- 18 Temmuz 2023
- 496
- 314
- 33
Laktoz dolayısıyla insülin direnci oluşturuyor diye hatirliyorum.D3k2 kullanıyorum arada.
Süt ürünleri ile ne alakası var acaba merak ettim peyniri falan çok severim ben![]()
Bu arada yoğurt ve cacığı severim ama malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laktoz dolayısıyla insülin direnci oluşturuyor diye hatirliyorum.D3k2 kullanıyorum arada.
Süt ürünleri ile ne alakası var acaba merak ettim peyniri falan çok severim ben![]()
Bakalım artıık varsa eninde sonunda öğreneceğizBat 2 gün geçince hemen her test gösterir zaten varsa. Predictor early pahalı bir test ve genelde reglden önce sabredemeyenlerin güvenilir tercihigüzel haberler almanız temennisiyle.
Bakalım artıık varsa eninde sonunda öğreneceğiz![]()
Tabi ki veririm sizde verin İnşallah güzel haberlerHayrlısı ile vardır inşaAllah burdan da haberini verirsiniz![]()
Ben Ekim 30 unda hsg çekildim. Çok ağrılı ve kanamalı oldu çekim anında. Bende bir problem vardı bilmiyorum. Şuan bile lekelenme oluyor.devlette mi hsg çektirdin bide acılı bir işlem diyorlar rahim filmi oluyor hsg dediginiz degil mi bide anesteziyle mi oldunuz
Evet öyle ama yumurtlama günlerim belli.Olsa şimdiye çıkması gerekliydi o yüzden tamamen atıyorum kafamdan birdahaki aya odaklanıyorum.Hala olmadım ağrımda var.oldum sanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum akıntı var adet yok.ama olacağım kesin.Canım regl olana kadar umut var benimde bat bugün ara ara sancı geliyor gidiyor hakkımızda hayırlııs olsun testlerede pek güvenme
2 düşük 2 kimyasal geçirdim tekrarlayan düşüklerde rahîm filmi çekiliyormus ama acılı bir işlem olduğu için korkuyorum en iyisi anestezili yaptırıyim benimde bat 4 Kasım inşallah sağlıklı bir gebelik tutarda gerek kalmazBen Ekim 30 unda hsg çekildim. Çok ağrılı ve kanamalı oldu çekim anında. Bende bir problem vardı bilmiyorum. Şuan bile lekelenme oluyor.
Benim evliliğimin 4.yılı bir gebelik oldu gelişmesi kürtaj oldum boş gebelik olarak nitelendirdi doktorum 3.yıldır sebepsiz olmuyor eşimin değerleri normal bende de sıkıntı yokKızlar iyi aksamlar, biraz da bilgi vererek paylasim mi yapsak ne zamandir olmuyor degerleriniz nasil esinizin degerleri nasil, sebepsiz infertilite olup ne kadar sure sonra hamile kalindi gibi umut verici seyler de okuyabilsem keske:)
Korkulacak bir işlem değil ağrı bile hissetmiyorsunuz boşuna anestezi alıp gününüzü öldürmeyin bence,acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen karıncalanma dışında hiçbir şey hissetmedim2 düşük 2 kimyasal geçirdim tekrarlayan düşüklerde rahîm filmi çekiliyormus ama acılı bir işlem olduğu için korkuyorum en iyisi anestezili yaptırıyim benimde bat 4 Kasım inşallah sağlıklı bir gebelik tutarda gerek kalmaz
Ben de 4 yillik evliyim. İlk aylarda istemsiz hamile kaldim bos gebelik oldu. 2 yili gecti gecti istiyoruz ama hic hamile kalmadim. Degerlerimiz iyi bizim de gecen ay da hsgde cekildim denizlide. Benzer durumlardayiz aslinda:)Benim evliliğimin 4.yılı bir gebelik oldu gelişmesi kürtaj oldum boş gebelik olarak nitelendirdi doktorum 3.yıldır sebepsiz olmuyor eşimin değerleri normal bende de sıkıntı yokzamanını bekliyoruz sizde durumlar nedir
Ben de denizlide anestezisiz oldum gecen ay. İlac verilince agrim oldu. Sonrasinda da bas donmesi vs. Oldu ama ordan cikinca hicbir seyim yoktu. Bir iki damla kanama oldu o kadar. Benim reglde de karnim agriyor o yuzden oldugunu dusunuyorum ve hastaydim cekilirken vucut direncim cok dusuktu biraz zor gecti bana. Ama o kadar kisa bir islem ki anestesi almaya gerek yok. Tabi aci esiginiz dusukse anestezi de zaten kisa bir islem iki turlu de yaptirilabilir bence:)2 düşük 2 kimyasal geçirdim tekrarlayan düşüklerde rahîm filmi çekiliyormus ama acılı bir işlem olduğu için korkuyorum en iyisi anestezili yaptırıyim benimde bat 4 Kasım inşallah sağlıklı bir gebelik tutarda gerek kalmaz
evet innovita. ilk defa gördüm ben de normalde hic çizgi görmemistim
Evet Rabbim sağlıkla nasip etsin bu ay gonal f verdi doktor hiçbir sebep yok gebe kalman için dedi kafandan at diyorsa kafamdan nasıl atıcamBen de 4 yillik evliyim. İlk aylarda istemsiz hamile kaldim bos gebelik oldu. 2 yili gecti gecti istiyoruz ama hic hamile kalmadim. Degerlerimiz iyi bizim de gecen ay da hsgde cekildim denizlide. Benzer durumlardayiz aslinda:)
Bende de aynı durum olmadım bel ağtım var normalde karnım şişer ama şişmedi bu sefer ama geç döllenmen olduyaa çıkmaz canım şimdiEvet öyle ama yumurtlama günlerim belli.Olsa şimdiye çıkması gerekliydi o yüzden tamamen atıyorum kafamdan birdahaki aya odaklanıyorum.Hala olmadım ağrımda var.oldum sanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum akıntı var adet yok.ama olacağım kesin.
Canim senin son durum ne bende ruyamda hamile oldugumu gorup sabah kalkip test yaptim tipki senjn gibi cikti. 3 gun once yaptigim test resmen negatiftii su an dpo 11
Ayy aksıne 0 ağrı gıbı egerki istanbuldaysanız sonomed dıye bır merkez bar hem fıyat olarak uygun hemde cok kalıtelı bır yer doktorlar tavsiye edıyor detaylı rapor vs cıkıyor normal muayne agrısı kadar spektrum takınca kucuk bı batma gıbı oluyor cıhazlar yenı c kollu dıye gecen makınelerde agrı olmuyor dıyebılırım öneririm2 düşük 2 kimyasal geçirdim tekrarlayan düşüklerde rahîm filmi çekiliyormus ama acılı bir işlem olduğu için korkuyorum en iyisi anestezili yaptırıyim benimde bat 4 Kasım inşallah sağlıklı bir gebelik tutarda gerek kalmaz
Insallahhhregl günümün geçmesini bekledim kan vermek için. teat yapmaya devam ettim dün daha da koyulaştı :) dün akşam yaptığım testi ekledim. bugün kan vereceğim sonucu paylasırım. insallah siz de hamilesinizdir![]()