• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-20 Aralık ❤️

Ben az once yaptim ckkmadi sanki 6 gun var ilac ictim cikamdi diye grip oldum parol falan aldim

Eklentiler

• 1000237984.webp
    1000237984.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000237985.webp
    1000237985.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000237983.webp
    1000237983.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 11
Bu awoksmu benim de buna benzer cikti 6 gun var ama icini acinca hic yoktu cizgi
Awox canım o çizgi çok yanıltıcı şeffaf şeritin altında galiba bugün belirtin var mıydı benim göğüs ve uçları çok hassas belime ağrı giriyor sanki adet olacakmış gibi ama testler negatif

Awox canım o çizgi çok yanıltıcı şeffaf şeritin altında galiba bugün belirtin var mıydı benim göğüs ve uçları çok hassas belime ağrı giriyor sanki adet olacakmış gibi ama testler negatif
Grip oldum 1kac gündür o nedenle belirti karıştı onun agrisi sizisida var ben o nedenle test yapttim ilac icmek icin cikamdi bende grip ilaci aldim

Selam kızlar, aklımızda hiç çocuk yokken 6 ay önce aklımıza düştü ondan beri de deniyoruz ama daha olmadı beklenen adet tarihi 8 Aralık 🥲 her ay ya hamileysem diye ilaç falan içmiyorum yememe dikkat ediyorum yanlışlıkla sağlıklı oldum Hdjdjd siz de öyle misiniz

Selam kızlar, aklımızda hiç çocuk yokken 6 ay önce aklımıza düştü ondan beri de deniyoruz ama daha olmadı beklenen adet tarihi 8 Aralık 🥲 her ay ya hamileysem diye ilaç falan içmiyorum yememe dikkat ediyorum yanlışlıkla sağlıklı oldum Hdjdjd siz de öyle misiniz
Ahahah ben öyleyim 😅

haha aynen ben de böyleyim. 2 evlattan sonra 3. nerden geldi aklımıza derken 5 aydır sağlıklı yaşamaya başlamışız yanlışlıkla :KK9: hiç bu kadar hüsrana uğramamıştım. şimdi de gelesi yok. bakalım bu ayda olmazsa bizi nereye götürecek nasip. bat 2-3 aralık

haha aynen ben de böyleyim. 2 evlattan sonra 3. nerden geldi aklımıza derken 5 aydır sağlıklı yaşamaya başlamışız yanlışlıkla :KK9: hiç bu kadar hüsrana uğramamıştım. şimdi de gelesi yok. bakalım bu ayda olmazsa bizi nereye götürecek nasip. bat 2-3 aralık
Günaydın canım ne durumdasın gelen giden var mı :D
Bende tık yok ama benim adet döneminde çok affedersin idrara çıkarken kasık bölgemde bir acı olur o var dün akşamdan beri. Onun haricinde ağrım sızım yok. O acıyı hissedince umudumu kaybettim ama

Günaydın canım ne durumdasın gelen giden var mı :D
Bende tık yok ama benim adet döneminde çok affedersin idrara çıkarken kasık bölgemde bir acı olur o var dün akşamdan beri. Onun haricinde ağrım sızım yok. O acıyı hissedince umudumu kaybettim ama
günaydın canım. ben de aynıyım her an olacakmış gibi akıntım da var. dün sıcak su torbası ile uyudum ağrım oldu. beklemedeyim. oyun oynamıyorsa bizimle :mad:

Back
X