hafta sonu girdi araya testi de bugun saat 3 gibi yaptim yarin verecegim saglik ocaginda insallahh ama hic hamileymisim gibi hissetmiyorumAcilden kan neden vermiyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonu girdi araya testi de bugun saat 3 gibi yaptim yarin verecegim saglik ocaginda insallahh ama hic hamileymisim gibi hissetmiyorumAcilden kan neden vermiyorsun![]()
İnşallah vardır canım. Acilden versen 1 saate çıkar aslımda sonuç. Almıyorlar sizin orda acilden kanhafta sonu girdi araya testi de bugun saat 3 gibi yaptim yarin verecegim saglik ocaginda insallahh ama hic hamileymisim gibi hissetmiyorum![]()
aliyorlar da esimi heyecanlandirmak istemiyorum simdi bu sekilde ha yarin vermisim ha bugun hic farki yok birsey yoksa en azindan esimde bosuna heyecanlanmamis olur aylardir bekliyoruz çünkü bunu umutlanip uzulmek istemiyoruzİnşallah vardır canım. Acilden versen 1 saate çıkar aslımda sonuç. Almıyorlar sizin orda acilden kan
Yaaa anladım canım. İnşallah gönlünşze göre olsunaliyorlar da esimi heyecanlandirmak istemiyorum simdi bu sekilde ha yarin vermisim ha bugun hic farki yok birsey yoksa en azindan esimde bosuna heyecanlanmamis olur aylardir bekliyoruz çünkü bunu umutlanip uzulmek istemiyoruz![]()
adet oldum canim gerek kalmadiYaaa anladım canım. İnşallah gönlünşze göre olsun![]()
Rabbim tez vakkitte hepimizin hayırlı haber almasini nasip etsin.adet oldum canim gerek kalmadi
En hayırlı zamanda en güzeli nasip olsun inşallah canımadet oldum canim gerek kalmadi
amin insallah bakalim hayirlisi olsunRabbim tez vakkitte hepimizin hayırlı haber almasini nasip etsin.![]()
amin isteyen herkese inşallahEn hayırlı zamanda en güzeli nasip olsun inşallah canım
Benimde 3 yildir olmuyor 2 kez denedim tüp bebek amh 0.04Bende neredeyse 3 yıldır deniyorum olmuyor düşük amh var olmuyor diye artık bırakmıştım şoktayım Kızılaya kan bile verdim o kadar düşüncem yok hatta evde lazer cihazı almıştım ilk kez bacaklarıma denedim inşallan sorun olmamıştır![]()
Umarim poztif cikar bizlerde umut olursunBende neredeyse 3 yıldır deniyorum olmuyor düşük amh var olmuyor diye artık bırakmıştım şoktayım Kızılaya kan bile verdim o kadar düşüncem yok hatta evde lazer cihazı almıştım ilk kez bacaklarıma denedim inşallan sorun olmamıştır![]()
Sabah aç karnına reglin 5. Günü diye biliyorum 5 gün kullanilacak hwraldeSoğanı kaynatip suyunu içicemsin canım ortadn krsip
Doktor keseyi gördü şimdilik iki hafta sonra gel dedi inşallah güzel ilerler tüp bebek denemedim ama inan her ay yumurta takibi yap umutlan bu ay o kadar umudum yoktu çünkü yumurtlama dönemini kaçırdık gibi işlerimiz vardı. Test yaparken bile kan verdim grip oldum ondan gecikmiştir diye düşündüm asla umudum olmayınca Kızılaya kan verdim resmen rabbim ol dedi oldu inşallah sizinde en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınızBenimde 3 yildir olmuyor 2 kez denedim tüp bebek amh 0.04