- 20 Haziran 2016
- 6.633
- 10.967
- 248
- Konu Sahibi ladyagmur1
Bat 2 aralık valla dpo falan saymadım hiçbir şey yapmadım bu ay bilmiyorumDpo kaç sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 2 aralık valla dpo falan saymadım hiçbir şey yapmadım bu ay bilmiyorumDpo kaç sizin
Batı neye göre söyledin ya o zamanBat 2 aralık valla dpo falan saymadım hiçbir şey yapmadım bu ay bilmiyorum![]()
Adet takvimine göreBatı neye göre söyledin ya o zamanbenim bat 5 ya da 6 Aralık
Anladım canım o zaman bi şey kalmamış sana hayırlısı olsun hakkındaAdet takvimine göre
Benim de 19 Aralık. Bu ay çatlatma iğnesi kullandım betahcg 16 ya kadar cikti sonra düştü regl ile sonuçlandı. Acaba rahim filmi cektirsem mi? Bilsem ki kimyasal oldu hsgye gerek yok sonuçta kimyasal da olsa gebelik oluşuyor demektir ama nerden bileceğim ki gebelik nerde oluştu dış gebelik miydi değil miydi? Rahim filmi cektirsem mi acaba kızlar.Bu sefer de burdayım . Insallah son olur . Burdan sonrası ağustos anneleri paylaşım grubu olsunbay 18 Aralık .
Ne zamandan berı denıyorsun canım .Benim de 19 Aralık. Bu ay çatlatma iğnesi kullandım betahcg 16 ya kadar cikti sonra düştü regl ile sonuçlandı. Acaba rahim filmi cektirsem mi? Bilsem ki kimyasal oldu hsgye gerek yok sonuçta kimyasal da olsa gebelik oluşuyor demektir ama nerden bileceğim ki gebelik nerde oluştu dış gebelik miydi değil miydi? Rahim filmi cektirsem mi acaba kızlar.
Benim de bat 16 Aralık önümüzde ki iki ay içinde gebelik olmazsa hsg önerdi doktorum. Umarım peş peşe güzel haberler veririz. Dün sağ kasığımda keskin bir ağrı vardı ya yumurta oluşuyordu ya da çatladı. Bakalım bundan sonrası beklemek olacakSizin az kalmış hadi güzel haberler alalım inşallah hep beraberbenim adet yeni bitti birde hamile kalmazsam önümüzdeki ay rahim filmi çektirmek istiyorum o yüzden takip etmeye başlıycam ki yumurtlama gününü tespit edip adet günümü belirlemek için. Keşke hiç ona gerek kalmadan bir mucize olsa
Aynı benimde bugün sanki kasıklarımda dolgunluk bir hareketlilik var gibi takvimime göre 2 Aralık yumurtlama günüm bugün de yine ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Sizce diğer günlere göre birazcik koyulaşma varmı yaklaşıyormudur yumurtlamaBenim de bat 16 Aralık önümüzde ki iki ay içinde gebelik olmazsa hsg önerdi doktorum. Umarım peş peşe güzel haberler veririz. Dün sağ kasığımda keskin bir ağrı vardı ya yumurta oluşuyordu ya da çatladı. Bakalım bundan sonrası beklemek olacak![]()
Bilemedim ki şimdi. Sıvı alımına dikkat ettiniz mi? Bir de yumurtlama oldu mu kendini belli ediyor. Kasik ağrısı, akıntı vs bunları takip edip bir de gün aşırı ilerlediniz mi inşallah olur.Aynı benimde bugün sanki kasıklarımda dolgunluk bir hareketlilik var gibi takvimime göre 2 Aralık yumurtlama günüm bugün de yine ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Sizce diğer günlere göre birazcik koyulaşma varmı yaklaşıyormudur yumurtlama
Bir haber var mııı benimde 2-3 Aralık hiç bir belirti yokBat 2 aralık valla dpo falan saymadım hiçbir şey yapmadım bu ay bilmiyorum![]()
Evet 2 saat öncesinde sıvı alımını kesiyorum ilişkiler 2 günde bir olacak şekilde devam ediyoruz ama pik görecek olursam tabi üst üste olabilir. Kasık ağrım yada akıntım yok biliyorum yumurta akı kıvamında hafif kaygan bir akıntı olmalı ama şuan normal sıvı halde neyse bekleyip görelim hepimiz için hayırlısıBilemedim ki şimdi. Sıvı alımına dikkat ettiniz mi? Bir de yumurtlama oldu mu kendini belli ediyor. Kasik ağrısı, akıntı vs bunları takip edip bir de gün aşırı ilerlediniz mi inşallah olur.
Bak benim dün ki ağridan sonra anladım zaten sıvı alımına çokta dikkat etmeden yaptım pikti. Ben ovülasyon ile takip etmiyorum bu iki ay içinde sadece ağrım oldu mu o gün yapıyorum emin olmak için.Bilemedim ki şimdi. Sıvı alımına dikkat ettiniz mi? Bir de yumurtlama oldu mu kendini belli ediyor. Kasik ağrısı, akıntı vs bunları takip edip bir de gün aşırı ilerlediniz mi inşallah olur.
O zaman daha yumurtlamana var canim, bol bol avokado havuç siyah üzüm kabak çekirdeği, incir vs yiyebilirsin bunlar iyi gelecektir inşallah.Evet 2 saat öncesinde sıvı alımını kesiyorum ilişkiler 2 günde bir olacak şekilde devam ediyoruz ama pik görecek olursam tabi üst üste olabilir. Kasık ağrım yada akıntım yok biliyorum yumurta akı kıvamında hafif kaygan bir akıntı olmalı ama şuan normal sıvı halde neyse bekleyip görelim hepimiz için hayırlısı![]()
Evet seninki pik kesinlikle neyse bende ağrı akıntı onları takip edeyim ozamanBak benim dün ki ağridan sonra anladım zaten sıvı alımına çokta dikkat etmeden yaptım pikti. Ben ovülasyon ile takip etmiyorum bu iki ay içinde sadece ağrım oldu mu o gün yapıyorum emin olmak için.
Tamamdır çok teşekkür ederimO zaman daha yumurtlamana var canim, bol bol avokado havuç siyah üzüm kabak çekirdeği, incir vs yiyebilirsin bunlar iyi gelecektir inşallah.
Evet evet benim geçişler çok keskin oluyor dün özellikle çatladığını bile düşünüyorum bu sabahı da değerlendirdik umarım bu son olur artık güzel haber alırız birlikte aminnEvet seninki pik kesinlikle neyse bende ağrı akıntı onları takip edeyim ozamaninşallah güzel haberler veririz ikimiz ayın 16sını bekliycez
![]()
Amin inşallahEvet evet benim geçişler çok keskin oluyor dün özellikle çatladığını bile düşünüyorum bu sabahı da değerlendirdik umarım bu son olur artık güzel haber alırız birlikte aminn![]()
Benimde 6 aralık yumurtlamanız hangi gün oldu ?Merhaba bat 6 Aralık benim de![]()
21 kasımda olduBenimde 6 aralık yumurtlamanız hangi gün oldu ?