• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-30 kasım olanlar birlikte bekleyelimm

hafta sonu girdi araya testi de bugun saat 3 gibi yaptim yarin verecegim saglik ocaginda insallahh ama hic hamileymisim gibi hissetmiyorum 🥲
İnşallah vardır canım. Acilden versen 1 saate çıkar aslımda sonuç. Almıyorlar sizin orda acilden kan

İnşallah vardır canım. Acilden versen 1 saate çıkar aslımda sonuç. Almıyorlar sizin orda acilden kan
aliyorlar da esimi heyecanlandirmak istemiyorum simdi bu sekilde ha yarin vermisim ha bugun hic farki yok birsey yoksa en azindan esimde bosuna heyecanlanmamis olur aylardir bekliyoruz çünkü bunu umutlanip uzulmek istemiyoruz 🥹

aliyorlar da esimi heyecanlandirmak istemiyorum simdi bu sekilde ha yarin vermisim ha bugun hic farki yok birsey yoksa en azindan esimde bosuna heyecanlanmamis olur aylardir bekliyoruz çünkü bunu umutlanip uzulmek istemiyoruz 🥹
Yaaa anladım canım. İnşallah gönlünşze göre olsun 🙏🏻♥️

Günaydın hanımlar. Doktordan geliyorum. Dün pik görüp değerlendirmiştik. Bugün doktor rahmimin ters olduğunu ve gebeliği zorlaştırabileceğini söyledi. Rahmimin kalınlaşmış olduğunu falan söyledi. Amh da zaten düşün 0.5. En az bir seneye denememizi olmazsa tüp bebek için gelememisi söyledi. Herhangi bir takviye vs vermedi. Kendi halimize bıraktı. Nasip artık.

BAT 13 Kasım 🙂

Hiç bu zamana kadar böyle silik bir cizgi görmedim ben. Dua edin kızlar inşallah vardır.
Days comfort erken gebelik testi.
Fotoda gözükmüyor olabilir ama var yani bir çizgi.

Eklentiler

• 1000057183.webp
    1000057183.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000057182.webp
    1000057182.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 20
Selam kızlar bende bu ay adet oldum 2 sinde
2 gün geldi kesildi 1 gün hiç gelmedi sonra 2 gün daha geldi ve bitti.evden uzakta olduğum için ovülasyon takibi ve ilişki yoktu malesef.dün geldim bu günü değerlendirdik.uygulamada 14 ü pik gösteriyor.bugünde aniden sulu akıntım başladı ama baya baya geldi.bugeceyi değerlendirdik.Bu ay nasılsa yapamayacağım diye ovülasyon testi almadım artık akışına bıraktım.bekleyip göreceğiz.
Sat 2 kasım Bat 28 kasım.

Bende neredeyse 3 yıldır deniyorum olmuyor düşük amh var olmuyor diye artık bırakmıştım şoktayım Kızılaya kan bile verdim o kadar düşüncem yok hatta evde lazer cihazı almıştım ilk kez bacaklarıma denedim inşallan sorun olmamıştır 😔
Benimde 3 yildir olmuyor 2 kez denedim tüp bebek amh 0.04

Bende neredeyse 3 yıldır deniyorum olmuyor düşük amh var olmuyor diye artık bırakmıştım şoktayım Kızılaya kan bile verdim o kadar düşüncem yok hatta evde lazer cihazı almıştım ilk kez bacaklarıma denedim inşallan sorun olmamıştır 😔
Umarim poztif cikar bizlerde umut olursun

Benimde 3 yildir olmuyor 2 kez denedim tüp bebek amh 0.04
Doktor keseyi gördü şimdilik iki hafta sonra gel dedi inşallah güzel ilerler tüp bebek denemedim ama inan her ay yumurta takibi yap umutlan bu ay o kadar umudum yoktu çünkü yumurtlama dönemini kaçırdık gibi işlerimiz vardı. Test yaparken bile kan verdim grip oldum ondan gecikmiştir diye düşündüm asla umudum olmayınca Kızılaya kan verdim resmen rabbim ol dedi oldu inşallah sizinde en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

Back
X