- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Hadi bi çılgınlık yap cumartesi sabahtan idrar yapalım sonra kan verirsinaslında dayanabilsem de bende beklesem. 4 aralıkta gitmeyi düşünüyorum kan için. çıkar herhalde artık olmazsak
Canım pik günlerini ve çatlama olduğu günüSelamlar kızlar ovülasyon testini yapanlar nasıl değerlendiriyosunuz pik ve öncesi mi pik ve ertesi mi
evet çalışıyorum. aslında öyle yapalım ya cumartesi çalışmıyoruz hem belki keseyide görüp çıkarırız aradan demiHadi bi çılgınlık yap cumartesi sabahtan idrar yapalım sonra kan verirsinAma sabredemem diyosan sen bilirsin canım çalışıyor musun?
Sabah apar topar test yapmak çok strese sokmuyor mu seni de? Bi de negatif olunca günüm çok kötü geçiyor.evet çalışıyorum. aslında öyle yapalım ya cumartesi çalışmıyoruz hem belki keseyide görüp çıkarırız aradan demi
inanır mısın hiç birini sabah yapmadım. olursa zaten çıkar diye. ama cumartesi randevu alıp sabah da kendim yapayım. totem yaptım şimdiSabah apar topar test yapmak çok strese sokmuyor mu seni de? Bi de negatif olunca günüm çok kötü geçiyor.
Ay hadi inşallah ben de cumartesi sabah yapıcam tabi o güne kadar olmazsaminanır mısın hiç birini sabah yapmadım. olursa zaten çıkar diye. ama cumartesi randevu alıp sabah da kendim yapayım. totem yaptım şimdi
bence pik canım 12-36 saate çatlar benim anladığımEki Görüntüle 3680347
Kızlar sizce bugün ki pik mi
adet bitiminden 4 gün sonrası gün aşırı olmak üzere, zaten pik günüde denk geliyor ve sonrası 3 gün gün aşırı yaptım benSelamlar kızlar ovülasyon testini yapanlar nasıl değerlendiriyosunuz pik ve öncesi mi pik ve ertesi mi
Tamamdır teşekkür ederimbence pik canım 12-36 saate çatlar benim anladığım
bunu bende duydum. hatta 14. gün yumurta olur ifadesinin bile yanlış olduğunu bile duydum. hatta yumurtlama olmadan da adet oluyormuşuz, her ay yumurtlamıyormuşuz bile diyenler var.Birde kızlar birkaç kişiden şey duydum sabah saatlerinde ilişki olursa daha iyi diye ama sonuçta her zaman sabah saatlerinde müsait olunmuyor akşam yada gece olunca ilişki hamile kalinmiyor mu sanki
Evet herkes farklı şeyler söylüyor bizde bunları okuyarak yada dinleyerek zaten karışık olan kafamızı daha çok karıştırıyoruzbunu bende duydum. hatta 14. gün yumurta olur ifadesinin bile yanlış olduğunu bile duydum. hatta yumurtlama olmadan da adet oluyormuşuz, her ay yumurtlamıyormuşuz bile diyenler var.
Bence pike çok yakın akşam tekrarla bugünü değerlendir benceEki Görüntüle 3680347
Benimde 2 3 aralık bat tarihim ama pek belirtim yok 28. Günüm bugünYok canım hiçbir haber. Regl belirtim de yok
Eki Görüntüle 3680347
Pike çok yakın ya bu gece ya yarın sabah pik olur bence bu markayı bilmiyorum ama test çizgisi ile aynı yada daha koyu olması gerek
Pik sanki canım benim ovülasyon benim de almam lazımEki Görüntüle 3680347
Bu awoksmu benim de buna benzer cikti 6 gun var ama icini acinca hic yoktu cizgiRegle tahmini 6 gün var dpo 7 veya 8 olmam gerek testim böyle çıktı ufak bir silik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?