• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Ben bu ay denedim yine ama içimden bir ses yine olmayacak diyor , 24 gün döngü aralığım , 29 yaşta kolay hamile kalmıştım ama yaşla mı alakası var acaba şu an 34 üm . Nisanda bir düşüğüm oldu ,

Ben bu ay denedim yine ama içimden bir ses yine olmayacak diyor , 24 gün döngü aralığım , 29 yaşta kolay hamile kalmıştım ama yaşla mı alakası var acaba şu an 34 üm . Nisanda bir düşüğüm oldu ,
Bu arada geçmiş olsun. Düşüğün sebebi neydi söylediler mi ?

Ben test yaptım hepsi negatif ama içinden bi ses hala var diyor ve ilk denemem araftayım gerçekten 🥲 adet gününü beklemek artık son çare

Bat geçsin öyle vermeyi düşünüyorum şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Bende sabah yapım negatif artımed vardı en son 2 3 yil once almistim duruyordu hiçbir belirtim de yok göğsüler ve sıcak basamasi dışında

Bende sabah yapım negatif artımed vardı en son 2 3 yil once almistim duruyordu hiçbir belirtim de yok göğsüler ve sıcak basamasi dışında
Onun son kullanma tarihi geçmiştir ki bence yeni test al yap bende elimde predicter erly var bir tane bugün bat 2 gün geçsin o zaman onu yapacağım

Bişi dicem benim regl günlerim hep 32-35 bandında ben ovülasyon ile takip ettim pik günüm 20 siydi şimdi ben ne zaman adet olucam pik günü ve çatlamadan mı hesap edicem çatlama günüm tahminen 22 olması lazım silikdiçünkü ben o yüzden mi yaptığımda testler negatif çıkıyor
Onun son kullanma tarihi geçmiştir ki bence yeni test al yap bende elimde predicter erly var bir tane bugün bat 2 gün geçsin o zaman onu yapacağım

Bişi dicem benim regl günlerim hep 32-35 bandında ben ovülasyon ile takip ettim pik günüm 20 siydi şimdi ben ne zaman adet olucam pik günü ve çatlamadan mı hesap edicem çatlama günüm tahminen 22 olması lazım silikdiçünkü ben o yüzden mi yaptığımda testler negatif çıkıyor
Son adet tarihinin ilk gününü baz alıp say 32. gün bat ıh olacak

Çatlama gununden sonra 12 gun saymalısın en az benımde 24 çatladı takıpteyım erken daha senınde

Çatlamadan sonrakı en az 12. Gunden ıtıbaren baz alın en ıyısı 14. Gun bekleyebilene 🙂

Son adet tarihinin ilk gününü baz alıp say 32. gün bat ıh olacak
Ama o degsıebılıyor gec yumurtalama vs genelde benım bıldıgım catlamadan sonra saymak daha garantı benım son adetım 25 eylul ama bu ay yumurtam 24 ekımde catladı yanı bat tarıhımde anca catladı daha

Back
X