BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

evet resmen regl basladi canim, baska bir taneyle yaptim o negatifti, yani direk yalanci pozitif gördüm bence bu ay zaten hic umudum yoktu o cift cizgi cok umutlandirdi beni keske hic yapmasaydim
Başka testte negatif gorduysen yalancı pozitif olabilir evet gerçekten insanı böyle umutlandırip hayal kırıklığı yapıyor bu test markaları awox yada predictor alıyorum o yüzden genelde

Başka testte negatif gorduysen yalancı pozitif olabilir evet gerçekten insanı böyle umutlandırip hayal kırıklığı yapıyor bu test markaları awox yada predictor alıyorum o yüzden genelde
bu dongumde tam gecikme yasayana kadar test yapmayi düşünmüyorum artik testlerle bogmayacagim kendimi

İnnovita ovulasyon testi kızlar ilk defa kullandım sizce yumurtlama yakın mi yada negatif halı bu şekilde mi

Eklentiler

• IMG_20251111_214618.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar 15 kasım regl bekleyenler maptınızzz var mı belirtiler testler
Benim de 14 15 Kasım gösteriyor regl tarihim. Ovülasyon 1 2 Kasımdı değerlendirdim. bakalım yaklaşık 4 gündür falan sol kasıkta ara sıra giren ağrı,sancım var. Sol kaşığımda bir ağırlık hissediyorum sanki bişey var orada sık idrara çıkma yorgunluk ve sık acıkma da var. Ama 1 hafta önce 2 günlük bir grip gibi hasta oldum 2 günde geçti iyileştim ama Üşütmüş te olabilir miyim bilmiyorum. Belirtilerim devam ediyor

Test yaptın mı kız

Sabah doktora gittim. Kan verdin. Rahim duvarı kalinlaşmiş dedi. İlaç vitamin filan verdi.
Bekliyorum bakalım sonucu

Bat dündü kahverengi leke geliyor belirtilerim var ama regl olcak gibi ağrım da var kesin regl olurum diye test yapmadım ama bugün yapıcam netleşsin en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…