- Konu Sahibi ladyagmur1
Kızlarrr dpo 10 bat 3 aralıkkk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay belirti olsa içim rahat bekleyecem böyle olunca canım sıkılıyor yaMerhaba benimde dpo 7 bat 3 Aralık hiç bir belirtim yokbekleyelim bakalım
Bende öyleyim valla günler geçmiyor resmenAy belirti olsa içim rahat bekleyecem böyle olunca canım sıkılıyor ya
Ayılıp bayılmalı aşamalardayım ben var mı yok mu diye bol bol kafayı yemeli aşamalarda bi deKızlar nasılsınız? Bu zaman denen şey ovülasyondan sonra duruyor mu bana mı öyle geliyorHangi aşamalardasınız??
Her topikte de varız bize maşallah, dpo sayanlar hep böyle mi? :))) son hafta artık ak koyun kara koyun göriciiiz. Sonra ağlar ayağa mı kalkarız, doğum seti bakmaya mı başlarız bilmem.Ayılıp bayılmalı aşamalardayım ben var mı yok mu diye bol bol kafayı yemeli aşamalarda bi de![]()
Umarım son dediğin gibi olur beHer topikte de varız bize maşallah, dpo sayanlar hep böyle mi? :))) son hafta artık ak koyun kara koyun göriciiiz. Sonra ağlar ayağa mı kalkarız, doğum seti bakmaya mı başlarız bilmem.![]()
![]()
Bence degerlendirinKızlar merhaba, biz gün aşırı deniyorduk en son dün olmuştu. Bugün de pik sanırım bu. Bugünde değerlendirmeli miyiz yoksa bir gün ara verip sonraki iki günü mü değerlendirmeliyiz ?
Ins benim 9 gun kaldi ben evde denemek icin yaptim silik cikto gibiİkinci olarak da sizden güzel haber alırız inşallah![]()
Ayy cidden silik çizgi var inşallah vardır ya ama adete 9 gün kala iyi çıkmış yani erken çünkü dahaIns benim 9 gun kaldi ben evde denemek icin yaptim silik cikto gibi
Bnde sasirdim ins vardir diyelimAyy cidden silik çizgi var inşallah vardır ya ama adete 9 gün kala iyi çıkmış yani erken çünkü daha
İnşallah rabbim gönlüne göre versinBekleyelim benim 7 aralik 3 gun once korunmasiz yasadim ins tutmuştur
Ozaman ilk önce sizin sonucu öğreniriz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahKızlar ben de 2 aralık![]()
Amin canım inşallah bu ay olur. Hiç belirtim yok yalnızOzaman ilk önce sizin sonucu öğreniriz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah![]()
Dpo kaç sizinAmin canım inşallah bu ay olur. Hiç belirtim yok yalnız