- 21 Ekim 2025
- 210
- 68
- 13
- 24
Teşekkürler canım inşallah hepimizinnOyyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım inşallah hepimizinnOyyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
Başka testte negatif gorduysen yalancı pozitif olabilir evet gerçekten insanı böyle umutlandırip hayal kırıklığı yapıyor bu test markaları awox yada predictor alıyorum o yüzden geneldeevet resmen regl basladi canim, baska bir taneyle yaptim o negatifti, yani direk yalanci pozitif gördüm bence bu ay zaten hic umudum yoktu o cift cizgi cok umutlandirdi beni keske hic yapmasaydim
bu dongumde tam gecikme yasayana kadar test yapmayi düşünmüyorum artik testlerle bogmayacagim kendimiBaşka testte negatif gorduysen yalancı pozitif olabilir evet gerçekten insanı böyle umutlandırip hayal kırıklığı yapıyor bu test markaları awox yada predictor alıyorum o yüzden genelde
Yarın ya da diğer gün daha çok koyulaşır canımİnnovita ovulasyon testi kızlar ilk defa kullandım sizce yumurtlama yakın mi yada negatif halı bu şekilde mi
Yani yumurtlama yakın belirtisi mi sizceYarın ya da diğer gün daha çok koyulaşır canım
Bende canım insanı çok yıpratıyor bu surec ama geçecek hiç merak etmebu dongumde tam gecikme yasayana kadar test yapmayi düşünmüyorum artik testlerle bogmayacagim kendimi
Benim de 14 15 Kasım gösteriyor regl tarihim. Ovülasyon 1 2 Kasımdı değerlendirdim. bakalım yaklaşık 4 gündür falan sol kasıkta ara sıra giren ağrı,sancım var. Sol kaşığımda bir ağırlık hissediyorum sanki bişey var oradaKızlar 15 kasım regl bekleyenler maptınızzz var mı belirtiler testler
Evet canım benimde bu ay bu şekildeydi 8 Kasım'da pimi yakaladım önceki günleri ve o günü değerlendirdimYani yumurtlama yakın belirtisi mi sizce
Valla yapmadım ama çok ağrım var yarın hastaneye gidicem
Test yaptın mı kızBenim de 14 15 Kasım gösteriyor regl tarihim. Ovülasyon 1 2 Kasımdı değerlendirdim. bakalım yaklaşık 4 gündür falan sol kasıkta ara sıra giren ağrı,sancım var. Sol kaşığımda bir ağırlık hissediyorum sanki bişey var oradasık idrara çıkma yorgunluk ve sık acıkma da var. Ama 1 hafta önce 2 günlük bir grip gibi hasta oldum 2 günde geçti iyileştim ama Üşütmüş te olabilir miyim bilmiyorum. Belirtilerim devam ediyor
inşallahh o kadar yoruldum ve yiprandim ki artik ama umudum hic kaybetmiyorum umarim sende guzel haberler verirsin bize en kisa zamandaBende canım insanı çok yıpratıyor bu surec ama geçecek hiç merak etme![]()
Test yaptın mı kız
YapmadımTest yaptın mı kız
Ay sabrınıza hayranımYapmadımadet gecikmesini bekliycem. Ben daha 5 aylık evliyim ama bu 2 aydır deniyoruz
çok ümitlenen bi insanım genel olarak o yüzden kendimi kırmamak için bakmıycam bekliyorum
![]()
Sizin belli oldu muAy sabrınıza hayranım![]()
Olmadı daha benim günüme var daha ama testler negatifSizin belli oldu mu![]()
Canım senden ne haber adet oldun muMantar yapar mı bilmiyorum açıkçası yara ve enfeksiyonlarda olabiliyor. Devam ederse doktora gidersin yine olmazsa..