- 10 Şubat 2020
- 5.525
- 7.196
- 198
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
1 Aralık beklenen pozitif sonuçBeraber bekleyelim mi ?
Hayırlı olsun bizim içinde dua et :) belirtilerin var mıydı ?1 Aralık beklenen pozitif sonuç
Bugün sizin bat gününüzdü dimi 2 Aralık öyle hatırlıyorumAy hadi inşallah ben de cumartesi sabah yapıcam tabi o güne kadar olmazsam
Evet bugün bat takvime göreBugün sizin bat gününüzdü dimi 2 Aralık öyle hatırlıyorum
Hayırlı olsun canım1 Aralık beklenen pozitif sonuç
Evet göğüs ve kasık ağrısıHayırlı olsun bizim içinde dua et :) belirtilerin var mıydı ?
İnşallah ilk güzel haberi sizden alırızEvet bugün bat takvime göre
Yaa çok teşekkür ederim inşallah. Aslında şöyle bir durum var ben yumurtlama belirtilerimi 14-15 kasım gibi yaşadım zaten adetten 8-9 gün sonra yumurtluyorum ben. Yumurta akı kıvamında akıntı oldu 14 kasımda ve 15 kasımda da göğüs ucu acısı başladı 3-4 gün kadar sürdü. Eğer bu tarihi yumurtlama kabul edersek bugün benim dpo 17 oluyor ama uygulama takviminde bat bugün gösteriyor. Sizce hangisi doğrudur? Bu belirtiler yumurtlamayı gösterir mi?İnşallah ilk güzel haberi sizden alırızgelen giden varmı
Takvimi baz almayın bence belirtilerin olması daha önemli özellikle yumurta akı kıvamında akıntı olması bence kesinlikle çatlama olduğunu gösteriyor çünkü. Yani dpo 17 olduğunu düşünürsek baya geçmiş sizin çatlamadan sonra 14. Gün adet olunuyor diye biliyorum. Acaba test mi yapsanızYaa çok teşekkür ederim inşallah. Aslında şöyle bir durum var ben yumurtlama belirtilerimi 14-15 kasım gibi yaşadım zaten adetten 8-9 gün sonra yumurtluyorum ben. Yumurta akı kıvamında akıntı oldu 14 kasımda ve 15 kasımda da göğüs ucu acısı başladı 3-4 gün kadar sürdü. Eğer bu tarihi yumurtlama kabul edersek bugün benim dpo 17 oluyor ama uygulama takviminde bat bugün gösteriyor. Sizce hangisi doğrudur? Bu belirtiler yumurtlamayı gösterir mi?
Gelen giden yok ama hafif kasık bölgesinde kıpırdanmalar var açıkçası. Kuyruk sokumunda hafif bir batma var onun dışında dün sol kasığıma defalarca bıçak saplanır gibi oldu. Göğüslerimde herhangi bir değişiklik yok
Ya açıkçası biraz korkuyorum test yapmaya acaba ben mi yanlış yorumladım belirtileri diye ama akıntıyı geçtim kesinlikle göğüs ucu acısı vardı duşta bile canım acıyordu. Adetin 2. günü 26 ve 14 mm iki yumurtam vardı doktor kist olmuş yumurtan geçen ay dedi bana duphaston verdi adetin 15. günü kullandım 10 gün. Kafam çok karıştı açıkçası cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Siz böyle bir durum yaşadınız mı hiç?Takvimi baz almayın bence belirtilerin olması daha önemli özellikle yumurta akı kıvamında akıntı olması bence kesinlikle çatlama olduğunu gösteriyor çünkü. Yani dpo 17 olduğunu düşünürsek baya geçmiş sizin çatlamadan sonra 14. Gün adet olunuyor diye biliyorum. Acaba test mi yapsanız
Yok ben yaşamadım açıkçası ama bende yumurta akı kıvamında akıntı görünce hep çatlama olduğunu düşünürüm. Sen yinede içinin rahat etmesi için bekle istersen cumartesiyi hem garantilemiş olursun. Yumurta çatlamadan mı kist oluşuyor acaba onu hiç bilmiyorumYa açıkçası biraz korkuyorum test yapmaya acaba ben mi yanlış yorumladım belirtileri diye ama akıntıyı geçtim kesinlikle göğüs ucu acısı vardı duşta bile canım acıyordu. Adetin 2. günü 26 ve 14 mm iki yumurtam vardı doktor kist olmuş yumurtan geçen ay dedi bana duphaston verdi adetin 15. günü kullandım 10 gün. Kafam çok karıştı açıkçası cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Siz böyle bir durum yaşadınız mı hiç?
Yumurta çok büyüdüyse ve çatlamadıysa kist diyor doktorlar. Benim 26 mm olan kist olmuş artık yani geçen ay çatlamamış.Yok ben yaşamadım açıkçası ama bende yumurta akı kıvamında akıntı görünce hep çatlama olduğunu düşünürüm. Sen yinede içinin rahat etmesi için bekle istersen cumartesiyi hem garantilemiş olursun. Yumurta çatlamadan mı kist oluşuyor acaba onu hiç bilmiyorum
Anladım. İnşallah bu ay öyle birşey olmamıştır ve döllenme olmuşturYumurta çok büyüdüyse ve çatlamadıysa kist diyor doktorlar. Benim 26 mm olan kist olmuş artık yani geçen ay çatlamamış.
Ben sizin testinizi çok merak ediyorumYa açıkçası biraz korkuyorum test yapmaya acaba ben mi yanlış yorumladım belirtileri diye ama akıntıyı geçtim kesinlikle göğüs ucu acısı vardı duşta bile canım acıyordu. Adetin 2. günü 26 ve 14 mm iki yumurtam vardı doktor kist olmuş yumurtan geçen ay dedi bana duphaston verdi adetin 15. günü kullandım 10 gün. Kafam çok karıştı açıkçası cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Siz böyle bir durum yaşadınız mı hiç?
Ya o kadar çok negatif gördüm ki ben hiç merak etmiyorumBen sizin testinizi çok merak ediyorum
Çok tebrik ediyorum1 Aralık beklenen pozitif sonuç
İnşallah bu defa pozitif olur canımYa o kadar çok negatif gördüm ki ben hiç merak etmiyorum
canım ne durumdasın var mı bir gelişmeYa o kadar çok negatif gördüm ki ben hiç merak etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?