BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

bu dandik testlerde bana denk geliyor heralde ya bakalim yarin kan vermeyi düşünüyorum
Canım testını sımdı gordumde basıma bıkere boyle olay geldı ılk kırmızı cızgı cok kenar yakın farkettınmı ıste bozuk test bırınde banada oldu ıkıncıncızgıde cok hafıf gozukuyofu adet oldum zsten test bozuk oluyo ole olunca

Beynim bana oyun mu oynuyor yoksa gozlerim mi bozuldu. Aranizda orada hayalet cizgi goren var mi awox marka bat yarin dpo 12

Eklentiler

• 3D254883-BECD-445A-92C5-A101044F5CDC.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 5C6843CB-B44C-4F20-A25D-888E17BA8329.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 65
testimi yeni attim canim bu bgood kaset

Eklentiler

• 20251110_160917.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 73
Ayyyy yeni gördüm mesajlarini bunu görmek bile çok güzel çok heyecanlandim inşallah doğrudur canim hemen yarın kan ver ve güzel haberini paylaş bizimle bol dua edecem sana kendi sonucummus gibi heyecan yaptım şimdi D dodo1234

Kızlar durduk yere burun kanaması gebelık belırtısımı hıc duydunuzmu yengem dedı demım burnum kanadı basım cok agrıuo tansıyonum yukseldı sandım oda normal cıktı

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Bu ayın 15de regl tarihim.Dpo10 .
Bu ay yumurtlama haftasını değerlendirdik vucut ısım yüksek ve sabit bi düşüş yok şuan bel ağrısı sağ ve sol kasık oluyo akşam kendini daha çok hissettiriyo göğüs ağrımda var belki hormoneldir bilemiyorum.Bu sabah erken gebelik testi yaptım içini açtım daha sonra sizce durum ne.Bu gebelik teslerin içini açınca belli mi oluyo ben tam bilmiyorumda size de sormak istedim

Kızlar benim sat 10 ekimdi bugün sabah test yaptım negatif tahminen 24 ü yumurtlama idi bugünden sonra artıı pozitifleşmez değil mi

BAT 13 Kasım
Hiç bu zamana kadar böyle silik bir cizgi görmedim ben. Dua edin kızlar inşallah vardır.
Days comfort erken gebelik testi.
Fotoda gözükmüyor olabilir ama var yani bir çizgi.

Eklentiler

• 1000057183.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000057182.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 54
Hanımlar selam reglim bir hafta gecikti büyük bi heyecanla test yaptım. Bir hafta dayandım düşünün..malesef negatif canım o kadar sıkıldı ki

Hanımlar selam reglim bir hafta gecikti büyük bi heyecanla test yaptım. Bir hafta dayandım düşünün..malesef negatif canım o kadar sıkıldı ki
Sıkma canını diyeceğim ama bende sabah test yaptım negatif gördüm adet günüm yarın o kadar çok belirti vardı ama nasip olmadı bu ayda bizler çok istiyoruz ve çok stres yapıyoruz ondan olmuyor birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…