• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Kan testinde beta 1000 çıktı ama doktor karından ultrasonla baktığı için sadece rahimi gördü. Rahmin iyi kalınlaşmış dedi. Şuan için vajinal ultrasona gerek olmadığını söyledi. 5 gün sonra tekrar gideceğim. Sizinde haftaya kese görünür. Testlerde beta değeri silik duruyor. Benim pazar günü yaptığım test gi

Şimdi öğrendim 581.81 🥹
Tebrikler 🌸 2 gün sonra daha da yüksek inşallah🙏🏻

Hamile olan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Belirtileriniz nelerdi acaba. Benim bat 3 temmuzdu. Olumsuzu görmek istemediğimden test yapamadım. Belirtilerinizi yazarsanız en azından belki bir umut olur benim içinde ☺️

Evet hamileliğini öğrenen güzel anne adayları,belirtilerinizi özellikle test sonuçlarınız öğrenmeden önceki belirtileriniz yazar mısınız?

Hayirli olsun canim belirtilerini yazabilirmisin lutfen benimde 6 gun gecikmem var 🥹
Aynı regl dönemi belirtileri gibi, şiddetli kasık ağrısı. Halen devam ediyor. Benim her regl öncesi burnum kanardı istisnasız. Yine kanadı regl dönemi öncesi. Bel ağrısı oldu çok. Başım çok dönüyor. En belirgini ise çok iyi koku alıyorum. Daha önce böyle mi kokuyordu dediğim çok şey oldu. Halsizlik, başımı nereye koysam derin uyuyorum🌸 Umarım vardır sizde de 🥹😍

Aynı regl dönemi belirtileri gibi, şiddetli kasık ağrısı. Halen devam ediyor. Benim her regl öncesi burnum kanardı istisnasız. Yine kanadı regl dönemi öncesi. Bel ağrısı oldu çok. Başım çok dönüyor. En belirgini ise çok iyi koku alıyorum. Daha önce böyle mi kokuyordu dediğim çok şey oldu. Halsizlik, başımı nereye koysam derin uyuyorum🌸 Umarım vardır sizde de 🥹😍
Insallah cok tesekkur ederim yorumunuz icin saglikla kucaginiza alin insallah dua edin banada hamilelerin duasi kabul olurmus 🌸☘️🩷

Evet hamileliğini öğrenen güzel anne adayları,belirtilerinizi özellikle test sonuçlarınız öğrenmeden önceki belirtileriniz yazar mısınız?
Uyku, halsizlik baş dönmesi, regl öncesi belirtiler ve koku hassasiyeti. Kokudan şüphelenip test yapmıştım

Uyku, halsizlik baş dönmesi, regl öncesi belirtiler ve koku hassasiyeti. Kokudan şüphelenip test yapmıştım
Aşırı koku hassasiyeti bende de var özellikle limon kokusuna karşı da bir sempatim var ama adet öncesi de oluyordu bende koku hassasiyeti,inşallah bu defa gebeliktendir.

Selam kızlar, ben de bugün elendim tam sökülmese de 1-2 saate başlar sanırım. Demekki yumurtam 1-2 gün geç çatladı takip etmemiştim. Bu ay ovü testi ile takip ederim. Testi pozitif arkadaşları tebrik ederim tekrar🤗 H hazoo şansımızı bu ay da deneriz biz de 🙈
Moral bozmak yok bakalım ❤️

Back
X