- 28 Şubat 2025
- 273
- 70
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah1 Aralık beklenen pozitif sonuç
Evet canım uygulama bugün gösteriyor 20 kasım pik görmüştümSenin de mi bat bugündü canım
Ne durumdasın peki? Benim de uygulama bugün gösteriyor ama ben 15 kasımda yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Doğruysa gecikme oldu bendeEvet canım uygulama bugün gösteriyor 20 kasım pik görmüştüm
Diğer aylarda yaşadığım belirtiler yok gibi. Gögüs ağrım çok çok az arada kasık ağrım oluyor bi de akıntı bu kadar canımNe durumdasın peki? Benim de uygulama bugün gösteriyor ama ben 15 kasımda yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Doğruysa gecikme oldu bende
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kabul olurAyy doğum günümdeymiş hem de, durun dua edeyim size belki tutar, tez vakitte sağlıkla gebe kalın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunBat 6 Aralık, dün kan verdim başka bir şey için ama bhcg de istemiş dr bir baktım 10.8bugün de idrar testi yaptım silik pozitif, yarın tekrar kan vereceğim
Bende gördüm silik çizgi inşallah vardır bebiş hayırlı olsunSelam kızlar Laboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu anında silik çizgi görmedim beklerken böyle olmuşkeşke olsa adete 2 gün var
Catlamadann yeni cıktım yeniyim dahaKizlaarr ne durumdasınız biliyorum batlara çok var daha ama yaziyim dedim. İnşallah herşey yolundadır şuan için![]()
Bende öyle bugün çatlama oldu dahaCatlamadann yeni cıktım yeniyim daha![]()
Hadi güzel haberler verelim birbirimize inşallahhhhBekleyelim inşaallah![]()
Ay inşaallahBende öyle bugün çatlama oldu dahadiğer bat yaklaşan kızlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah
![]()
Amin canım benimHadi güzel haberler verelim birbirimize inşallahhhh![]()