- 28 Ekim 2024
- 133
- 46
- 18
- Konu Sahibi ladyagmur1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükleyince tabi burda da görünmediSelam kızlar Laboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu anında silik çizgi görmedim beklerken böyle olmuşkeşke olsa adete 2 gün var
Aynı canım bir gelişme yok. Sen nasılsın?canım ne durumdasın var mı bir gelişme
benim de aynı bekliyorum canım. sende de şeffaf sulu akıntı var mı? ıslaklık hissiAynı canım bir gelişme yok. Sen nasılsın?
O akıntı bende var canımbenim de aynı bekliyorum canım. sende de şeffaf sulu akıntı var mı? ıslaklık hissi
chat cptye sordum gebelik belirtisidir diyor. sizin birine sorma şansınız oldumu böyle yaşayanO akıntı bende var canım
Hayır ya herkesin farklı oluyormuş belirtiler. O yüzden kimse net bir şey bilmiyor bendechat cptye sordum gebelik belirtisidir diyor. sizin birine sorma şansınız oldumu böyle yaşayan
senin bat ne zamandıHayır ya herkesin farklı oluyormuş belirtiler. O yüzden kimse net bir şey bilmiyor bendevalla hamileliği anlamak büyük başarı bence
Islaklık hissi var ama benim kremsi akıntım var canım günlük pede bulaşan ama şeffaf var mı bakmadım çokbenim de aynı bekliyorum canım. sende de şeffaf sulu akıntı var mı? ıslaklık hissi
Uygulamaya göre bugün canım bak böyle görünüyorsenin bat ne zamandı
peki test yapacak mısın? ne zaman düşünüyorsunUygulamaya göre bugün canım bak böyle görünüyor
Evde testim yoktu ondan yapmadım canım. Yarın gelir herhalde kargoyla anca perşembe sabah yaparımpeki test yapacak mısın? ne zaman düşünüyorsun
Hemen hemen benzer işte önce beyaz gibi sonra kaldıkça kreme dönüyorIslaklık hissi var ama benim kremsi akıntım var canım günlük pede bulaşan ama şeffaf var mı bakmadım çok
sonrada durup dururken sıvı akıyor gibi bir hisHemen hemen benzer işte önce beyaz gibi sonra kaldıkça kreme dönüyor![]()
Evet canım aynen öyle :) hepimiz güzel haberler alırız inşallahsonrada durup dururken sıvı akıyor gibi bir his![]()
Hemen hemen benzer işte önce beyaz gibi sonra kaldıkça kreme dönüyor![]()
Kızlar progesterondan kaynaklıymış bu akıntı ama gebelikte de adet öncesinde de görülüyormuş. Ben her döngümde yaşıyorum ilk değil benim için.sonrada durup dururken sıvı akıyor gibi bir his![]()
Ayy doğum günümdeymiş hem de, durun dua edeyim size belki tutar, tez vakitte sağlıkla gebe kalın sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba benimde bat 16 Aralık bende beraber beklemek isterim![]()
Ben geçen döngülerimde pek dikkat etmedimKızlar progesterondan kaynaklıymış bu akıntı ama gebelikte de adet öncesinde de görülüyormuş. Ben her döngümde yaşıyorum ilk değil benim için.
Hafif bel ağrım var bir de ama belli belirsiz.
Senin de mi bat bugündü canımBen geçen döngülerimde pek dikkat etmedimbunda hepsini yazıyorum o yüzden farkındalığım oldu