Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan değilde aynı testle koyulaşma takip edip 7 hafta dolunca doktora gideceğim canım , hayırlı olsun şeninde bu arada benim bat bugün bakalım ne olacak
İnşallah bu ay hiç yaşamadığım şeyler yaşadım daha önce lekelenme yaşamamıştım ve önceden adet öncesi kuruluk olurdu bu ay ise yumurta akıntısı gibi akıntı oldu
İnşallah bu ay hiç yaşamadığım şeyler yaşadım daha önce lekelenme yaşamamıştım ve önceden adet öncesi kuruluk olurdu bu ay ise yumurta akıntısı gibi akıntı oldu
Bende hiç yaşamadığım belirtiler yaşadım bu ay. Eşime zaten dedim ya ben hamileyim yada başka bişey var normal değil yani. Çok şükür şimdi belirtiler gitti sadece kasık batmalari kaldı.
Bende hiç yaşamadığım belirtiler yaşadım bu ay. Eşime zaten dedim ya ben hamileyim yada başka bişey var normal değil yani. Çok şükür şimdi belirtiler gitti sadece kasık batmalari kaldı.