• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Dodoo testin pozitif mi çıktı hangi marka
evet dun baya pozitif gordum ve bil bakalim ne oldu adet oldum bugün💔 marka b-good kesinlikle tavsiye etmiyorum iki defa yalanci pozitif çıkardı ilk defa kullanmıştım son oldu

Eklentiler

• 20251110_160917.webp
    20251110_160917.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 100
evet dun baya pozitif gordum ve bil bakalim ne oldu adet oldum bugün💔 marka b-good kesinlikle tavsiye etmiyorum iki defa yalanci pozitif çıkardı ilk defa kullanmıştım son oldu
Bu kadar net çizgi nasıl yalancı olabilir ya🥹 Üzülmemeye çalış canım inşallah yeni yıla güzel bir şekilde girmek nasip olur 🫶🤍

Ahh gerçekten mi canım benimmm , resmen regl mi başladı acaba kimyasal olmasın canım bence predictor ile bak canım benimde testlerim pozitif çıkıp regl olmuştum regliden 1 hafta sonra düştü hcg değerim

Kızlar benim bağışıklığım çok düşük olduğu için bu takviyeye başladım aranızda kullanan oldu mu Bebek tutunmasina zararı olur mu acaba

Eklentiler

• 1000081015.webp
    1000081015.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 88
Sıkma canını diyeceğim ama bende sabah test yaptım negatif gördüm adet günüm yarın o kadar çok belirti vardı ama nasip olmadı bu ayda bizler çok istiyoruz ve çok stres yapıyoruz ondan olmuyor birazda 😞
Okadar belırtıye ragmen bende bugun adet oldum hemen doktora gıttım klomen berdı ıkı gun sonra basla 5 gun ıc dedı pcos var bende ınsallah fayda gorurrum artıtk cok yoruldum olmek ısteyecek kadar

Kızlar reglime 3 gün var ovulasyon testimde dün bariz belli bir çizgi vardı bugün yaptım gölge çizgi bile yok neden olabilir

Eklentiler

• IMG_6346.webp
    IMG_6346.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_6321.webp
    IMG_6321.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu kadar net çizgi nasıl yalancı olabilir ya🥹 Üzülmemeye çalış canım inşallah yeni yıla güzel bir şekilde girmek nasip olur 🫶🤍
ilk defa bu kadar net yalanci pozitif goruyorum daha once gorduklerimcok daha silik oluyordu bu cok netti ama adet oldum maalesef, umarim yeni dongu guzel sonuclanir onumuzdeki ay dogum gunum bakalim dogum gunumde bana hediye olarak gelicek mi🥹💖

Ahh gerçekten mi canım benimmm , resmen regl mi başladı acaba kimyasal olmasın canım bence predictor ile bak canım benimde testlerim pozitif çıkıp regl olmuştum regliden 1 hafta sonra düştü hcg değerim
evet resmen regl basladi canim, baska bir taneyle yaptim o negatifti, yani direk yalanci pozitif gördüm bence bu ay zaten hic umudum yoktu o cift cizgi cok umutlandirdi beni keske hic yapmasaydim

Okadar belırtıye ragmen bende bugun adet oldum hemen doktora gıttım klomen berdı ıkı gun sonra basla 5 gun ıc dedı pcos var bende ınsallah fayda gorurrum artıtk cok yoruldum olmek ısteyecek kadar
Söyleme öyle canım benim güzelleşiyor sabır dua başka elden birşey gelmez bende adet oldum bu gün sabah test yapmıştım negatif çıktı zaten yarında adet günüm bu gün yarin di zaten inşallah tedavin başarılı olur bu ay yüzün Güler bende 1catlatma 2asilama yaptırdım letu kulkandim ben biz pcos lular biraz daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor işte suyu 2.5lt den az içme günlükte 30dk olsu. Yürüyüş yap olurmu biraz ödem şişkinlik yapiyor hormon ilaçları

Söyleme öyle canım benim güzelleşiyor sabır dua başka elden birşey gelmez bende adet oldum bu gün sabah test yapmıştım negatif çıktı zaten yarında adet günüm bu gün yarin di zaten inşallah tedavin başarılı olur bu ay yüzün Güler bende 1catlatma 2asilama yaptırdım letu kulkandim ben biz pcos lular biraz daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor işte suyu 2.5lt den az içme günlükte 30dk olsu. Yürüyüş yap olurmu biraz ödem şişkinlik yapiyor hormon ilaçları
Insallah canım ınsallah

Back
X