• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-20 Aralık ❤️

Selamlar kızlar ovülasyon testini yapanlar nasıl değerlendiriyosunuz pik ve öncesi mi pik ve ertesi mi

aslında dayanabilsem de bende beklesem. 4 aralıkta gitmeyi düşünüyorum kan için. çıkar herhalde artık olmazsak :dua:
Hadi bi çılgınlık yap cumartesi sabahtan idrar yapalım sonra kan verirsin :D Ama sabredemem diyosan sen bilirsin canım çalışıyor musun?

Hadi bi çılgınlık yap cumartesi sabahtan idrar yapalım sonra kan verirsin :D Ama sabredemem diyosan sen bilirsin canım çalışıyor musun?
evet çalışıyorum. aslında öyle yapalım ya cumartesi çalışmıyoruz hem belki keseyide görüp çıkarırız aradan demi:eek:

evet çalışıyorum. aslında öyle yapalım ya cumartesi çalışmıyoruz hem belki keseyide görüp çıkarırız aradan demi:eek:
Sabah apar topar test yapmak çok strese sokmuyor mu seni de? Bi de negatif olunca günüm çok kötü geçiyor.

1000030793.webp

Kızlar sizce bugün ki pik mi

Selamlar kızlar ovülasyon testini yapanlar nasıl değerlendiriyosunuz pik ve öncesi mi pik ve ertesi mi
adet bitiminden 4 gün sonrası gün aşırı olmak üzere, zaten pik günüde denk geliyor ve sonrası 3 gün gün aşırı yaptım ben

Birde kızlar birkaç kişiden şey duydum sabah saatlerinde ilişki olursa daha iyi diye ama sonuçta her zaman sabah saatlerinde müsait olunmuyor akşam yada gece olunca ilişki hamile kalinmiyor mu sanki

Birde kızlar birkaç kişiden şey duydum sabah saatlerinde ilişki olursa daha iyi diye ama sonuçta her zaman sabah saatlerinde müsait olunmuyor akşam yada gece olunca ilişki hamile kalinmiyor mu sanki
bunu bende duydum. hatta 14. gün yumurta olur ifadesinin bile yanlış olduğunu bile duydum. hatta yumurtlama olmadan da adet oluyormuşuz, her ay yumurtlamıyormuşuz bile diyenler var.

bunu bende duydum. hatta 14. gün yumurta olur ifadesinin bile yanlış olduğunu bile duydum. hatta yumurtlama olmadan da adet oluyormuşuz, her ay yumurtlamıyormuşuz bile diyenler var.
Evet herkes farklı şeyler söylüyor bizde bunları okuyarak yada dinleyerek zaten karışık olan kafamızı daha çok karıştırıyoruz😂 keşke kafaya takmamayi stres yapmamayı öğrenebilsem

Bat 15 Aralık benim de takvime göre dün yumrtlamaydı değerlendik bugün de mi değerlendirsem bilemedim

Back
X