yılı bir gebelik oldu gelişmesi kürtaj oldum boş gebelik olarak nitelendirdi doktorum 3.yıldır sebepsiz olmuyor eşimin değerleri normal bende de sıkıntı yok 🤷‍♀️zamanını bekliyoruz sizde durumlar nedir

2 düşük 2 kimyasal geçirdim tekrarlayan düşüklerde rahîm filmi çekiliyormus ama acılı bir işlem olduğu için korkuyorum en iyisi anestezili yaptırıyim benimde bat 4 Kasım inşallah sağlıklı bir gebelik tutarda gerek kalmaz
Korkulacak bir işlem değil ağrı bile hissetmiyorsunuz boşuna anestezi alıp gününüzü öldürmeyin bence,acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen karıncalanma dışında hiçbir şey hissetmedim

Benim evliliğimin 4.yılı bir gebelik oldu gelişmesi kürtaj oldum boş gebelik olarak nitelendirdi doktorum 3.yıldır sebepsiz olmuyor eşimin değerleri normal bende de sıkıntı yok 🤷‍♀️zamanını bekliyoruz sizde durumlar nedir
Ben de 4 yillik evliyim. İlk aylarda istemsiz hamile kaldim bos gebelik oldu. 2 yili gecti gecti istiyoruz ama hic hamile kalmadim. Degerlerimiz iyi bizim de gecen ay da hsgde cekildim denizlide. Benzer durumlardayiz aslinda:)

Ben de denizlide anestezisiz oldum gecen ay. İlac verilince agrim oldu. Sonrasinda da bas donmesi vs. Oldu ama ordan cikinca hicbir seyim yoktu. Bir iki damla kanama oldu o kadar. Benim reglde de karnim agriyor o yuzden oldugunu dusunuyorum ve hastaydim cekilirken vucut direncim cok dusuktu biraz zor gecti bana. Ama o kadar kisa bir islem ki anestesi almaya gerek yok. Tabi aci esiginiz dusukse anestezi de zaten kisa bir islem iki turlu de yaptirilabilir bence:)

Selam kızlar ben de bu ay çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bat 4 Kasım
21 Ekim ovitrelle vuruldum 2 yumurta gelişmişti maalesef 2 yıldır gebelik olmadı yaşım 27 endometriyozis ameliyatı geçirdim bu ay için umutluyum umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz🫶🏻

Ben de 4 yillik evliyim. İlk aylarda istemsiz hamile kaldim bos gebelik oldu. 2 yili gecti gecti istiyoruz ama hic hamile kalmadim. Degerlerimiz iyi bizim de gecen ay da hsgde cekildim denizlide. Benzer durumlardayiz aslinda:)
Evet Rabbim sağlıkla nasip etsin bu ay gonal f verdi doktor hiçbir sebep yok gebe kalman için dedi kafandan at diyorsa kafamdan nasıl atıcam🧐

Evet öyle ama yumurtlama günlerim belli.Olsa şimdiye çıkması gerekliydi o yüzden tamamen atıyorum kafamdan birdahaki aya odaklanıyorum.Hala olmadım ağrımda var.oldum sanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum akıntı var adet yok.ama olacağım kesin.
Bende de aynı durum olmadım bel ağtım var normalde karnım şişer ama şişmedi bu sefer ama geç döllenmen olduyaa çıkmaz canım şimdi

Canim senin son durum ne bende ruyamda hamile oldugumu gorup sabah kalkip test yaptim tipki senjn gibi cikti. 3 gun once yaptigim test resmen negatiftii su an dpo 11

regl günümün geçmesini bekledim kan vermek için. teat yapmaya devam ettim dün daha da koyulaştı :) dün akşam yaptığım testi ekledim. bugün kan vereceğim sonucu paylasırım. insallah siz de hamilesinizdir 💕

Eklentiler

• IMG_3114.webp
    IMG_3114.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 24
Ayy aksıne 0 ağrı gıbı egerki istanbuldaysanız sonomed dıye bır merkez bar hem fıyat olarak uygun hemde cok kalıtelı bır yer doktorlar tavsiye edıyor detaylı rapor vs cıkıyor normal muayne agrısı kadar spektrum takınca kucuk bı batma gıbı oluyor cıhazlar yenı c kollu dıye gecen makınelerde agrı olmuyor dıyebılırım öneririm 🙂

Merhaba bu sabah test yaptım yarım saat oldu yapalım dünde yaptım bakabilir misiniz nimo marka erken gebelik ilk defa kullanıyorum bat 5 Kasım
IMG_9422.webp

regl günümün geçmesini bekledim kan vermek için. teat yapmaya devam ettim dün daha da koyulaştı :) dün akşam yaptığım testi ekledim. bugün kan vereceğim sonucu paylasırım. insallah siz de hamilesinizdir 💕
Insallahhh😍 belirtilerin neler peki şu annn

Back
X