bu dandik testlerde bana denk geliyor heralde ya bakalim yarin kan vermeyi düşünüyorumHıc duymadım ılk defa duyyorum
Ne cıktıbu dandik testlerde bana denk geliyor heralde ya bakalim yarin kan vermeyi düşünüyorum
Canım testını sımdı gordumde basıma bıkere boyle olay geldı ılk kırmızı cızgı cok kenar yakın farkettınmı ıste bozuk test bırınde banada oldu ıkıncıncızgıde cok hafıf gozukuyofu adet oldum zsten test bozuk oluyo ole oluncabu dandik testlerde bana denk geliyor heralde ya bakalim yarin kan vermeyi düşünüyorum
bu bgoodNe cıktı
testimi yeni attim canim bu bgood kasetCanım testını sımdı gordumde basıma bıkere boyle olay geldı ılk kırmızı cızgı cok kenar yakın farkettınmı ıste bozuk test bırınde banada oldu ıkıncıncızgıde cok hafıf gozukuyofu adet oldum zsten test bozuk oluyo ole olunca
Gebelık bar gıbı gozukuyo ama bu testı duymadım hıc yalancı pozıtıf vs verıyomu acababu bgood
Bu testte ben gormedım cızgı canım arkadaslae goruyomu acabaBeynim bana oyun mu oynuyor yoksa gozlerim mi bozuldu. Aranizda orada hayalet cizgi goren var miawox marka bat yarin dpo 12
hic bilmiyorum o yüzden sordum canim yarin sabah baska testle tekrarlayip kan vericem o zamman netlesir artik heraldeGebelık bar gıbı gozukuyo ama bu testı duymadım hıc yalancı pozıtıf vs verıyomu acaba
İki kisi gordum yazdi ama bilemiyorum bende artik o kdar cok test yapmaktan goz yanilmasimi yasiyorum yoksa baska bisey mi bilmiyorum hic :/Bu testte ben gormedım cızgı canım arkadaslae goruyomu acaba
Bılen yokmuKızlar durduk yere burun kanaması gebelık belırtısımı hıc duydunuzmu yengem dedı demım burnum kanadı basım cok agrıuo tansıyonum yukseldı sandım oda normal cıktı
Sıkma canını diyeceğim ama bende sabah test yaptım negatif gördüm adet günüm yarın o kadar çok belirti vardı ama nasip olmadı bu ayda bizler çok istiyoruz ve çok stres yapıyoruz ondan olmuyor birazdaHanımlar selam reglim bir hafta gecikti büyük bi heyecanla test yaptım. Bir hafta dayandım düşünün..malesef negatif canım o kadar sıkıldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?