- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Peki belirtin var mı yada hiç test yaptın mı gurbet21 kasımda oldu
Yok canım hiçbir haber. Regl belirtim de yokBir haber var mııı benimde 2-3 Aralık hiç bir belirti yok
Ya bence gebelik testleri bir yandan da güzel oluyor stresi artırsa da bi ne bileyim kan vermeden önce silik çizgi vs olsa bi umut. Veya çizgi yoksa boşuna Umut etmiyorum her dakka da kan verilmiyorAlmadım zatenpastil aldım faranjit için cıktım
Bence çok erken ama yarın yine yapın koyulaşma oluyor mu bakın benim de 8 gün var bakalım hayırlısıIns benim 9 gun kaldi ben evde denemek icin yaptim silik cikto gibi
Koyulaşma kesinlikle var ama pil yok bence değerlendirmeye başlayınAynı benimde bugün sanki kasıklarımda dolgunluk bir hareketlilik var gibi takvimime göre 2 Aralık yumurtlama günüm bugün de yine ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Sizce diğer günlere göre birazcik koyulaşma varmı yaklaşıyormudur yumurtlama
Benim bat 8 veya 9 Aralık, aşılama oldum bu ay heyecanla bekliyorum. Hadi hayırlısı
TeşekkürlerHayırlısı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur
Ben yapmadım test bugün karnım da çok hafif acı hissi var o kadar dün fenaydı da bugün çok azPeki belirtin var mı yada hiç test yaptın mı gurbet
Bazende ümitsizliğe kapılıyorum galiba bu ayda yok diye Allah isteyen kimsenin elini boş bırakmasın hayırlısı olsun canım ben artık 1 2 gün kalana kadar yapmamaya karar verdimBen yapmadım test bugün karnım da çok hafif acı hissi var o kadar dün fenaydı da bugün çok az
Benim de yapasım yok test hiç şu an belli de olmazBazende ümitsizliğe kapılıyorum galiba bu ayda yok diye Allah isteyen kimsenin elini boş bırakmasın hayırlısı olsun canım ben artık 1 2 gün kalana kadar yapmamaya karar verdim
benim de 2 aralık bat. belirtileriniz var mı?Bat 2 aralık valla dpo falan saymadım hiçbir şey yapmadım bu ay bilmiyorum
Belirti denemez bence ama hafif ağrım var sizin?benim de 2 aralık bat. belirtileriniz var mı?
benimde adet olacakmış gibi sürekli tuvalete çıkıyorum.Belirti denemez bence ama hafif ağrım var sizin?
O bende de var ama ben çok su içiyorum genel olarak o yüzden belirtiden saymadım kendi açımdan. Test yapmayı düşünüyor musun?benimde adet olacakmış gibi sürekli tuvalete çıkıyorum.
evet suyu bende fazla içtiğimden olabilir. cumartesi gününe kadar yaptım negatif geldi evdeki testler. sonra söz verdim kendime dedim 1 gün geciksin yap ve kan ver eee tabi olmazsamO bende de var ama ben çok su içiyorum genel olarak o yüzden belirtiden saymadım kendi açımdan. Test yapmayı düşünüyor musun?
Yapmadım ya çok negatif gördüm o yüzden fobi oluştu. Cumartesiye kadar yapmayı düşünmüyorumevet suyu bende fazla içtiğimden olabilir. cumartesi gününe kadar yaptım negatif geldi evdeki testler. sonra söz verdim kendime dedim 1 gün geciksin yap ve kan ver eee tabi olmazsamsen hiç yaptın mı?
aslında dayanabilsem de bende beklesem. 4 aralıkta gitmeyi düşünüyorum kan için. çıkar herhalde artık olmazsakYapmadım ya çok negatif gördüm o yüzden fobi oluştu. Cumartesiye kadar yapmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?