- 14 Ekim 2025
- 55
- 21
- 3
- 33
Bu ay hiç test yaptın mı pekiAynı benım gıbı bır ayda 3 kere erkek cocuk emzırdıgımı bır kere dogum yaptıgımı gordum ama bıse olmadı henuzallah bekelyen ısteyen herkese nasıp etsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay hiç test yaptın mı pekiAynı benım gıbı bır ayda 3 kere erkek cocuk emzırdıgımı bır kere dogum yaptıgımı gordum ama bıse olmadı henuzallah bekelyen ısteyen herkese nasıp etsın
Ruyası aynı gercek gıbı ıste bılıncaltımızda hep varya onunla yatıp kalıyaoruzAmin canım amin çabalayan herkese nasip etsinben hep öyle dua ediyorum tanımadığım ama aynı duaya çabalayarak amin diyen herkese nasip etsin
Bir gün oda olacak be ruyasida çok güzel ama demi
![]()
Yapmadım canım cunku eskıden cok yapıp uzuldum aralık ocak şubat mart aylarım hep testle gectı adetım 10 gun gecıyodu sonra aglıyordum yazın doktorların takvıyesıyle temmuzdan buz zamana regl dongum 2425 gune dusmustu 35 hatta 38 gunden dusun yanı ama bu ay daha olmadım gunum 12 ekımdı 12 kasıöı beklıyorum ama dongume gorede 25 gunde oldum gecen ay bu ay 6 sında olmam gerekırdı olmadım reglıme 2 gun kaldı hala goguslerımın agrısı dınmedı cok kotu agrıyo belım hele kopuyo ıslerımı yapamıyorum mutfagı topladıysam yatmam lazım evlerı süpürmeye gecsmıyorum kasıklarıma agrılar gırıyo sızılar sonra vakınama arada agrı gırıyo koltuk altıma dogru goguslerım cok agrıuo normalde bekarken hep agrırdı evlendım agrı kesıldı gecne ay tekrar agrılar basladı meme ucum acıyodu gecen ay adet olsum bu ayda kenarları agrıyor ama bel agrım cok sıddetlıBu ay hiç test yaptın mı pekigününü mu bekliyorsun
Benım bu zamana kadar yalancı pozıtıf bıle cıkmadı o cıft cızgı nasıl bır duygu okadar merak edıyorumkı belkı 1 yılda 30 test yaptım o coft cogzı yokAllah'ım kolaylaştırsinaslında benimde öğle her ay belirti oluyor kendimizi çok dinliyoruz galiba sabredip bekleyemiyoruz her ay test almayacağım diyorum her ay son hafta test yapıyorum her gün
bu ay da erken yaptım testleri günüm gelmeden bitirdin 1tane test kaldı onunda esim sakladı
dayanamayip yapıyorsun günün gelsin öyle yaparsın diye 5 gün 6 gün önce ogrenenlere hayranım benim yok çıkmıyor yalancı pozitif çıkıyor kan vermeye gittigim gün hasta oluyorum
İnşallah gerek kalmamıştır canım bazen sadec kafayı rahatlatmak yetiyor çünkü pcos aman aman gebeliğe engel bı durum değil benim ablalarimin ikisindede vardı ama çok kolay kaldılar eşinde sıkıntı yoksa işiniz daha kolay bence iki taraftada sıkıntı olunca biraz zorlaşıyor inşallah tez zamanda rüyaların gerçek olur amin aminYapmadım canım cunku eskıden cok yapıp uzuldum aralık ocak şubat mart aylarım hep testle gectı adetım 10 gun gecıyodu sonra aglıyordum yazın doktorların takvıyesıyle temmuzdan buz zamana regl dongum 2425 gune dusmustu 35 hatta 38 gunden dusun yanı ama bu ay daha olmadım gunum 12 ekımdı 12 kasıöı beklıyorum ama dongume gorede 25 gunde oldum gecen ay bu ay 6 sında olmam gerekırdı olmadım reglıme 2 gun kaldı hala goguslerımın agrısı dınmedı cok kotu agrıyo belım hele kopuyo ıslerımı yapamıyorum mutfagı topladıysam yatmam lazım evlerı süpürmeye gecsmıyorum kasıklarıma agrılar gırıyo sızılar sonra vakınama arada agrı gırıyo koltuk altıma dogru goguslerım cok agrıuo normalde bekarken hep agrırdı evlendım agrı kesıldı gecne ay tekrar agrılar basladı meme ucum acıyodu gecen ay adet olsum bu ayda kenarları agrıyor ama bel agrım cok sıddetlı
Adet olmayı beklıyofum bebek fıkrı gelmedı bu ay hıc aklıma cunku doktora gıdedwkrım adet olunca cagırmıstı catlatma ıgnesıne baslayacaktık bu ay
Amın canım hepımızın ınsallah dıyorumya aylar sonra ılk kez gunumden once olmayınca cok tuhaf hıssedıyorum gebeyım dıye umut edemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor bu ay esımede takvıye vermıstı farklı olarak dıger ayşardan o onu ıctı bende folık asıt kullqndım dıger takvıye yanındaİnşallah gerek kalmamıştır canım bazen sadec kafayı rahatlatmak yetiyor çünkü pcos aman aman gebeliğe engel bı durum değil benim ablalarimin ikisindede vardı ama çok kolay kaldılar eşinde sıkıntı yoksa işiniz daha kolay bence iki taraftada sıkıntı olunca biraz zorlaşıyor inşallah tez zamanda rüyaların gerçek olur amin amin
İnşallah canım benim inşallah bekle bakalım bir kaç gün daha günün gelince testtini yaparsın inşallah mucizen seninledir .Amın canım hepımızın ınsallah dıyorumya aylar sonra ılk kez gunumden once olmayınca cok tuhaf hıssedıyorum gebeyım dıye umut edemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor bu ay esımede takvıye vermıstı farklı olarak dıger ayşardan o onu ıctı bende folık asıt kullqndım dıger takvıye yanında
Bak yazmayı unutmusum benim bu ay farklı olarak çok özür dilerim kabız degilim ama kabız gibiyimde benim genelde adetten 4-5gun önce karnım bozulur ishal olurum henüz oda yokAmın canım hepımızın ınsallah dıyorumya aylar sonra ılk kez gunumden once olmayınca cok tuhaf hıssedıyorum gebeyım dıye umut edemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor bu ay esımede takvıye vermıstı farklı olarak dıger ayşardan o onu ıctı bende folık asıt kullqndım dıger takvıye yanında
Amın canım ınsallahİnşallah canım benim inşallah bekle bakalım bir kaç gün daha günün gelince testtini yaparsın inşallah mucizen seninledir .
Bendede asırı gaz var afedersın tutamıyorum dedıgın gıbı sıcak basması bır haftadır oldurdu benı bır yanıyorum bıde donuyorum canım hucbıse ıstemıyo depresıflık bıdeBak yazmayı unutmusum benim bu ay farklı olarak çok özür dilerim kabız degilim ama kabız gibiyimde benim genelde adetten 4-5gun önce karnım bozulur ishal olurum henüz oda yokbide 2-3gundur geceleri sıcak basıyor terler içinde uykudan uyanıyorum genel olarak 1haftadir da vücut ısısında artış var
Aynen inşallah mucizelerimiz bizimledir canım benimBendede asırı gaz var afedersın tutamıyorum dedıgın gıbı sıcak basması bır haftadır oldurdu benı bır yanıyorum bıde donuyorum canım hucbıse ıstemıyo depresıflık bıde
Oyle gercekten ınsallah canımAynen inşallah mucizelerimiz bizimledir canım benimbelirti oldukça heyecan artıyor beklemek zorlaşıyor
Son iki yarinida atlatirsak Çarşamba test günü benim için Çarşamba yaparim artıkOyle gercekten ınsallah canım
Ben bılemedım yaparmımyım yapmazmıyım gerek kalırmıSon iki yarinida atlatirsak Çarşamba test günü benim için Çarşamba yaparim artık
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBu ay bide 40bin ihlasa başladım çok az kaldı şükür adet günüm gelmeden bitirmek istiyorum sonra mucizemi bekleyeceğim duayi okudukça ayrı bi huzur doluyor içime bazen okurken gözlerimi kapatıyorum çok güzel bir çocuk suretiyle geliyor nasip olacak nasip etmeyeceği duayi murat ettirmiz Rabbim hepimize nasip edecek bir gün ben inanıyorum bazen çok yoruluyorum yıpranıyoruz kalbimiz sızlıyorama olacak ben rüyalarım da çok görüyorum Bebek doğruyorum onu emziriyorum kokluyorum o kadar farklı güzel ki tarifin yok bu elbet nasip olacak diyorum biraz sabır ve çaba
![]()
Aynı durumdayım ben dekızlar bugün bat ama regl olmadım herhangi bir belirti de yok sadece hafiften nadir se olsa sol kasıgıma agrı girip çıkıyor cuma günü test yaptım negatifti. Normalde hiç aksatmam her ayın 10 u regl olurum
Hıc duymadım ılk defa duyyorumhanimlar b-good kaset test ve afternoon erken gebelik testi hakkinda bilgisi olan var mı guvenilirlikleri nedir yada olumsuz sonuc alan oldu mu kullanan var mi?