BAT 1-20 Aralık ❤️

Regle tahmini 6 gün var dpo 7 veya 8 olmam gerek testim böyle çıktı ufak bir silik var

Eklentiler

• IMG20251130173057.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 30
Almadım zaten pastil aldım faranjit için cıktım
Ya bence gebelik testleri bir yandan da güzel oluyor stresi artırsa da bi ne bileyim kan vermeden önce silik çizgi vs olsa bi umut. Veya çizgi yoksa boşuna Umut etmiyorum her dakka da kan verilmiyor

Koyulaşma kesinlikle var ama pil yok bence değerlendirmeye başlayın

Benim bat 8 veya 9 Aralık, aşılama oldum bu ay heyecanla bekliyorum. Hadi hayırlısı

Kızlar bat 9 Aralık çatlatma iğnesi oldum hiç belirtim yok gibi kaşık ağrısı felan bu dpo mu ne o ne bu arada

Ben yapmadım test bugün karnım da çok hafif acı hissi var o kadar dün fenaydı da bugün çok az
Bazende ümitsizliğe kapılıyorum galiba bu ayda yok diye Allah isteyen kimsenin elini boş bırakmasın hayırlısı olsun canım ben artık 1 2 gün kalana kadar yapmamaya karar verdim

Bazende ümitsizliğe kapılıyorum galiba bu ayda yok diye Allah isteyen kimsenin elini boş bırakmasın hayırlısı olsun canım ben artık 1 2 gün kalana kadar yapmamaya karar verdim
Benim de yapasım yok test hiç şu an belli de olmaz

O bende de var ama ben çok su içiyorum genel olarak o yüzden belirtiden saymadım kendi açımdan. Test yapmayı düşünüyor musun?
evet suyu bende fazla içtiğimden olabilir. cumartesi gününe kadar yaptım negatif geldi evdeki testler. sonra söz verdim kendime dedim 1 gün geciksin yap ve kan ver eee tabi olmazsam sen hiç yaptın mı?

evet suyu bende fazla içtiğimden olabilir. cumartesi gününe kadar yaptım negatif geldi evdeki testler. sonra söz verdim kendime dedim 1 gün geciksin yap ve kan ver eee tabi olmazsam sen hiç yaptın mı?
Yapmadım ya çok negatif gördüm o yüzden fobi oluştu. Cumartesiye kadar yapmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…