• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-20 Aralık ❤️

Benimde sanırım 9 aralık bende 26 kasım gündüz ve gece iki kere değerlendirebildim 10 dpo da laboquick test var onu yapcam

Kızlar merhaba, biz gün aşırı deniyorduk en son dün olmuştu. Bugün de pik sanırım bu. Bugünde değerlendirmeli miyiz yoksa bir gün ara verip sonraki iki günü mü değerlendirmeliyiz ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 48
Ayılıp bayılmalı aşamalardayım ben var mı yok mu diye bol bol kafayı yemeli aşamalarda bi de 😅😅
Her topikte de varız bize maşallah, dpo sayanlar hep böyle mi? :))) son hafta artık ak koyun kara koyun göriciiiz. Sonra ağlar ayağa mı kalkarız, doğum seti bakmaya mı başlarız bilmem. 🤷🏻‍♀️ 😂😂

Her topikte de varız bize maşallah, dpo sayanlar hep böyle mi? :))) son hafta artık ak koyun kara koyun göriciiiz. Sonra ağlar ayağa mı kalkarız, doğum seti bakmaya mı başlarız bilmem. 🤷🏻‍♀️ 😂😂
Umarım son dediğin gibi olur be 🥹🥹 yaklaşık 2 aydır ağlıyorum biraz da gülmek istiyorum artık

Bu şey nasıl yapılıyor kızlar hani isim ve bat tarihi yazılıyor ya o listeyi yapsak sonra tarihi yaklaşan kişinin sonucunu beklesek hep beraber olurmu? Ben karıştırdım kimin bat ne zamandı🫣

Eklentiler

• 1000236602.webp
    1000236602.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000236600.webp
    1000236600.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000236604.webp
    1000236604.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 43
Back
X